Chování Babiše - kdo ho podporujete?
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ScarletSky píše: Více
Soros přece financuje současnou opozici ![]()
Hezky to mají rozdělené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří píše: Více
Jinde v jiné diskusi si jeden chlap dobře naběhl, když napsal, jestli si lidi všimli, jak oproti minulé opozici, proti té současné nejsou vedeny fyzické útoky. Že jde vidět, jak ta současná opozice je slušná.
Dobře mu to tam ostatní nandali, že slušní jsou voliči soucasné koalice, kteří fyzicky nenapadají opozici. Narozdíl od uplynulých čtyř let, kdy ti hodnotově správní útočili na ty, co stojí na té hodnotově nesprávné straně. Komik
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše: Více
Jak - ticho o Bitcoinu? Naposledy jsem o něm četla nějak koncem června. Že vyšetřování bylo ukončeno a státní zástupce teď má čas asi do poloviny srpna na to, aby si prostudoval spis a na jeho základě vznesl nebo nevznesl obvinění. Že Blažek byl vyšetřován jako podezřelý ze zneužití pravomoci úřední osoby a legalizace výnosů trestné činnosti, to tiskem proběhlo taky. Vzhledem k časovým lhůtám se pokračování dozvíme nejpozději v srpnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže uz mu pravnici rekli, at se omluvi a prestane se chovat jako lulda na sitich, ze to muze uskodit pri soudu? ![]()
https://x.com/…456525176960
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roxy ivka píše: Více
Pochybuji, tedy myslím. Myslím, tedy jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo znáš profláklý citát od Decarta, ale neumíš ho používat ve vhodných souvislostech. Nechápu ten výkřik do tmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenom výzva k tomu používat mozky a myslet. Není třeba lidi urážet tím, že je označíš za demagogy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak není zas třeba být přehnaně korektní k někomu, kdo se tak chová. Jak bys nazvala někoho, kdo používá demagogii? Co začít používat mozek u sebe? A ten citát byl v této souvislosti prostě směšný, to neokecáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když už jsi tak znalá, tak Descartes. Ale to je jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sysi píše: Více
už je to dál…trestní stíhání již bylo zahájeno a obhájci obviněných připravují stížnosti…ale chápej, „ticho po pěšině“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si trochu zaspekuluju, předesílám, že Fiala ani Kupka to nikdy veřejně neřekl, ale mezi řádky, podprahově, vnímám, že voliče ANO považují za podivíny, možná i pitomce, přitom Babišák má pořád hodně přes 30 %, a ne a ne to klesnout. To musí být pro jejich marketingový týmy peklo, kde je ten klíč.
Ještě hůř asi u SPD či Motoristů, kde by Kupka dal nevím co, aby jejich procenta (SPD a Motoristů) přešly k ODS. Já se klidně přiznám, že jsem třeba za časů Topolánka nechápal, jak někdo může volit ODS, protože tehdy mi přišlo, že ODS můžou volit jen tuneláři, korupčníci a zloději.
Samozřejmě si to můžu vygooglit, ale jsem línej. Narážím tím na slovo populismus. Proč je tohle slovo tak negativní? Já ho vnímám pozitivně - populismus je to, co chtěj lidi slyšet, co je pro ně důležitý. Má osobní definice populismu je, že populismus by měl řešit obavy lidí. Obavy lidí z čehokoliv, ať jsou to migranti nebo z inklinace na východ. Ale nemyslím si, že největším nebezpečím pro tuhle zemi je Agrofert. Navíc s ohledem na mezinárodní situaci jsou vnitropolitické problémy ČR aka Turkův řidičák celkem nepodstatné. Já nyní hodně sleduju Írán.
Jiná definice říká, že populismus je slibování nereálných či nesplnitelných věcí. Ale tohle s trochou nadsázky slibují všechny strany už asi 35 let.
Takže za mě fakt voliči SPD či Motoristů nejsou méněcenní, jen jim ti ostatní strany nenabízejí to, co chtějí. A to píšu jako někdo, kdo byl u voleb naposledy v roce 2010, a tehdy jsem volil Piráty. Celou dobu předtím ČSSD.
Zjednodušeně řečeno: jsou tu zhruba dva tábory, kteří jsou přesvědčeni, že jejich politici to s touhle zemí myslí lépe než politici toho druhého tábora.
Příspěvek upraven 15.07.26 v 11:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslím, že by pro marketingový tým bylo peklo zjistit, kde je ten klíč. Prostě Babiš jede šou na sockách, ostatní že stranu mu přihrávají a je všem jedno, jestli je to pravda nebo lež. Zkusit tohle Fiala, jeho skalní by si zaťukali na čelo a šli jinam. Každý má jiný typ voličů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!