Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
14.7.26 15:23
@Cenarius píše: Více

Jo důchodová reforma, to bylo taky jedno velké fiasko Fialovy vlády. Tolik keců jak ji udělají a nakonec jedno velké nic. Akorát posunuli věk o 2 roky, což uz se v minulosti stalomnohokrát, ale nikdo neměl tu drzost říkat tomu reforma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 15:32
@hospodki píše: Více

Minimálně proto, aby se ukázaly verejnosti ty podvody v něm. Když už ten Stanjuruv rozpočet opakovaně kritizoval vrchní kritik Babiše Kalousek, tak by to mělo otevřít oči i takovým zabedněncům jako seš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
14.7.26 15:40
@Cenarius píše: Více

Tak to ví každá průměrně inteligentní opice, koblihy jen závidí která má trochu víc cukru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
14.7.26 15:43

@Klávesa289 Jela na pozvání tureckého prezidenta, večeře se účastnily i manželky, další den pro ně byl i program…jsem někde četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
14.7.26 15:46
@malachi píše: Více

A proto ho Babiš navýšil? :lol: zrovna Kalousek fakt není žádný důvěryhodný zdroj a odborník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.7.26 15:49
@hospodki píše: Více

Samozřejmě, bývalý ministr financí je v odbornosti až za anonymními odborníky z emimina. To je snad všem jasné :)

Příspěvek upraven 14.07.26 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.7.26 15:55
@Monchichik píše: Více

V tom to právě je - proč by se prezident měl ponižovat a škemrat, když blondýna tam má oficiální pozvání? Viděla jsi její čtenářský výstup? Myslíš, že něco takového tam bylo na dva dny naprosto nepostradatelné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
14.7.26 15:58

@Klávesa289 Proč by prezident musel někam za každou cenu? Tak dostala oficiální pozvání, nevidím v tom problém. Neviděla jsem její výstup, nezajímá mě to. Ale viděla jsem kdysi výstup paní prezidentové, to bylo asi něco podobného, ne? Ta nebyla schopná ani to přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
14.7.26 15:59
@Klávesa289 píše: Více

No, ony si s Pavlovou s tou angličtinou nemají co vyčítat. Prostě jim to nejde.
U Moniky bych ale, s ohledem na to jak cestuje, očekávala angličtinu dobrou.
Ovšem přiznejme, slušelo jí to. Byla nejhezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
14.7.26 15:59

@hospodki Kalousek není odborník? Nebyl taky ministr financí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
14.7.26 16:06

A ze ji to obdobi predtim neudelal Babis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.7.26 16:07
@cecetka píše: Více

Ano, s jejim možnostmi bych čekala, že si ji vezme někdo do parády a naučí ji to. Na 52 vypadá udržovaně, umí si najít na sebe šaty, co jí sluší, ale nesmí otevřít pusu.

E. Pavlovou jsem si nevyhledávala, ale četla jsem, že to taky nebyl zázrak. Je o deset let starší a z jiného těsta. Takže je jasné, že vedle M. B. nevyhrává.

Já na to pozlátko a šmuky moc nejsem, takže kdybych si musela vybrat, kdo mi je sympatičtější, volím E. P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
14.7.26 16:09
@Monchichik píše: Více

Za každou cenu? Macinka a spol se prostě rozhodli, že ho tam nepustí. Což si nenechal líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
14.7.26 16:12
@Klávesa289 píše: Více

Upřímně? EP taky raději ať mlčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
14.7.26 16:12

Mimochodem, az pujdou dnesni padesatnici do duchodu, krize uderi solidne. Kdo si par milionu neodlozi, zaplace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!