Chování Babiše - kdo ho podporujete?
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Pidulka1991 píše: Více
Fialova vláda vládla čtyři roky, bavme se o výsledku jejich práce. Měli celé čtyři roky na to se předvést. Vymlouvat se na předchozí vládnutí Babiše je jako ve třiceti omlouvat neúčast na víkendové akci tím, že mě nepustili rodiče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě nemá Babiš ani náhodou 35% skalních fanoušků. Podle mě velká část lidí, co ho volila, se prostě chtěla zbavit té Fialovo hrůzovlády a proto to se skřípáním zubů hodili Babišovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kde bereš tu troufalost kádrovat lidi podle toho, komu to hodili? A co to rovnou zakázat, jako za komoušů, aby byl jen jediný správný volební hlas? Vyhrál to v demokratických volbách, buď ráda, že je po revoluci máme a přijmi porážku. Jak řekl klasik - nesouhlasím s jediným slovem, které říkáte, ale budu hájit vaše právo je vyslovit. Zkus se nad tím zamyslet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
Hele když chceš argumentovat tím, v jakém stavu dostala tato vláda stat, neopominej v jakem stavu ho dostala ta předtím. Ano dluh byl mordor, ale Alenka plánovala větší schodek, nez byl a to byla krize (valka na UA, pád bohemie, inflace kolik? 20%, úroková sazba 7%?)
Tito dostali nastartovanou ekonomiku, výrazně inflaci, klesajicí urokovou sazbu…
Takže bych se zase uklidnila.
Historie není, co bylo před rokem, chápeme?
Proto se stále ve školách učíme dějepis, protože když nám někdo slibuje krásné a bohaté česko s vlajkou vlající za zády, je to jen marketingový tah.
Takže ani Fiala, ale ani Babiš kterému jde čistě jen o jeho moc a ego, nejsou ti správní..
Teď ho krásně potopil Pellegrini… to musím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Okta píše: Více
Ty jo, já vás lidi fakt nechápu. Nejsi antivaxer? Podporuješ Ukrajinu proti Putinovi? Myslíš si, že Babiš patří do lochu a ne do vlády? Vadí ti arogantní Motoristé a rasistická SPD? A dáváš to najevo? Tak jsi určitě svazák, proti demokracii a potlačuješ jiné názory. Jako kdyby za předchozí vlády ( a jak je vidno i teď) nikdo nekritizoval a nenadával na Fialu a jeho voliče. Ale no tak!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ještě dodám, ti kteří mají furt potřebu se ohánět demokratickými volbami, by si měli uvědomit, že úplne stejně vyhrál i prezident a že vždy bylo zvykem, že na summitu NATO byl v čele prezident, i jako velitel ozbrojených sil, to že Babiš dodneška nezkousl prohru, je jeho boj… měl by se, ale taky dle toho chovat. Nělde je hlavní premier a jindy prezident.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Mně je uplně u řitě komu to kdo hodil, ale dělat z něj pomalu boha už mi trapný přijde. Kdyby byl opravdu takovej borec, tak nechá doběhnout soudy a neschová se politickou imunitu. Jenže ona je jistá pravděpodobnost, že by nemusel vyhrát, co…
Příspěvek upraven 14.07.26 v 18:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roxy ivka píše: Více
Můj chlap šel dokonce na Letnou v březnu na demonstraci. Určitě je svazák a je proti demokracii. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ScarletSky píše: VíceŽe mu není hanba! Takhle veřejně projevovat svůj protivládní názor. Jako kdyby nevěděl, že tím potlačuje svobodu názorových oponentů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
rmote, ale zase to byla nuda. Já pamatuju ještě Debatu s Otou Černým a ty diskuze byly hrozně vyklidnění, až bych řekl pokec salonních intelektualů, žádná agresivita, nadávky, teda pokud tam nebyl Míra Sládků, který to tam vždycky rozsvítil a všechny umyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tímto způsobem bychom mohli řešit, že Babiš si zase vyžral covid, který byl přímo u nás. Fiala řešil ženy v Barmě, válku na Ukrajině - samé věci, které kdybychom nechtěli (jeho vláda nechtěla), tak nás to nemuselo vůbec zajímat, natož tam cpát nesmyslně peníze a ještě nesmyslněji sem brát ukrajince z bezpečné většiny ukrajiny na prázdniny placené z našich daní. Stejně jako nemusel Fiala zatáhnout českou elektřinu na Lipskou burzu a spoustu dalších věcí. Nene, za šílený výsledek Fialovy vlády nemůže nic jiného, než jen a jen Fialova vláda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček píše: Více
To je pravda, trapně mluvil vždy jeden. Ne jako dnes, kdy spoustu diskutujících naučili marketéři, že nejde o obsah, ale o dojem na diváky, takže nenechat domluvit oponenta ve chvíli, kdy říká nepříjemnou pravdu není neslušnost, ale strategie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ScarletSky píše: Více
Budeš se divit, ale s tím bude každý rozumný člověk souhlasit. Pokud je někde demostrace, která rezonuje s tvým názorem, tak máš mít plné právo se jí zůčastnit a projevit tak svůj názor. A každý rozumný člověk s opačným názorem ti v tom nebude nijak bránit a nebude takovou demonstraci sabotovat. To ovšem neplatí pro ty dementy, co chodí na demostrace, aby tam pískali na píšťalky a dělali bordel jen proto, že s předmětem té demonstrace nesouhlasí. Zajímavé, že tito nedemokraticky se chovající debilové často právě sami sebe považují za největší demokraty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň ale ty fakt nevidíš, že Petr Pavel jen plní zadání od Koláře? Vždyť to bylo naprosto průhledné, že cílem bylo dostat se do Ankary, ale hlavně a především být vedoucí delegace, aby se mohlo odsouhlasit 70 miliard na zbrojení a tím se přihrál další obrovský balík peněz Pavlovo chlebodárcům. Takže Pavel se sice do Ankary dostal, ale podle všeho úkol stejně nesplnil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: VíceTo ovšem neplatí pro ty dementy, co chodí na demostrace, aby tam pískali na píšťalky a dělali bordel jen proto, že s předmětem té demonstrace nesouhlasí. Zajímavé, že tito nedemokraticky se chovající de. bilové často právě sami sebe považují za největší demokraty.
To je tvůj volný souvis nebo proč mi to píšeš? Zmiňovala jsem někde píšťalky?
Je zajímavé, že mi tvoje citace neprošla a musela jsem udělat tečku ve slově de. bilové ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!