Chování Babiše - kdo ho podporujete?
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@hospodki píše: Více
No Babiš bude první, který ty 2 % dá. To zas bude mrzení a okecavání. Fiala to zkoušel podvodem, ale v reálu je dal akorát na hubě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše: Více
A PP v zahraničí vládu pomlouval?
můžeš dát nějaký konkrétní odkaz? kdy a kde? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klávesa289 píše: Více
Je na uvážení každé členské země, koho tam pošle. Většina zemí tam prezidenta neposlala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří píše: Více
Je na uvážení každé členské země, koho tam pošle. Většina zemí tam prezidenta neposlala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A mame tu dalsi mezinarodni ostudu a dalsi prosetrovani dotaci. Bravo Babisovci. Tahne nas do bazin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
Tak střet zájmů se vyřešil tak, že to zůstalo v rodině s tím, že si to může vzít zpět, až přestane v politice. Hrabe a dělá si kšefty dál. A jelikož to zůstane v rodině, tak proč by mu na tom nezáleželo?
Tak s Motoristy souvisí například to, že se mu daří schovávat za imunitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše: Více
A kde ji pomlouval? Jako že když Babiš řekne „nedáme“, je to hlas boží a když Pavel řekne „vláda nedá“ je to pomlouvání? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malachi píše: Více
Fiala mu ten rozpočet nabízel. Babiš jen kritizoval a odmítal, takže Fiala řekl, že mu na to kašle a když má teda dle všeho Babiš svůj, at si ho teda předloží. Taky zapomenuto ze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malachi píše: Více
Fakt? Prohlásil, že letos to nebude. Slíbil na další rok. On s tím reportem taky dost fixloval, takže nemá co pomlouvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní.Norrisová píše: Více
No pořád mi to nevysvětluje tvůj text „Je mi jedno, kdo je u vlády. Ale hodně mi vadí tohle vykrádání ve velkým.“ Já žádné vykrádání ze strany vlády zatím nezaregistroval, tak mě zajímá, co mi uniklo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fiala a vláda mu rozpočet zadržovali do poslední chvíle. A když tak učinili, byla v něm sekera 300 miliard.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty vůbec nemáš představu jak funguje stát. Nemůžeš si udělat rozpočet jen tak z ničeho, bez podkladů z ministerstev, bez toho aniž bys věděl co ty ministerstva mají slíbeno na příští rok od Fialovy vlády a jaké mají plány a rozjeté projekty. Proč kolem toho dělali takové tahanice, se ukázalo po zveřejnění. Byl plný vymyšlených čísel a bylo před volbama. https://www.facebook.com/…476025471614
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale no tak, nejsem žádný Babišovo fanoušek, ale v tomto se ho musím zastat. Vždyť Fialova vláda stále odmítala oficiálně předat rozpočet a pořád to oddalovali, až to bylo trapné. Vždyť zrovna tohle probíhalo i manstreamovými médii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má na to 4 roky. Letos to nebude, protože je nejdřív potřebné připravit smysluplné projekty. A ne jak minulá vláda platit zálohy předčasně, aby mohli vykázat utracene peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 píše: Více
Na mě to tenkrát působilo dojmem, že si byli naprosto jistí, že opět volby vyhrajou a budou mít další čtyři roky na to dát ten bordel nějak dohromady. A najednou to měli někomu předat v tom stavu, v jakém to bylo a nastala panika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!