Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8367
13.7.26 17:03
@Edna-Bedna píše: Více

Ano, přál bych si čistou a transparentní politiku. Ideálně aby cokoliv se ve státní správě děje, bylo pro všechny veřejně přístupné. Žádné že občan musí škemrat o zaslání nějakých smluv podle 106ky a ještě se mu často dostane arogantní zamítavé odpovědi, nebo je dostane z půlky začerněné. V dnešní době by technicky nebyl žádný problém, aby každá smlouva, každá výplata ze státního a cokoliv dalšího bylo přístupné na internetu pro každého a bez podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
13.7.26 17:06
@jkra píše: Více

Ostatní zbrojí a my se snažíme prodat Explosii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
13.7.26 17:11
@jkra píše: Více

Nemyslím si, že nevím, co se děje v zákulisí. Dost věcí mám, jak se říká, z první ruky. Proto otevřeně říkám, že je šmejd Fiala, Babiš i spoustu dalších. Proto nechápu tu polarizaci, že podle většiny lidí musí být vždy jeden z nich svatoušek a druhý šmejd. To je tak těžké poznat, že jsou šmejdi oba? Znal jsem pár slušných lidí, co vlezli do vyšší politiky, ale zase z ní rychle vylítli. Teď se zájmem sleduju motoristy. Zatím vypadají nadějně, tak jsem zvědav, jestli se nakonec neukáže, že jsou také v něčem namočeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
13.7.26 17:21
@rmot píše: Více

Tak jestlis doted nepoznal, ze jsou Motoriste smejdi nebo je dokonce povazujes za slusne lidi… co na to rict. 🫠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
13.7.26 17:24

Já si potrpím na důkazy, články na seznamu nebo v deníku N mi nestačí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
13.7.26 17:30

Si staci pustit jeden primej přenos z nejakyho brifingu. :roll:
Tak to bys nam tu mohl predlozit nejaky tvoje dukazy k Fialovi treba. Mas nejakej spis primo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
13.7.26 17:31

A podotykam, ze Denik N fakt nectu. :mrgreen: Na seznam chodim minimalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.7.26 17:32

Motoristé mi vadí ideově a hodnotově tak nějak úplně ve všem. Stejně ty spalovací motory půjdou do ha.jzlu, jen někomu to doteče později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.7.26 17:38

To je fuk. Volební program motoristů jsem četla pred volbami a mám na ně názor bez deníku N. Respektive vše ostatní jen potvrzuje to, co si o nich myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
13.7.26 17:38

Pokud ti chybí důkazy na šméčka, co se děly za Fialovo vlády, tak doporučuji na fb účet Thomas Paukner. Máš to tam pěkně i s důkazy ve formě veřejně přístupných smluv, atd. Ten chlap (nebo kdo za tím účtem je), odvedl sakra dobrou práci a upřímně se divím, že ještě omylem nevypadl z okna výškové budovy.
Pokud někdo něco takového zpracuje na motoristy i s důkazy, rád si to přečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
13.7.26 17:39
@ala.lama píše: Více

Zdroje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
13.7.26 17:52

Jo, slyšel jsem o něm, ten jde do všech. Na jeho místě bych se možná bál trochu o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.7.26 18:00

Koukám, že už Turek spustil na Twitteru nebo kde video, taková damage control. Bože :D
To je cirkus.

Když už člověk si o něm myslí, že nemá dno, ozve se klepání zespodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
13.7.26 18:16
@884135 píše: Více

Já nechápu, čemu se nyní Pavel diví. Na jednoho člena vlády podá trestní oznámení, pak na celou vládu žalobu. Je lídrem opozice, jeho manželka chodí na opoziční demonstrace Milionu chvilek a on jim pošle zdravici. O čem by se s ním po tomto všem asi tak Babiš bavil, stejně by se spolu na ničem nedohodli. Nebo vy byste se bavili s člověkem, který vám dá na jednoho člena rodiny trestní oznámení, pak celou rodinu žaluje u soudu, všude kudy chodí, vaši rodinu pomlouvá a má úplně opačné názory, než máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
13.7.26 18:23
@Da12 píše: Více

Omg. Diky. Celych 16 stran cekam, kdy konecne nekdo prijde s tim prezidentem opozice. Tak to mame prakticky komplet. 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!