Chování Babiše - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20972
13.7.26 03:56
@Veveří píše: Více

Však to si Brno taky vyjednalo, ale i tak je to bydlení pro vyšší střední třídu a výš. Žádný bydlení pro mladé rodiny atd. Já jsem u toho projektu od začátku a ta cena se pro lidi zvedla astronomicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
13.7.26 07:35
@Cenarius píše: Více

Jakože mladí v historii mívali finance na pořízení vlastního bydlení? Kdy to bylo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
13.7.26 07:42
@ala.lama píše: Více

Nejde brecet ale nenecha si sr t na hlavu, ale to b.cum nevysvetlim. Nepochybuji ze K.da milose jsi mela radeji, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
13.7.26 07:54

@884135 vždyť ma pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4536
13.7.26 07:58

Vídáme se tak jednou za rok, takže úplně do podrobna jsme to až tak neřešily. Jen, že se jich tyhle změny týkají a jak je to ovliňuje. :)
Navíc jak říkám, o politiku se zajímám krátce a způsoby financování, dotací jsou i mimo můj obor. To bych nad tím musela sedět a studovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
13.7.26 08:55

To jsem teda zvedava. Tady v Brne to docela pos..jako vzdy. My jsme se prihlasili do projektu v 2018, jeste se porad nekoplo ani do zeme. Ceny se navysily z puvodne slibovanych 70tis/m2 na zatim 108tis/m2 a porad neni konec. Lidi maji zaplacene rezervacni smlouvy aniz by vedeli kolik je to nakonec bude stat. Podminky velmi nevyhodne, nemuzes s tim volne nakladat, nemuzes to prodat x let. Si vyberes 2+1 a pak mas dve deti a tu situaci nemuzes zmenit. No jak se zmenily podminky ted nevim, z projektu jsme odstoupili a uz to nesledujeme. Ale takove honosne halo kolem toho bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
13.7.26 09:14
@Hanča1234 píše: Více

Ano, existuje. Stejně jako existuje 22. června Mezinárodní den bez kalhotek a 13. října Den bez podprdy. Tyto dny občas připomínám SMS kamarádkám, ony už vědí, že jsem oplzlé prase. Tady o tom témata zakládat nechci, čelil bych posměškům, že si Plosky potřebuje přes léto vydrandit Čáryfuka. Možná to někdy zkusím jako Mynona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
13.7.26 09:25
@Ploskutáček píše: Více

Kluci mají taky zajímavé dny.
20. únor: Mezinárodní den chlapů s bříškem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
13.7.26 09:28
@z.pepa píše: Více

Díky, bříško už mám, vždy 20. února budu slavit, stejně jako Den řízků a Nutelly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.7.26 09:39
@Paní.Norrisová píše: Více

Nevíš, nezajímáš, přesto ti to nebrání suverénně tady šířit nesmysly. Rozpočet na letošní rok dělala Fialova vláda, ta Babišova ho je drobně upravila a zrovna Ministerstvu školství navýšila rozpočet o 2.5 miliardy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
13.7.26 10:02
@Anonymní píše: Více

Nelibi. Je to u ubohej zahorklej krysak. Ale co nadelame, 34% nasi spolecnosti se s jeho chováním, vystupovanim a verejnym projevem ztotoznuje. Asi mu lip rozumi. Mluvi peti jazyky. Zaraz. 🙊
Tvuj anonym ale nechapu, nejsi ta, ktera by se mela za neco stydet a nemohla psat pod nickem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39411
13.7.26 10:04
@ircav píše: Více

Ale tak neplati to oni primo, rozumis. Takze vyhrali. :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
13.7.26 10:34

Dobře si pamatuju, jaké typy lidí, šly dobrovolně dělat kariéru do komunistické Československé lidové armády. A protože ten komunismus je tu v lidech tak nějak zažraný, vlastně jim ten režim většinově vyhovoval a vyhovoval by obecně i v budoucnu, stále tyto typy lidí obdivují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
13.7.26 11:11

Já volím vždycky toho u koho čekám na další roky největší zábavu v politice.
Poslední volby kde jsem byl jsem dal hlas Konečné, protože ta kdyby se tam dostala to byla sranda.
Babiš se drží u mě na vysokých příčkách, ale ted ho trošku sesazují motoristi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
13.7.26 11:56

Zadne druzstevni bydleni plosne nebude. Velci developeri nabizi druzstevni byty bezne a pokud nekdo ceka, ze nekde dostane byt, tak se nedocka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!