Chovani Babise - kdo ho podporujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1006
12.7.26 18:14
@Veveří píše: Více

Rodičák ok, ale to nezvýší porodnost u skupin, které jsou ekonomicky aktivní. Děti si opět budou pořizovat pobírači dávek. Navíc na to nemají peníze. Prorodinna smysluplná politika není.
Stavební zákon ma i svá proti, omezuje treba prostor pro pripominkovani nevhodnych staveb, tim omezuje práva vlastníků, kteří se nemohou bránit. Taky může mít vliv na ochranu životního prostředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1868
12.7.26 18:16
@Cenarius píše: Více

Hele, nejspíš by se asi rusákům opravdu v poklidu vzdala. Procházím si tady v této diskuzi její příspěvky, Pavlovi vyčítá kde co, včetně konspirací… ale že schvaloval okupaci v 68, to tam kupodivu nepřihodila. Přitom bych to vzhledem k ostatnímu obsahu čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
12.7.26 18:16
@Veveří píše: Více

Kdyby místo rodičáku, raději investovali do školek, skupin a hlavně lepšímu návratu matek na trh práce.
Co se týká bytů, o tom se nebudu vyjadřovat, nesledovala jsem to.
Zastropování je vtipné. Nevyřešili vůbec nic. Sledovali jsme jednání Trumpa a ba naopak, když už se mohly ceny snižovat, tak zastropování způsobilo, že si to benzínky držely o něco déle výše. Takže úplně krok absolutně o ničem. Jo a cena za týden, dva půjde zase nahoru. Trumpovi hrabe a chce znovu útočit a zabrat průliv. Ale jo.. Hádejte se kvůli tomu, že tenhle člověk podal dobrovolně Babišovi ruku a ten z toho má svátek. Spíš mě zaráží, kdo by si s ním chtěl vůbec podat ruku.. ať už vlastně s jedním je od druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32298
12.7.26 18:21

@Veveří No ta rychlost byla doteď naprosto šílená, neuvěřitelná. A spoustu bytů leží ladem, jsou prázdné, i městské byty, chátrají. S tím taky nevím, proč se něco nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32298
12.7.26 18:22

@Paní.Norrisová Nevím kde bydlíš ty, ale tady u nás ve městě je míst ve školkách dost, můžeš si školku vybrat, nejsou děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.26 18:24
@Monchichik píše: Více

Tak u nás je hromada prázdných městských bytů, ovšem důvodem je, že tam nikdo nechce (protože drobet černo).

• Citovat
  • Upravit
950
12.7.26 18:25

Tak my jsme se v 68 vzdali přímo ukázkově. Mohli jsme místo toho minimálně do roku 1980 bojovat, mít statisíce mrtvých a zmrzačených, zničených tisíce měst a vesnic, mít zaminovaná nebo ekologicky zdevastovana rozsáhlá území, ale my jsme se rozhodli raději ohnout hřbet a těch 21 let nějak vydržet. Otázkou je, co by bylo lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9294
12.7.26 18:31

Okurková sezóna. Takže se anonymně vytáhne vznětlivé téma, ať je vzrůšo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3188
12.7.26 18:32

@malachi 58553282

nj, místo pádných argumentů blbě rýpat a poukazovat na totální krávoviny, jak se co kdo v diskuzi gramaticky napíše..

Já taky ale nelezu se svým ksichtem před celý národ..
Jenom si drze píšu svůj názor a bacha, nejsem anonym, protože se za svůj názor nestydím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.7.26 18:32

Já ho mám celkem ráda. Diskuzi jsem nečetla.
Ale pro mě je Babiš celkem v pohodě, ke nijak nevadí v mém obyčejném životě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20963
12.7.26 18:36
@Monchichik píše: Více

Protože majitele bytů nic netlačí k tomu to pronajímat a většinou je nájemník až moc velké riziko, jelikož je naprosto uchylne nastavena ochrana nájemníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20963
12.7.26 18:37
@sysi píše: Více

Hele vždycky takoví budou. S Hitlerem šlo taky dost lidí a podporovali jej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20963
12.7.26 18:38
@Kelsey1 píše: Více

Ale podle mě to jde dobře. Padá tu spousta argumentů a diskuze je věcná a bez větších urazek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42847
12.7.26 18:39

Funkčnost této strategie se osvědčila již v roce 1938.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
12.7.26 18:41
@Zwetta píše: Více

Jasně, ty máš Zwetta v občance a vypadáš jak luční kvítí. Ó ty velká neanonymní hrdinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!