Chovani Babise - kdo ho podporujete?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
Ano, budete to muset vydržet, tak jako každou demokraticky zvolenou vládu. Lidi jako vy máte plná ústa demokracie, slušnosti, vzdělanosti a já nevím čeho. A pak velmi neslušně a taky dost neinteligentně útočíte na lidi s jiným názorem, viz níže IQ tykve, proruský šváb, ještě chybí konzumace Braníku a ujištění, že si za svůj pos. raný život můžou sami. A to pokud vznesou kritiku třeba vůči minulé vládě a aniž by o člověku cokoliv věděli. Velmi černobílé vidění celé situace, které o inteligenci příliš nesvědčí. Já Pavla volila a už ho volit nebudu. Vyvolává konflikty a prosazuje svůj vlastní názor. Chápu, že může mít jinou představu, než má vláda, nicméně vláda byla zvolena většinou a on tu není od toho, aby proti vládě vystupoval. Poslední kapka u mě byla ta, kdy se spolčil s Minářem. Minář je pěkný vykuk, pořádá demonstrace čistě jen proti Babišovi a mně nepřipadá normální, aby se prezident takovým způsobem proti premiérovi vymezoval, to co dělal potom raději ani nekomentuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice píše: Více
Jenom slepý nevidí, že za Pavlem stojí Kolář a zbrojařská lobby, ve které je Kolář stále aktivní. Člověk bez prověrky, který má přístup k utajovaným informacím. Stačí si hodit jeho jméno do Googlu. Co se to s naší zemí stalo, co je to za lidi, kteří okupují Hrad?
Komu se hledat nechce: Petr Kolář působí jako poradce a člen výboru pro compliance a etiku ve zbrojařském holdingu Colt CZ Group.
Vliv na prezidenta: Je označován za klíčového mentora, „přítele po boku“ a externího poradce prezidenta Petra Pavla. Stál za jeho prezidentskou kampaní a má na hlavu státu velký vliv.
Proč vyvolává kontroverze: Kritici a komentátoři mu občas vyčítají, že si vedle poradenství pro prezidenta drží své soukromé podnikání v oblasti byznysu a lobbingu, což podle nich může způsobovat střet zájmů.
Hurá do Ankary s nabrífovaným Pavlem. Jestli jsou někdo odpudivé lidské bytosti, je to bohužel dvojka Kolář + Pavel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, nelíbí. Ne, nepodporuju. Že je u vlády strana trollingu to nechápu už vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
Neboj, dalším krokem bude, že tam naběhne NKÚ a začne se tvrdě šetřit. Plus zmizí ten asociální nesmysl, že chudá jednočlenná domácnost platí stejný poplatek jako bohatá 5členná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
Vždyť Fialova vláda z poplatků čt tím, že donutili platit TV poplatek všechny, kdo mají chytrý mobil (kdo ho dnes nemá?), udělali opravdovou daň, kterou platí celý národ, jen s jiným názvem. Tak když je to daň, ať se to také tak jmenuje. Ten problém je ale jinde - změnou financování čt jim půjde víc koukat pod ruce, za co přidělené peníze utrácí a to je podle mě to, co je pro spoustu lidí v čt najednou obrovský problém a proč tak kopou kolem sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catalina123 píše: Více
Dobře´s to napsala. Jen dodám, že já Pavla nevolila a byl mi nepříjemný od první chvíle, falešně úlisný a lidový. Kdyby mu neřekli a nenapsali, co má říkat, mlčel by.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří píše: Více
Souhlas. Dobře ostříhaný urostlý PP s masarykovským vousem byl vybrán jako vějička na davy a ty se toho chytly. Samozřejmě ženy, kterým tací muži imponují. PP je marketingový produkt posouvaný na šachovnici zbrojních firem, jejichž štědré příspěvky financovaly volební kampaň. Musí být vděčný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sysi Protiústavní prezident, žaloval u Ústavního soudu, že ho nechtějí vzít do Ankary
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Catalina123 vláda nebyla zvolena většinou, většinou byly voleny politické strany, jejich kandidáti. Respektive 1 strana. Zbytek je jen do počtu, aby nešel pan premiér besedovat s vězni. Sám Babiš preferoval jednobarevnou vládu s pouhou podporou SPD a motoristů, ale narazil. Vládu jako takovou sestavil slabý premiér. Nebyl schopen si stát ani za svým navrhovanym ministrem a velmi se mu hodilo, ze přehodil rozhodnutí za nejmenování na prezidenta. Nestál mu ani za podání kompetencni žaloby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@884135 ano, bohužel je to tak. Moje kolegyně nad jeho obrázkem vzdychá a zřejmě by za něho i položila život, kdyby se na ni usmál. A není sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka Zeman mluvil ve sněmovně, „z patra“ 40 minut, bez přestávky, Pavel čte deset minut a třikrát se přeřekne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
Jako s větší kontrolou nemám sebemenší problém. Jen mám obavy, že to dopadne nereálným očekáváním. Stejně jako když Okamura na předvolebních seslostech motorovkou sekal výdaje a realita je takova, že to bylo jen divadlo pro voliče a nejde z toho splnit nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pitřice píše: Více..a pak si to vybrečel a chudáka posadili do druhé řady.. ještě že mu Macinka uvolnil židli! Fakt by mě zajímalo, jestli se na sebe Pavel může podívat do zrcadla. Normální člověk by chodil kanálama, on je ještě na sebe pyšný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveří píše: Více
Kolář je šedá eminence české politiky velmi dlouho, politiku ovlivňoval už za Klause. Sám se netají tím, že první jeho prezidentský projekt byl Jiří Drahoš, který nevyšel, tak na druhý pokus to zkusil s Petrem Pavlem, kterého dle jeho vlastních slov „vybrousil jako diamant“. To už klaplo a Pavel se prezidentem stal. Vždyť je to vidět často, že Pavlovi ta role až tak úplně nesedí, ale prostě ji musí hrát podle Kolářovo not, když se na to dal. Nejmarkantnější to bylo na té jeho tiskovce ohledně SMS mezi Kolářem a Macinkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teroonka Zajímalo by mě, proč se tam tak cpal. Co tam za našimy zády domlouval, komu zas co sliboval (viz. letadla
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!