Jarní dubnová miminka

• Otevřená skupina

Skupina pro těhulky s termínem porodu v dubnu 2020

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1670
22.8.19 12:36

Holky doktorka to určitě zmatlala. To 6+3 odpovídá na menstruaci 8.7. podle mě se doktorka preslechla a blbě to zapsala. No to se schválně zítra sestřičky zeptám, co mi napsala do zprávy. To jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
22.8.19 12:42

@roza88 vidis,ono to bude dobry

Ríša uz je lepsi, jeste v noci mel teplotu, ale uz jen 38, a od rana bez tepkot, ale je strasne protivny, uvztekany, unaveny, v noci strasne pisti ze spani, ja tam vzdycky prijdu, co se deje a on spi…jenze mi ho je lito, pak je podle me unaveny a protivny pres den z duvodu, ze se poradne nevyspi…celkove je normalne uvztekany a hyperaktivni, ale tohle urvany obdobi je sileny…snad bude brzy jeste lip, jinak se zcvoknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.8.19 12:45

@roza88 Ahoj, tak uvidíš. Podle MS to vypadá že to popletla. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
22.8.19 12:54

@roza88 to určitě spočítala špatně ona…já měla poslední MS 7.7. a měla bych mít dneska 6+4 podle doktora ;) ale jsem 5+6podle velikosti plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
22.8.19 13:28

@ucukusi chudák malej, to je jasné, když v noci nespinká v klidu, že je z toho brouček unavený. Tak snad bude brzy líp.

Dovolala jsem se na gyndu a datum mám napsaný správně, ale i sestřička potvrdila, že mám být v 5+0 takže to prý řekne doktorce a ozvou se mi. Holky kdybych nemusela včas na tu imunologii, tak jsem tak brzy na tu kontrolu nemusela a měla bych klid. @z.holubicka no taky si to myslím, že v PC zadala 8.7. podle tebe to vychází. Baba jedna mi dělá nervy😀 ale tak co, je to taky jen člověk, hlavně ať je vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
22.8.19 14:47

Holky volali :) doktorka se spletla, takže vše je ok a na kontrolu příští pátek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
22.8.19 15:45

@roza88 super,mám radost za tebe :lol: takovéhle šoky ještě…

Už jste oznamovali rodině? Co babičky, měly radost? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.8.19 15:52

@roza88 tak super… to jsou šoky takhle na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
22.8.19 16:02

To vám řeknu, bulela jsem zbytečně. Snad už se nic nevyvrbi. My jsme se rozhodli, že to oznámíme až po 13tt. Zatím ani nemám nutkání to nikomu říkat. Asi jak si tu píšu s vámi :) a co vy? Už jste to oznámili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.8.19 16:07

@roza88 u nás to ví moji rodiče, hlídají víc malou, jak ležím a brácha s přítelkyní. No a v práci. Nejradši bych to neříkala nikomu o malé se naši dozvěděli až ve 4 měsíci, přeci jen jsem předtím 4× potratila, tak jsem nechtěla nic říkat. Ostatní co to neví se to dozví co nejdéle. Jako první to řekneme chlapovo dceři, je jí přes 20 a pak to bude lavina v chlapovo rodině :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
22.8.19 17:39

@roza88 no,mamka to na mě na dovolené poznala, pořád se mě ptala, jestli jsem to dostala a hlavně jsem nepila, což bylo u mě hodně podezřelé..byla jsem zvyklá skoro každý večer vínko :mrgreen: tak jsme ji to jen potvrdili. A když jsem přišla od doktora, tak jsme jeli ke tchanovcum a taky jsme jim to řekli, aby nebyli naštvaní, že zase o něco přišli :lol:
@Ginuš jasné,kdybych měla tvoje zkušenosti, tak bych asi taky s oznamováním čekala :?
A holky, jste vdané? Kolik vám je let? Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
22.8.19 17:58

Já jsem rozvedená, s nynějším partnerem jsme se nevzali a jsme z Ústí nad Labem. 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2988
22.8.19 18:07

Já jsem vdaná dva měsíce, je mi 30 a jsem z Jihlavy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1670
22.8.19 18:49

@z.holubicka v Jihlavě máte krásnou Zoo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.8.19 20:04

Ahoj holky :), jsem zde nováček, jsem v 7+4TT a zatím vše v klidu. Pouze ranní pocity těžkosti (bohudík nezvracím) a bolí mi prsa. Kdy se chystáte tuto krásnou novinku povědět třeba přátelům? U nás to ví pouze nejbližší rodina (mamky, taťkové, sourozenci, prarodiče), zatím mají přísný zákaz šíření :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny