Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nejlepší je používat nude barvy, tam nejsou ty nedokonalosti tak vidět. Poměrně slušně kdysi držel Dermacol 24/7. Ale základem je dobře odmastit, dát podkladový lak, na něj dvě vrstvy barevného a nahoru tvrdící vrstvu. Každou vrstvu nechat aspoň 15 minut tuhnout, takže zábava na celý večer.
Mě tedy drží všechny laky alespoň týden. Ovšem já to nanáším takhle: 2 vrstvy hardener, 2 - 3 vrstvy barevného laku a pak top coat. A nemám problém. Hardener a top coat používám od Sally Hansen, u barevných laků je mi to jedno… Kdybych dala jenom jednu nebo dvě vrstvy barevného laku, tak to taky budu muset předělávat co dva dny…
Já jsem kdysi používala od Sally Hansen gelový lak, různé barvy a ten fakt držel. Dlouho to schlo, odlakování bylo peklo, ale držel.
Docela mi drzi laky od Dermacolu, Essie, ale nektere odstíny byly propadák..
Dávám 4 vrstvy - podklad, 2× lak, nadlak a ten týden nehty vydrží. Důležité je nechat pořádně zaschnout všechny vrstvy. Když to odfláknu, tak mám hned konečky odrbané. Nehty si lakuji večer u filmu.
Ahoj holky, máte tip na nejlepší lak na nehty z drogerie, který opravdu vydrží delší dobu? Vím, že mi nezapékací lak nevydrží tolik, ale alespoň pár dní, ať to nemusím dělat každé 2 dny
. Mam ted nehty mesic bez gel laku (totálně zničené manikérkou), zachraňuje me saloos balzám na nehty, dost je srovnal a rozhodla jsem se, že už gel nějakou dobu nechci. Pokud máte tip, můžete se podělit. Hezky den