Tip na nejlepší lak na nehty z drogerie, který opravdu vydrží?

Anonymní
14.7.26 13:42

Nejlepší lak na nehty

Ahoj holky, máte tip na nejlepší lak na nehty z drogerie, který opravdu vydrží delší dobu? Vím, že mi nezapékací lak nevydrží tolik, ale alespoň pár dní, ať to nemusím dělat každé 2 dny :lol:. Mam ted nehty mesic bez gel laku (totálně zničené manikérkou), zachraňuje me saloos balzám na nehty, dost je srovnal a rozhodla jsem se, že už gel nějakou dobu nechci. Pokud máte tip, můžete se podělit. Hezky den :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
14.7.26 13:52

Nejlepší je používat nude barvy, tam nejsou ty nedokonalosti tak vidět. Poměrně slušně kdysi držel Dermacol 24/7. Ale základem je dobře odmastit, dát podkladový lak, na něj dvě vrstvy barevného a nahoru tvrdící vrstvu. Každou vrstvu nechat aspoň 15 minut tuhnout, takže zábava na celý večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2001
15.7.26 03:52

Mě tedy drží všechny laky alespoň týden. Ovšem já to nanáším takhle: 2 vrstvy hardener, 2 - 3 vrstvy barevného laku a pak top coat. A nemám problém. Hardener a top coat používám od Sally Hansen, u barevných laků je mi to jedno… Kdybych dala jenom jednu nebo dvě vrstvy barevného laku, tak to taky budu muset předělávat co dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42959
15.7.26 05:15

Já jsem kdysi používala od Sally Hansen gelový lak, různé barvy a ten fakt držel. Dlouho to schlo, odlakování bylo peklo, ale držel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
15.7.26 08:13

Docela mi drzi laky od Dermacolu, Essie, ale nektere odstíny byly propadák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3569
15.7.26 09:06

Dávám 4 vrstvy - podklad, 2× lak, nadlak a ten týden nehty vydrží. Důležité je nechat pořádně zaschnout všechny vrstvy. Když to odfláknu, tak mám hned konečky odrbané. Nehty si lakuji večer u filmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí