Potřebuji rychle zhubnout - nějaké tipy, jak na to?

Anonymní
14.7.26 10:35

Potřebuju rychle zhubnout

Potřebovala bych tip jak rychle zhubnout, a ano rychle protože za 11 dnů se musím vejít do šatů XS, před 3 dny jsme přijeli z dovolené a já nabrala 6kg🥲 co mám dělat, nejíst?🤣 nikdy jsem obézní nebyla, ani teď ne, ale jsem menší a drobné postavy a je na mě znát každé kilo, hlavně na stehnech a břiše, takže samozřejmě nezapnu ani kraťasy co předtím jo, stehna mi z toho přesahují, určitě nezapnu ani ty šaty, a zatahovat břicho celý den fakt nechci. Děkuju za rady❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2203
14.7.26 10:45

Půst 16/8, jíst zdravě, nežrat bílou mouku, sladký ani tučný a nepřežírat se jako na dovolené. Zaplácej si žaludek něčím vodnatým, jako je okurka nebo meloun. K tomu sport, čím víc, tím líp. 6 kg ale nezvládneš, 3 bys mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4536
14.7.26 10:47

Jistě střídmě, hodně pít, přidat pohyb nebo cvičení a nečekat zázraky za pár dní. :nevim:
Příště to buď řešit dřív a nebo si zvolit aktuální velikost šatů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
14.7.26 10:56

Nejíst.
Já zhubl 6 kg a 7 cm v pase, ale trvalo to 4 měsíce. Ty máš 11 dní.

Co reálně stihneš je zbavit se vody a nafouknutosti.

Žádné cukry a škroby - pečivo, mouka, těstoviny sladkosti - vážou vodu Žadná sůl - váže vodu Žádné nadýmavé potraviny

Hodně pít čistou vodu - čím víc pijes, tím mín jí tělo zadržuje
Ledvinové čaje na podporu vylučování vody.

Cvičení - zkus dát hodinu chůze každý den.

Pred akcí třeba saunu na vypoceni přebytečné vody a onezit jídlo na minimum na splasknutí břicha.

A stahovací podvlíkačky. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
14.7.26 11:04

Za tyden (ani 14 dni) dovolene se neda nabrat 6kg tuku. Takze to bude voda, a zase to pujde dolu.
Pokud jsi to fakt nabrala za tyden, tak by to melo jjt dolu rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
14.7.26 11:25

Za deset dní při úplném hladovění člověk ztratí tak pět až deset kilo, ale velkou část toho tvoří ztráta vody a obsahu trávicího traktu. Zkoušet zhubnout šest kilo za jedenáct dní není rozumné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
14.7.26 11:26
@kalamitaa píše: Více

Pokud to za 11 dni nabrala, tak to za 11 dni zhubne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
14.7.26 11:31
@Tarena píše: Více

To se mi nezdá, že by se dalo za 11 dní nabrat šest kilo. To asi jen po dovolené zjistila, že má víc než mívala, ale ne ve srovnání se stavem před jedenácti dny. A nebo při vážení zapoměla odložit kufr.

Příspěvek upraven 14.07.26 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
14.7.26 11:34
@kalamitaa píše: Více

Mne taky ne :mrgreen:.
Ale pokud se budu drzet historky, tak to zhubne. Jako pokud se narvala sacharidy a predtim na to nebyla zvykla, tak mohla zadrzet vodu, ale 6kg je masakr.
Pokud keca, tak ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
14.7.26 11:45
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

po návratu z dovolené najedeš na svůj režim a půjde to samo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34388
14.7.26 12:25
@Anonymní píše: Více

Tak to máš teda co dělat, ale s velkou pravděpodobností to nedáš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
14.7.26 12:28
@Tarena píše: Více

Tak třeba ňáký all-in a hodně přejídání + alkohol…asi by se dalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11082
14.7.26 12:32
@Diagnoza2 píše: Více

1 kg tuku je 32 000 kj. Tzn 6 kg skoro 200 tisíc prijmout nad bezny prijem. Za tyden to vychazi na den 27 000 kj navic. To nejde snist. To by se fakt musela prezirat a bylo by ji zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
14.7.26 12:37
@Diagnoza2 píše: Více

6 kg TUKU urcite ne, je spis zavodnena, pokud to prehanela s jidlem a alkoholem, myslim, ze tak minimalne 2 kg z tech 6ti bude voda.

Vynechat cukry (zadne limonadky, sladkosti, ovoce, alkohol) a vyrazne omezit sacharidy - pokud nezvladne uplne vynechat - (pecivo, brambory, ryze), jist hodne zeleniny a proteinu se zdravymi tuky (vejce, avokado, ryby, kureci maso). Plus behat, nebo jestli ma nekde fitko, tak spinning, to je tak 500kcal vydej za jednu lekci. :mrgreen: Ale jakykoliv pohyb je bonus samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2103
14.7.26 12:38

Pokud by to nabrala o dovolené, tak cca 2/3 z toho bude beztak zadrzena voda.

No anebo taky kecá.

Reálně se za 10 dní dá nakym drsným půstem něco shodit a zbavit se vody, ale hned to naskočí zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková