Zkušenosti s Matcha Fitty

Anonymní
7.6.26 14:35

Zkušenosti s Matcha Fitty

Dobrý den,
je tu někdo, kdo má zkušenosti s tímto produktem? Na FB jsem viděla reklamu, nebo nevím jak to nazvat s p. Margit Slimákovou. Na jednu stranu mi to přijde jako blbost, na druhou p. Slimáková, se mi vždy jevila jako seriózní a nechce se mi věřit, že by šla do toho tahat z lidí peníze za nesmysly. :think: Mám obezitu 2. stupně a jsem zoufalá…to by bylo vyprávění na hodně dlouho :(
Prosím anonym nebo smazat. Jsem tu už dlouho a často přispívám, nemusí se i tady vědět, že jsem tlusté čuně.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9267
7.6.26 14:49

Řešíš obezitu s lékařem? Co jídelníček, pohyb, jak jsi na tom? Tyhle koktejly nebo tabletky, kterých je na trhu tolik jsou o ničem, jen tahají z lidí peníze. Stejně ti to bez dobře nastavené stravy a pohybu nepomůže :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.26 14:59

Neřeším i když vím, že bych měla.
U mě je to asi všechno o hlavě. Potřebovala bych rapidně snížit porce a to se vůbec nedaří. ŽERU prostě :(. Moc jiný radosti v životě nemám jsem sama na dvě děti jedno už je teda dospělé, ale studuje drahou soukromou školu, druhé v pubertě. Dojíždím do práce, takže vstávám ve 4h a vracím se po 16h je mi 50+ a jsem úplně vyřízená. Práci zatím měnit nebudu mám tam peníze, které jinde nevydělám a je to obor, kde je spíše větší nabídka než poptávka a já nejsem z těch, co si mohou vybírat :(
Je to takový začarovaný kruh

• Citovat
  • Upravit
3554
7.6.26 15:57
@Anonymní píše: Více

Určitě bych necpala Kč do tabletek apod.
Já, sem si pořídila běhací pás a mám kolegyni která má také větší obezitu a ta na něm chodí. Za loňský rok prý zhubla 10 kg bez nějaké úpravy jídelníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.6.26 21:20

Tak taky jsem 50+a za dva roky jsem přibrala 20kg. Stres a problémy v rodině jsem bohužel řešila jídlem. Tak konečně jsem se rozhodla, že takhle ne. Upravila jsem si jídelníček na menší porce, ale jím vícekrát za den, pitný režim, chůze. Výsledek 7kg za tři měsíce je dole.Tak když budeš chtít, můžeme se navzájem podporovat, budu ráda. Jinak tablety, koktejly je jen vyhazování peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.6.26 21:39

Jinak paní Slimáková psala, že její jméno bylo několikrát zneužito na hubnoucí produkty. Nevím zda jde i o Matcha Fitty, ale radši bych si to prověřila. Jinak má nabídka platí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
8.6.26 15:22

Pravděpodobně jste viděla AI reklamu. Oficiální spolupráci nikde nevidím. Zrovna paní Slimáková nepatří k těm, kteří by hledali zkratky a tvrdili by, že zhubnete pomocí matchy nebo čehokoliv podobného… Takhle, pokud byste dodržovala dobrý jídelníček, hýbala se a měla ok váhu, tak pro vás občasná matcha asi může mít nějaké příznivé účinky. Asi třeba jako pití bylinkových čajů. Ale nezhubnete díky tomu. Hubne se díky kalorickému deficitu, dobrému spánkovému režimu, znalosti vlastního těla (abyste se nepřepínala a zároveň zbytečně nelenošila). Hubnutí a udržení štíhlé postavy je výsledek toho, jak žijete. A to se nedá obejít. Zkoušet to je ztráta času. Než vyzkoušíte všechny ty zkratky, tak byste tam už třikrát byla, kdybyste šla rovnou středem. Vím o čem mluvím. Já se emočně přejídala celý život… Je třeba vyřešit si to, co k tomu člověka nutí. Dodržovat kalorický deficit a jíst lépe je pak už velmi snadné… Ten problém je emoční. Jídlem se ho snažíte vyřešit, ale paradoxně ho prohlubujete. Protože k té první nepříjemnosti, která spustila přejídání, se pak přidá ještě nepříjemnost z toho, že je člověk tlustý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze