Cviky na nabrání váhy, zpevnění svalů

Anonymní
7.6.26 07:19

Cviky na nabrání váhy, zpevnění svalů

Prosím Vás, miluju pohyb, chodím do sauny, ale mám problém s váhou. Jsem drobná (155 cm) a vážím mezi 46-48 kil. A nejde mi nabrat a to se opravdu neomezuju a jim i sladké, problém s přibíráním rozhodně nemám, spíš si připadám jak kostlivec. Asi to mám dane geneticky po tátovi. Ten taky občas resi, že by mohl trochu přibrat. Jaké cvičení zvolit, aby se vyformovali svaly (i když nemusím být kulturistka) a aspoň tak 4 kila nahoru? A to jsem v těhotenství nabrala 19 kil. Děkuji za rady.
Přibrat je prý rovnako zlozite jako hubnutí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20924
7.6.26 07:21

Silový tréning. Nechat si to od trenéra vysvětlit, ať si neublížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36173
7.6.26 07:53

Silový a jist stravu bohatou na bílkoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.26 07:57
@Anonymní píše: Více

Taky jsem geneticky drobná, malá, sportuji a poslední rok jsem zařadila posilovnu jako svůj další koníček. 35 kg na záda není pro mě problém, to samé 8kg jednoručky, pánské kliky, shyby atd.,to vše za rok posilování zvládnu a jsem na sebe pyšná, cítím se víc zpevněná a je to znát především na horní části těla (záda, ramena a ruce), mám teď 49 kg, ale podle in body měření mám hodně kilo ve svalech, jim teď i dost bílkovin. A těší mě, že už nejsem skinny fat se 44 kily, ale mám zdravou, ukázkovou postavu. Takže tvých 48 i 49 kg taky není problém, pokud to dáš do svalů. Vyhrály jsme genetický jackpot v tom, že máme (předpokládám, že ty též)málo tělesného tuku, tak toho přes silový trénink využij :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2072
7.6.26 11:26

Řešili jsme s dcerou kvůli menstruaci. Postup je opačný proti hubnutí = potřebuješ být v kalorickem přebytku. Nám na to zafungoval gainer. Prostě si jednou, dvakrát denně uděláš šejk a za měsíc dva máš pár kilo nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.26 00:42

Cvičit, správně jíst a nevzdávat to. Ideálně si najít trenéra a výživového poradce, co se do toho rozumí. Sice nejsem drobná, ale s přibíráním mám problémy celý život. Ve 20 letech jsem měřila 185cm a vážila necelých 50kg, a to jsem v jídle fakt vybíravá nebyla, i rodiče když měl někdo z okolí blbou poznámku na mojí váhu zakročili s větou „ona jí jak popelnice“… až později jsem pochopila, že já tuk nenaberu, tak cvičením a správnou stravou jsem se dostala na 55kg… teď ve 27 letech jsem 32tt mám skoro 80kg, a tak nějak doufám, že se na mně pak nějaké to kilo po porodu udrží, a alespoň na těch 65kg by to zůstat mohlo 🙈

• Citovat
  • Upravit
3551
8.6.26 09:35

Silovy trening je najlepsi, ale fakt pozor na techniku, pretoze tam si mozes velmi osklivo ublizit a ukaze sa to az za niekolko rokov…

Trenera nemusis mat trvalo, staci ze ti ukaze tie spravne prevedenia, opravi ta… povedzme prvy mesiac…

Hlavne nezacinaj vecami ktore vidis v posilke a ktore cvicia ludia ktory tam uz chodia par rokov… Ale to ti vsetko trener vysvetli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková