Liposukce spodního břicha

Anonymní
1.6.26 13:14

Liposukce spodního břicha

Ahoj, je tu nějaká žena či slečna která podstoupila liposukci břicha? Jak vám po ní bylo? Dělalo se vám špatně po sundání stahovacího pásu? A jste spokojeni s výsledkem? Neni bricho nějak hrbolaté nesouměrné? Rozhoduji se jestli jít nebo ne ale nerada bych byla zklamaná z výsledku
A co jizvy jsou hodne viditelné? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
13.7.26 10:24

Ahoj, já na liposukci spodního břicha byla a chápu úplně všechny ty obavy, co píšeš, protože jsem je měla předtím úplně stejné. Nejvíc jsem se bála právě toho, aby břicho nakonec nebylo nějak hrbolaté nebo aby to nevypadalo hůř než předtím. Po sundání pásu mi vyloženě špatně nebylo, spíš jsem se cítila taková nejistá a všechno bylo citlivé a nateklé, takže ten pocit nebyl úplně příjemný, ale nic dramatického. Výsledek jsem hned nehodnotila, protože první týdny člověk stejně neví, co je otok a co už je finální stav. U mě se to hezky srovnávalo postupně a nakonec jsem byla ráda, že jsem do toho šla. Jizvičky mám malé a dneska je skoro nehledám, určitě to není nic, co by mě trápilo. Za mě je ale strašně důležité, kdo to dělá, protože právě tam se podle mě rozhoduje, jestli to bude vypadat hezky a přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.26 11:19

@EliMra Můžu se zeptat, kde jsi byla a u koho konkrétně? Já nad tím přemýšlím taky už docela dlouho a přesně tohle je moje největší obava, aby to pak nebylo nějak nerovné nebo nepřirozené. Nečekám zázraky, jen bych chtěla, aby to vypadalo hezky a člověk toho pak nelitoval. Taky se trochu bojím právě toho období po zákroku, protože mám pocit, že bych všechno moc sledovala a byla z toho akorát ve stresu. Proto se snažím co nejvíc ptát na konkrétní zkušenosti. Když už bych do toho šla, tak bych chtěla mít fakt dobrý pocit z doktora i z kliniky. Budu ráda, když napíšeš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
22.7.26 20:14

@Laura Novotná Byla jsem v My Best Care u paní doktorky Kristýny Rošetzké a za mě úplně super. Měla jsem z ní dobrý pocit už od konzultace, protože na mě působila klidně, všechno mi hezky vysvětlila a hlavně jsem neměla pocit, že na mě někdo tlačí. To pro mě bylo strašně důležité, protože jsem se bála dost a potřebovala jsem mít jistotu, že jsem v dobrých rukou. Výsledek teď působí hezky přirozeně, břicho není nijak hrbolaté a celkově jsem s tím opravdu spokojená. Samozřejmě první týdny člověk všechno víc řeší, ale s odstupem jsem ráda, že jsem si vybrala právě ji. Kdybych se měla rozhodnout znovu, šla bych tam zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.26 13:54

@EliMra Ahoj, já jsem byla u paní doktorky taky a můžu to jen potvrdit. Právě se mi na tom líbí, že to vypadá přirozeně a ne nějak tvrdě nebo nepovedeně, čehož jsem se bála asi nejvíc. Taky jsem nechtěla žádnou přehnanou změnu, jen aby to bylo hezčí a člověk se ve svém těle cítil líp. Zároveň jsem byla spokojená i s tím, jak se ke mně na klinice chovali, všechno probíhalo v klidu a člověk měl pocit, že se mu opravdu věnují. Po zákroku jsem měla samozřejmě chvíle, kdy jsem byla z oteklého břicha rozpačitá, ale jakmile se to začalo usazovat, byla jsem čím dál klidnější. Teď už můžu říct, že jsem opravdu spokojená a jsem ráda, že jsem šla právě tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze