Hubnutí 2026

Anonymní
20.5.26 21:28

Hubnutí 2026

Zdravím :mavam:
Mám tu někoho kdo zhubnul při běžných směnách noční, odpol, raní
Bez kalorických tabulek popř. Jestli pomohlo silové cvičení doma s činkami atd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79839
20.5.26 21:36
@Anonymní píše: Více

mně pomohlo silové cvičení s obráběnými kusy v automotive, také tři směny, zhubla jsem 12 kg, jím na co mám chuť a zelenina to není,
a proč hubnutí 2026? v roce 2024 se hublo nějak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 22:08

@stinga děkuji za odpověď
No nové téma

• Citovat
  • Upravit
79839
20.5.26 22:10

oki :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.26 23:23

Já zhubla právě až ve chvíli, kdy jsem přestala být úplně otrokem kalorických tabulek 😄 Dělala jsem směny podobně jako vy a nejvíc mi pomohlo pravidelně jíst, mít víc bílkovin a začít doma trochu posilovat. Nemusela jsem cvičit hodiny, stačilo párkrát týdně činky nebo krátké silové video 😊

A upřímně silové cvičení mi pomohlo víc než samotné kardio. Člověk má pak lepší postavu, víc energie a není pořád tak hladový ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.26 00:17

@hejtmanka14 tak to je super :palec: u mě je největší problém že nemám vůbec čas se v práci najíst a málo kdy taky před prací :zed:

• Citovat
  • Upravit
15707
21.5.26 12:27

Proc by ne, zaklad je jist méně. Kdo se cpe, tak ho cinky nezachrání. Ja cely zivot vážím kolem 50 kg, neřeším co sním, klidně uherák, nebo kousek čokolády, zeleninu jím samozřejmě taky :D Základ je množství, oproti lidem kolem me, snim za cely den sotva polovinu toho co oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.26 15:06

@Alušáček Teď je otázkou co to znamená jíst míň :think: Hlavně aby to bylo udržitelné.. Snažím se jíst hodně zeleniny na ovoce si dávám pozor, protože obsahuje hodně cukru. Vyřadila jsem slazené nápoje a sladkosti ale bojím se že to dlouho nevydržím :zed:

• Citovat
  • Upravit
36897
22.5.26 06:27

Proč se bráníš kalorickym tabulka? Jidlo je prostě základ když chceš zhubnout. Aspoň pro začátek pro představu ať víš kde máš mezery. Taky sem si myslela vždycky jak jim super celkem dietně a ono houby, spousta sacharidů a málo bílkovin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
22.5.26 15:12
@JancaS84 píše: Více

Je to přesně tak. Ono si člověk myslí, že má vše zdravé, ale pro hubnutí to nestačí. Je potřeba deficit a pokud nemáš odhad, tak můžeš ty porce přestřelit. Třeba muška salátu mix zeleniny s trochou cottage, bez zálivky, 2 krajíčky žitného chleba toho malého z Lidlu, trocha šunky a sýra 30%, by sis řekla lehká večeře, a ono to má přes 600 kcal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24989
22.5.26 15:17

Zhubla jsem zatím 30 kg, a to prakticky bez pohybu, pokud nepočítám běžný pohyb doma a v práci, nic velkého. Ale musím si hlídat kalorický příjem a držet se v deficitu. Jím naprosto vše, jde o množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9984
22.5.26 15:20

Nedělám na směny, takže úplně neodpovídám zadání, ale mně třeba KT pomohly. Hlavně v tom si uvědomit, kolik čeho jím a pošouply mě k úpravě jídeníčku. Stačilo to 3 měsíce, zhubla jsem kolik jsem chtěla a od té doby si váhu držím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
22.5.26 18:06

@lucad77 za jakou dobu 30kg? Dekuji :) a to byl vypocet dle kalorickych tabulek? Nebo ho jeste snizujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.26 22:23

Prostě mě by to nebavilo zapisovat každé jidlo a připadala bych si jako otrok. Kalorické tabulky nejsou nic pro mě. Už jsem to zkoušela zapisovat tak před půl rokem a prostě ne :roll: Věřím že někomu to určitě pomůže a taky věřím že se dá zhubnout i bez nich

• Citovat
  • Upravit
4156
22.5.26 22:44

Tk k tomu počítání a zapisování použij AI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze