Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@megan77 držím palce, ještě nehazej flintu do žita
Ja beru Femibion, vyšlo mi to akorát, jednička mi došla na začátku týdne a včera jsem koupila dvojku, to jsem 12+3tt. A Matejem jsem brala Calibrum a měl 3,7kg…
Ja dneska sjela do Globusu a domů jsem se pomalu platila, v tom vedru, dusnu se mi udělalo na nic a nechtělo se to dát dohromady. Utrogestan uz mám od kontroly vysadit, ono asi to co jsem četla bude pravda, ze mírně tlumí nevolnost.
A pupik uz mám slusnej, kde to maskovat, ale jsem na riziku, tak není před kým a ja uz nosím tehu džíny a tehu sortky. Dostala jsem je od kamoska, měla je pro me schovaný. Děsně si to užívám. Příští víkend budu v Praze, tak plánuju se v Tescu v Letňanech kouknout po tehotensky. Nějak mi ty nákupy tady na jihu ještě nejdou, v budejicich mi přijde nic nemají.
Ha ha, píšu jako tatar, ale to je prace toho pitomyho texťáku!!! Pardon…
Zdravim maminky, chci se zeptat, zda mate nektera zkusenosti s genetikou. 19. zari jdu na krevni testy, ale pry se mohou rozhodnout je nedelat a udelat plodovku. Co muzu ocekavat od testu a kdy jsou vysledky a co ocekavat od plodovky?? Mam trochu strach, syn se narodil s rozstepem patra, tak moc doufame, ze dvojcata budou v poradku… dekuji
@Ainiky Pokud mluvis o screeningu 1. trimestru, tak ja jsem urcite pro krevni testy v kombinaci s ultrazvukem. Je to nerizikova metoda, oproti odberum plodovky, ktera se muze udelat potom v pripade, ze by byl zjisten nejaky problem. Misto plodovky se daji odebirat jeste klky, to by snad melo byt trochu bezpecnejsi, ale moc o tom nevim
Ahoj holky, tak já dnes 12+0. A v poledne silnější krvácení. Jela jsem do nemocnice na ultrazvuku vše ok. Mám ascorutin a ležím. Hrozně se bojím ![]()
Ahojky, tak dnes jsme už 11+4 utíká to jako voda
a v úterý 13.9. jdu na ten sreening, strašně se už těším, snad vše bude v poho a dozvíme se co v sobě nosím
![]()
@megan77 určitě napiš, jak to pokračuje, moooooooooc držím palečky ![]()
@megan77 Teda tak to je hodně zvláštní, každopádně držím ti všechny palce ať se přeci jen vše špatně v dobré obrátí a ty v úterý zjistíš dobrou novinku a zprávu ![]()
@Zaluzie me mudra prave rekla, ze bud ted screening nebo ho neudelaji a rovnou si me pozvou na plodovku. To se mi moc nechce, pokud to nebude nutne. Tak snad jen ten screening udelaji. Diky
Ahoj holky. Tak jsem si včera uvědomila, ze jsem asi blbec
Mám těhotenský kalendář a asi ho celou dobu píšu špatně. Je to tak, ze když jsem 11+5,tak jsem ve 12.tydnu, ze? Ja jsem si to totiž napsala do 11.
No jo, holt asi budu přepisovat ![]()
@danytek.hor nestresuj se, to je mnohem horší než to krvácení, vážně! Když jsem seděla v té čekárně dvě hodiny a krvácela, tak jsem si úplně říkala, jak je to bezmoc, že nic nedělají…Vše je v pořádku a po 14 dnech od krvácení je vše jak má. Prostě se to někdy stane, patří to k tehu, ale není to nutně špatné znamení
věř tomu a bude to tak.
@Luciasek31 dekuju. Vystrasilo mě to úplně hrozně, od večera už to je jen jako velmi slabá MS. Četla jsem různé diskuse, a až jsem se divila, kolik tehulek krvácí. Tak mě to trochu uklidnilo že nejsem jediná a ty maminy pak byli v pohodě. Ty jsi krvacela v jakém týdnu? Jak hodně? A nějaký důvod se našel?