Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
9.9.16 17:41

@megan77 držím palce, ještě nehazej flintu do žita

Ja beru Femibion, vyšlo mi to akorát, jednička mi došla na začátku týdne a včera jsem koupila dvojku, to jsem 12+3tt. A Matejem jsem brala Calibrum a měl 3,7kg…

Ja dneska sjela do Globusu a domů jsem se pomalu platila, v tom vedru, dusnu se mi udělalo na nic a nechtělo se to dát dohromady. Utrogestan uz mám od kontroly vysadit, ono asi to co jsem četla bude pravda, ze mírně tlumí nevolnost.

A pupik uz mám slusnej, kde to maskovat, ale jsem na riziku, tak není před kým a ja uz nosím tehu džíny a tehu sortky. Dostala jsem je od kamoska, měla je pro me schovaný. Děsně si to užívám. Příští víkend budu v Praze, tak plánuju se v Tescu v Letňanech kouknout po tehotensky. Nějak mi ty nákupy tady na jihu ještě nejdou, v budejicich mi přijde nic nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.9.16 17:42

Domů jsem se málem PLAZILA tam mělo byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
9.9.16 17:44

Ha ha, píšu jako tatar, ale to je prace toho pitomyho texťáku!!! Pardon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.9.16 18:20

Genetika

Zdravim maminky, chci se zeptat, zda mate nektera zkusenosti s genetikou. 19. zari jdu na krevni testy, ale pry se mohou rozhodnout je nedelat a udelat plodovku. Co muzu ocekavat od testu a kdy jsou vysledky a co ocekavat od plodovky?? Mam trochu strach, syn se narodil s rozstepem patra, tak moc doufame, ze dvojcata budou v poradku… dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
9.9.16 18:30

@Ainiky Pokud mluvis o screeningu 1. trimestru, tak ja jsem urcite pro krevni testy v kombinaci s ultrazvukem. Je to nerizikova metoda, oproti odberum plodovky, ktera se muze udelat potom v pripade, ze by byl zjisten nejaky problem. Misto plodovky se daji odebirat jeste klky, to by snad melo byt trochu bezpecnejsi, ale moc o tom nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
9.9.16 18:36

Ahoj holky, tak já dnes 12+0. A v poledne silnější krvácení. Jela jsem do nemocnice na ultrazvuku vše ok. Mám ascorutin a ležím. Hrozně se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.9.16 18:37

Ahojky, tak dnes jsme už 11+4 utíká to jako voda :-) a v úterý 13.9. jdu na ten sreening, strašně se už těším, snad vše bude v poho a dozvíme se co v sobě nosím :-) :srdce:

@megan77 určitě napiš, jak to pokračuje, moooooooooc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
9.9.16 19:04

@Luciasek31 Hezkej sněhuláček:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
9.9.16 19:29

@megan77 Teda tak to je hodně zvláštní, každopádně držím ti všechny palce ať se přeci jen vše špatně v dobré obrátí a ty v úterý zjistíš dobrou novinku a zprávu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
9.9.16 20:51

@Zaluzie me mudra prave rekla, ze bud ted screening nebo ho neudelaji a rovnou si me pozvou na plodovku. To se mi moc nechce, pokud to nebude nutne. Tak snad jen ten screening udelaji. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.16 09:08

Těhotenský kalendář

Ahoj holky. Tak jsem si včera uvědomila, ze jsem asi blbec :D Mám těhotenský kalendář a asi ho celou dobu píšu špatně. Je to tak, ze když jsem 11+5,tak jsem ve 12.tydnu, ze? Ja jsem si to totiž napsala do 11. :lol: No jo, holt asi budu přepisovat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
10.9.16 09:19

@LiborovaKacka ano v 11+0 začíná 12 týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
10.9.16 09:23

@danytek.hor nestresuj se, to je mnohem horší než to krvácení, vážně! Když jsem seděla v té čekárně dvě hodiny a krvácela, tak jsem si úplně říkala, jak je to bezmoc, že nic nedělají…Vše je v pořádku a po 14 dnech od krvácení je vše jak má. Prostě se to někdy stane, patří to k tehu, ale není to nutně špatné znamení :lol: věř tomu a bude to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.16 09:27

@Luciasek31 Díky :D Tak já jdu opravovat  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
10.9.16 10:50

@Luciasek31 dekuju. Vystrasilo mě to úplně hrozně, od večera už to je jen jako velmi slabá MS. Četla jsem různé diskuse, a až jsem se divila, kolik tehulek krvácí. Tak mě to trochu uklidnilo že nejsem jediná a ty maminy pak byli v pohodě. Ty jsi krvacela v jakém týdnu? Jak hodně? A nějaký důvod se našel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí