Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
13.9.16 20:43

@Adeelka93 jj,fakt jsem z toho smutná..strašně jsem se těšila jak si budu večer pouštět prcka na videu a prohlížet fotečky a niiic :-( no prvně si mě vzala sestřička na krev, brali mě asi 2 skumavky a pak doktor na screening a to trvala asi 10-15 minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
13.9.16 20:54

Děkuju vám holky :* asi to taky nevydržíme 3měsíce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
13.9.16 20:59

@megan77 moc.me to mrzí od 16h jsme na tebe myslela :(, přeji ať se brzo zadari a můžeš se zase radovat, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
14.9.16 05:26

@megan77 to je správný přístup. držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.9.16 12:13

Ahoj ted jsem zaznamenala mirne krvaceni.Jsem ted jsem 10+5.Stává se to i vám? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
14.9.16 12:45

Měla jsem ale jednorázové špiněni v 7 tt a jen malinko. Běž dnes k doktorovi raději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
14.9.16 12:55

@Reza.P ahoj,já krvacela v pátek, chvíli ale dost. Pak do pondělí špinění. Letěla jsem v pátek do nemocnice, příčinu nenašli. V pondělí mi moje dr řekla že se to stává, proste se šetřit. Neměla jsi větší námahu? Ještě dr říkala, že kdyby se to zas stalo a nebyly u toho bolesti že do nemocnice nemusím, stačí druhý den k ní. Ale je fakt že jak čekám dvojčata tak je každá námaha mnohem víc znát. Ale ani u tebe to nemusí nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.9.16 13:02

@danytek.hor no dělám v práci, která vyžaduje abych pořád někde chodila. Primo jsem nic nezvedavala ale byt tam je fyzicky a psychicky narocne. V praci jsem to uz oznamila vedouci a personalni. Mozna jsem to vcera prehnala.Dnes nejdu radeji do prace a budu odpocivat.Jen doufam, ze to krvaceni bylo jednorazove :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
14.9.16 14:17

@Reza.P Určitě bych šla k doktorovi. Nikdy nevíš, co to může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
14.9.16 14:43

@Adeelka93 jé ty jdeš taky na UTZ 22.9.? Vůbec nestíhám sledovat diskuzi, v sobotu jsme měli tu bláznivou svatbu a byl to fakt mazec, až mě z toho celou neděli i pondělí bolelo břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.9.16 14:51

@Denina01 Juu, ja jdu 22.9. na screening, po praci v 19:00 jdu az.. Se nedockam snad! :lol: A jaka svatba bylaa? Asi pekna divocina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
14.9.16 15:10

@Adeelka93 tak to máme opět něco stejně, akorát já jdu ráno :D Svatba byla super, měli jsme tam sanitku sice - bohužel, kulturní vložka taková. Náš vrchní opíkač kejty jel na šití no, ale už je v cajku. Pak tam byli policajti a unesli mi ženicha :D byla to paráda, tančilo se do rána. Užila jsem si to maximálně i bez pití… naopak to bylo snad takhle ještě lepší, prcíček tam byl s námi a já si všechno pamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.9.16 15:13

@Denina01 Jee, to je krasny a fajn, ze jste si vas velky den moc uzili! :D A kolik ze presne dnes jsi? Tak to uz na svatbe vsichni vedeli, ze cekate prdolku, viid :D A hodne stesticka do spolecneho zivota! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.9.16 16:31

@esprit1 jela jsem na pohotovost raději. Naštěstí je miminko v pořádku. To krvaceni nejspíš bylo, ze blbe se hla anebo praskla mi zilka. Miminko povyrostlo a mrskalo to tam s nim.Ale raději mam dnes a zitra zůstat doma dodržovat klidovy režim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
14.9.16 17:55

@Reza.P Za ten klid to určitě stálo.. Jsem moc ráda, že je miminko pěkně čiperné a hlavně v pořádku. Mám za sebou taky krvácení 2× teď v těhotenství a dr. mi vždy klade na srdce, že když se objeví krvácení, zajít co nejdřív na kontrolu, takže jsem vždycky hned valila.. Tak pěkně odpočívej a šetři se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí