Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LiborovaKacka Ahoooj, to mam radost, velika gratulace
Kolik miminko meri a pohlavi nebylo videt?:)
Ahoj holky, jsem už 11 tt.Toto letí. Nemáte některá z vás problémy se žíly na nohou? Na jedné noze mě vylezly metličky a pěkně to pálí. Nebere na to něco? ![]()
@Adeelka93 Moc děkuji
Mimco měří 9,6cm a pohlaví vidět bylo, ale dr. rikal, at to ještě neříkáme, ze to není jisté
Nicméně, ze v tomhle případě už se to víceméně nemění ![]()
@LiborovaKacka ono by bylo taky divné kdyby mu určitá část záhadně zmizela
tak gratuluji k bojovníkovi
@LiborovaKacka A co by to melo byyyt?
Nam to tady povedet muzes, v „realnem“ svete nemusiis
Jee, to je uz krasny obrik ![]()
@LiborovaKacka Gratuluji k pozitivním výsledkům screeningu
a všem, které v brzké době terpve čeká, přeji ať slyší to samé.. jen dobré zprávy. Já jsem dnes 9+6, bříško občas pobolívá, stále špiním
S váhou jsem na tom zatím pořád stejně, jen se mi zdá, že už se mi pomalu zvětšuje bříško, pořád ho kontroluju. Na kontrolu až 30.9. se asi nedočkám..
Jaa už konečně v pondělí jdu na kontrolu a také mám pocit že bříško roste. Jen se nemohu teď zbavit rymy
@Adeelka93 No dobře. Ale kdyby přítel zjistil, ze jsem to vyslepicila, bude naštvaný
Vypadá to na kluka ![]()
@LiborovaKacka jeziiis, to je ale nadherny, primo ukazkovy ultrazvuk!
To je vazne krasa, mam velikou radost za vaas ![]()
@LiborovaKacka krasavec je to
hele ale tady se přece neznáme, ani nevíme, kdo je tvůj přítel, tak se neboj, že bychom mu to řekly.. ![]()
@Jitulinka je ty se máš, pondělí je tu za chvilku.. Kolikaty týden jsi?
Moc děkuji holky
Pan doktor byl šikovný a podařila se mu krásná fotecka. A prcek přímo ukázkově pózoval ![]()
A jak rikas, Adelko, jsme za něj moc šťastní a doufám, ze budeme Ti nejlepší rodiče ![]()
@esprit1 dnes 9+4 a pokud budu mít obrázek z ultrazvuku tak ukazu
@Jitulinka Tak to jsme ve stejném týdnu
No nevím, pro já jdu na kontrolu až za 14 dní.. Každopádně ty si ji krásně užij a podravuj mimčo ![]()