Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vincenza.Macci určitě bych ti to nedoporučila. Dostali jsme let balónem jako svatební dar a řešila jsem úplně to stejné, ale v terminu, kdy jsme letěli, jsem nakonec těhotná nebyla. Samotný let je v pohodě, ale může být problém při přistání, že to fakt hodně drcne a klidně i několikrát. My teda měli hladké přistání, ale neriskovala bych. Navíc nás taky poměrně dost zapojovali při napuštění balónu a nakonec i s balením po doletu.. Ale to asi záleží na společnosti, která let provozuje..
@Barbora22 Příšerně se to táhne
Já jsem navíc na nemocenské, tak to neutíká vůbec. K tomu jsem neustále na netu a čtu si o zamklych těhotenství, potratech, vývojových vadách až jsem z toho úplně vytřeštěná. Někdy je míň informací líp.. ![]()
Už jsem to našla
a jsem v 6 podle utz a podle ms tak v 7tt. Byla jsem na první prohlídce v 5 tt a byl tam vidět, jen gestační váček, ale nic jiného, tak mě poslal zase za 3 týdny, myslíš, že už tam bude něco vidět?? ![]()
@Milagros106 u mne bylo vidět na UZ v 6+4 srdíčko, takže u tebe by za 3 tydny mělo být vidět taky..
@esprit1 já jsem s dcerou doma ale i tak se to táhne, jinak jak píšeš to čtení po netu je Zlo, při malé jsem se o tohle vůbec nezajímala a byli všechno v pohodě a nestresovala jsme se a tet při druhém tet je to plně nervů atd když všechno čteš ![]()
Děkuji
tak už jsem klidná, jinak tě taky pobolívá podbřišek, jako při dostání MS?
@Milagros106: Ahoj já jsem 7+1 dle utz v pátek jdu na kontrolu takže jsme na tom tak nějak podobně na úplným začátku ![]()
Ahoj holky, tak se hlásím, že jsem dnes byla na dlouho očekávaném screeningu v Brně… dnes jsem 12+1. Všechny výsledky nám vyšly v pořádku a miminko je holčička
ale řeknu vám…hrozně jsem se na to těšila, čekala jsem od toho víc..doktor nepříjemnej, pořád si při ultrazvuku něco mumlal pod fousy, a prostě hroznej protiva…těšila jsem se jak to každý vychvaloval, že to miminko bude krásně vidět..a žádná sláva teda, na to že to stojí 1450 kč..jako mazec,. jsem fakt moooc ráda, že je zdravé ale ta péče tam šílená, nebo alespoň pan Mudr. Franc. a potom jsem prosila o náhrání ultrazvuku a fotky na flešku, tak jsem si musela ještě kilčo zaplatit..a co myslíte? Přijdu domů a fleška prázdná..
Normálně mi to tam nenahrál, i když se dušoval že to tam je…achjoooo
@Soňa89 píše:
Ahoj holky, tak se hlásím, že jsem dnes byla na dlouho očekávaném screeningu v Brně… dnes jsem 12+1. Všechny výsledky nám vyšly v pořádku a miminko je holčičkaale řeknu vám…hrozně jsem se na to těšila, čekala jsem od toho víc..doktor nepříjemnej, pořád si při ultrazvuku něco mumlal pod fousy, a prostě hroznej protiva…těšila jsem se jak to každý vychvaloval, že to miminko bude krásně vidět..a žádná sláva teda, na to že to stojí 1450 kč..jako mazec,. jsem fakt moooc ráda, že je zdravé ale ta péče tam šílená, nebo alespoň pan Mudr. Franc. a potom jsem prosila o náhrání ultrazvuku a fotky na flešku, tak jsem si musela ještě kilčo zaplatit..a co myslíte? Přijdu domů a fleška prázdná..
Normálně mi to tam nenahrál, i když se dušoval že to tam je…achjoooo
smím se zeptat, to pohlaví bylo vidět z ultrazvuku a nebo to poznali z té krve?
Děkuji
@Lamátko poznal to z ultrazvuku, pý na 90%… výsledky krve mi volali až navečer ![]()
Aha, děkuji a jinak se to pozná i z té krve? Ptám se asi blbě ale nevím jak to chodí, jsem sice těhotná potřetí ale před tím se tyto testy nedělali
Tak zázrak se nekoná..ve čtvrtek zákrok. Plůdek už se vstřebává. Tak vám přeji všem hlavně zdraví a krásné miminka
my to zkusíme za 3 Měsíce
![]()
@megan77 to me mrzi
ale bude lepe
Ja byla na zakroku v kvetnu a ted koncim 3 mesic. Slo to rychle a i kdyz cekame, stale si pamatuji na kvetnove pocity. Drz se! ![]()
@Soňa89 Ahojky, to je teda, jak to dokaze protivna osoba malicko zneprijemnit. Ale nejdulezitejsi je, ze je vse v nejvetsim poradku
a gratuluji k holcicce, bude to mala princeznicka
Je fajn, ze pohlavi bylo videt, ja jdu ve 13+0 tak snad se nam take ukaze
A jak dlouho ten screening trval cca?
@megan77
Je mi to moc líto a vím dobře, jake to je. V květnu jsem byla na revizi, posledního června přišla první ms a ta druhá již neprisla, ptž se nám to podařilo hned znovu a jsem v 11 týdnu. Na nic jsem nečekala, i když pauza je doporučována, ale na druhou stranu příroda zařídí, jestli ano nebo ne. Teď to tak být nemělo, tak to určitě přijde brzy znovu a již bude vše v pořádku
Drž se a my budeme držet pěsti ![]()