Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
660
14.9.16 18:01

@Adeelka93 joo užili strašně moc, no bříško už mám a nepila jsem takže už to věděli opravdu všichni :) díky :srdce: :srdce: no měla bych být úplně stejně jako ty 11+6, ty jsi taky tak viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
14.9.16 18:07

@esprit1 diky :) radila jsem se jeste s moji svagrovou.Je porodni asistentka a budu ji mit i porodu. Rekla ksem ji co se deje a velela na pohotovost. Krvaceni v těhotenství neni dobre :( tak aspon mam klid na dusi. :) tobe take přeji at se ti daří :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.9.16 18:08

@Denina01 Anoo, ja zapomela, jsme fakt stejne :D :hug: Ja uz mam taky pupik, takovy mini, ale uz vycuhuje :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
14.9.16 18:46

@Adeelka93 však prááávě, i věkově celkem přeci :D :hug: máš domáci UTZ? Já už šmoulu 2 týdny poslouchám, krásně to uklidňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
14.9.16 18:52

@Denina01 Mam Angelsounds, ale teda slysim takove cvalani a nebo dusot koni.. Copak slysis za zvuky Ty? Ja jen jestli to slysim proste spravne :D Uz aby tu ty nase prdelky byli s nami :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
15.9.16 07:50

Ahoj holky jak se vám vede? Mě skolila nějaká angína nebo co mam rýmu šílené se potim bolí mě svaly a docela mam obavu aby byl prcek v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.9.16 08:48

@Adeelka93 @Denina01 ahoj holky, tak nám začíná 13 týden. Bříško mi roste snad každý den, hrůza :D. Mám kilo na hoře, moje kamarádka 12, úlet ;-). Jinak nevolnosti me tryzni každý den, už se modlim, at to přejde. Co vy jak se máte? Jak zvladate? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
15.9.16 09:02

@Luciasek31 Ahooj :) teda, Ty si s tema nevolnostma uzivas, viiid :) Ja musim rict, ze je mi fajn, obcas prijde pul hodinka, kdy je mi tezko a mam pocit, ze pujdu zvracet, ale potom to hned prejde, musim proste hodne jist :D Jinak jsem nervozni stale, jeste tyden do screeningu :? Snad bude vse v poradku a spadne mi nejvetsi balvan ze srdce… A Luci Ty tedy vse v poradku? :) Ja uz to oznamila v praci a dost se mi ulevilo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
15.9.16 12:37

@Luciasek31 Aahoj, já dobře, nic mi není kromě toho že mi bříško překáží a tlačí :D nevolnosti by měli odeznít a mělo by začít pálení žáhy, nebo to alespoň píšou v moudrých článcích tak doufej :) už to všichni vědí že čekáš? A kámoška nemá náhodou paterčata nebo tak? :D

@Adeelka93 Já právě taky, u kostí po stranách slyšim svoje srdce a kdesi uprostřed taky takový koníky, akorát 2× rychlejší než je to moje :srdce:, takže to je šmudla určitě. Navíc mi každou chvilku utíká jak tam má místo, takže to nic jinýho ani bejt nemůže :D maximálně žaludek, ten mě teda zpívá hlady po celý den, to je šílený :zed: přesně už abychom je potulili :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
16.9.16 07:20

Ahoj holky, jak se vám daří? já jsem zatím na váze nepřibrala mám zatím o 2 kila meně než na začátku těhu :-) a dva dny mě ted bolí v podbřišku jako by tlak a něco mě tak tlačilo když si třeba chci sednout…tak snad je to jen tím jak mimi roste a nebude to nic jineho :-) v uterý jdu ke svemu gynekologovi na kontrolu snad bude vše vpořádku :-) dneska jsem 11+1:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
16.9.16 07:28

@luckafries Ahojkyy, tenhle tlak mam od minule soboty, je to celkem neprijemne a take si rikam, ze nam snam miminka hezky rostou :) boli me malicko i kriz obcas.. Urcite bude vse v nejvetsim poradku a posles nam krasnou fotecku :srdce: My jsme dnes 12+1 a screening ve ctvrtek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
16.9.16 08:20

Ahoj holky..vy jste Teda dál v těhotenství jako já…ale já Teda pribiram pěkně:D musela jsem si jít koupit pár triček o větší velikost..nevím jestli to není, i tím že nemám vůbec štítnou zlazu…nabrali mi stehna, bříško a zadek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
16.9.16 08:20

Mne to bricho ted taky nejak tlaci. Posledni dva tri dny. Musim trochu onezit zvedani kluka.
Na screening jdu v pondeli odpo. Huraa :dance:
Snad bude vse ok.

Příspěvek upraven 16.09.16 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.16 08:27

Ahojky holky :mavam: Tak máme za sebou screening. A všechno dopadlo na jedničku :D Byla jsem z toho šílené nervózní, ale Mimi roste ukázkově a je naprosto v pořádku :srdce: Dle už jsem dnes 12+6. Tak všem, ktere to teprve čeká, preju pevné nervy při čekání. A nebojte, vsechno bude dobré. Ti prcci jsou silnější než si myslíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
16.9.16 08:39
@LiborovaKacka píše:
Ahojky holky :mavam: Tak máme za sebou screening. A všechno dopadlo na jedničku :D Byla jsem z toho šílené nervózní, ale Mimi roste ukázkově a je naprosto v pořádku :srdce: Dle už jsem dnes 12+6. Tak všem, ktere to teprve čeká, preju pevné nervy při čekání. A nebojte, vsechno bude dobré. Ti prcci jsou silnější než si myslíme ;)

Gratuluji ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky