Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adeelka93 joo užili strašně moc, no bříško už mám a nepila jsem takže už to věděli opravdu všichni
díky
no měla bych být úplně stejně jako ty 11+6, ty jsi taky tak viď?
@esprit1 diky
radila jsem se jeste s moji svagrovou.Je porodni asistentka a budu ji mit i porodu. Rekla ksem ji co se deje a velela na pohotovost. Krvaceni v těhotenství neni dobre
tak aspon mam klid na dusi.
tobe take přeji at se ti daří
![]()
@Denina01 Anoo, ja zapomela, jsme fakt stejne
Ja uz mam taky pupik, takovy mini, ale uz vycuhuje
![]()
@Adeelka93 však prááávě, i věkově celkem přeci
máš domáci UTZ? Já už šmoulu 2 týdny poslouchám, krásně to uklidňuje
@Denina01 Mam Angelsounds, ale teda slysim takove cvalani a nebo dusot koni.. Copak slysis za zvuky Ty? Ja jen jestli to slysim proste spravne
Uz aby tu ty nase prdelky byli s nami ![]()
Ahoj holky jak se vám vede? Mě skolila nějaká angína nebo co mam rýmu šílené se potim bolí mě svaly a docela mam obavu aby byl prcek v poradku
@Adeelka93 @Denina01 ahoj holky, tak nám začíná 13 týden. Bříško mi roste snad každý den, hrůza
. Mám kilo na hoře, moje kamarádka 12, úlet
. Jinak nevolnosti me tryzni každý den, už se modlim, at to přejde. Co vy jak se máte? Jak zvladate? ![]()
@Luciasek31 Ahooj
teda, Ty si s tema nevolnostma uzivas, viiid
Ja musim rict, ze je mi fajn, obcas prijde pul hodinka, kdy je mi tezko a mam pocit, ze pujdu zvracet, ale potom to hned prejde, musim proste hodne jist
Jinak jsem nervozni stale, jeste tyden do screeningu
Snad bude vse v poradku a spadne mi nejvetsi balvan ze srdce… A Luci Ty tedy vse v poradku?
Ja uz to oznamila v praci a dost se mi ulevilo… ![]()
@Luciasek31 Aahoj, já dobře, nic mi není kromě toho že mi bříško překáží a tlačí
nevolnosti by měli odeznít a mělo by začít pálení žáhy, nebo to alespoň píšou v moudrých článcích tak doufej
už to všichni vědí že čekáš? A kámoška nemá náhodou paterčata nebo tak? ![]()
@Adeelka93 Já právě taky, u kostí po stranách slyšim svoje srdce a kdesi uprostřed taky takový koníky, akorát 2× rychlejší než je to moje
, takže to je šmudla určitě. Navíc mi každou chvilku utíká jak tam má místo, takže to nic jinýho ani bejt nemůže
maximálně žaludek, ten mě teda zpívá hlady po celý den, to je šílený
přesně už abychom je potulili ![]()
Ahoj holky, jak se vám daří? já jsem zatím na váze nepřibrala mám zatím o 2 kila meně než na začátku těhu
a dva dny mě ted bolí v podbřišku jako by tlak a něco mě tak tlačilo když si třeba chci sednout…tak snad je to jen tím jak mimi roste a nebude to nic jineho
v uterý jdu ke svemu gynekologovi na kontrolu snad bude vše vpořádku
dneska jsem 11+1:-)
@luckafries Ahojkyy, tenhle tlak mam od minule soboty, je to celkem neprijemne a take si rikam, ze nam snam miminka hezky rostou
boli me malicko i kriz obcas.. Urcite bude vse v nejvetsim poradku a posles nam krasnou fotecku
My jsme dnes 12+1 a screening ve ctvrtek ![]()
Ahoj holky..vy jste Teda dál v těhotenství jako já…ale já Teda pribiram pěkně:D musela jsem si jít koupit pár triček o větší velikost..nevím jestli to není, i tím že nemám vůbec štítnou zlazu…nabrali mi stehna, bříško a zadek ![]()
Mne to bricho ted taky nejak tlaci. Posledni dva tri dny. Musim trochu onezit zvedani kluka.
Na screening jdu v pondeli odpo. Huraa ![]()
Snad bude vse ok.
Příspěvek upraven 16.09.16 v 08:52
Ahojky holky
Tak máme za sebou screening. A všechno dopadlo na jedničku
Byla jsem z toho šílené nervózní, ale Mimi roste ukázkově a je naprosto v pořádku
Dle už jsem dnes 12+6. Tak všem, ktere to teprve čeká, preju pevné nervy při čekání. A nebojte, vsechno bude dobré. Ti prcci jsou silnější než si myslíme ![]()
@LiborovaKacka píše:
Ahojky holkyTak máme za sebou screening. A všechno dopadlo na jedničku
Byla jsem z toho šílené nervózní, ale Mimi roste ukázkově a je naprosto v pořádku
Dle už jsem dnes 12+6. Tak všem, ktere to teprve čeká, preju pevné nervy při čekání. A nebojte, vsechno bude dobré. Ti prcci jsou silnější než si myslíme
Gratuluji
![]()