Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Malcmi A nebo mrkni na ten odkaz ode me a zadej tam Czech republic, jestli tam je tvuj doktor
Utika to hrozne rychle, brzy se dockame vsichni
Nuu to jsem zkousela vcera, neco neutralniho.. A svete div se, sice mahi bila body, ale vzdy s doplnkem holcici nebo klucici barvy. Tak drzim vazne palecky ![]()
@Adeelka93 jdu na to mrknout
s tím neutrálním oblečením to budu muset zvládnout, aspoň nebudu tolik a bláznivě nakupovat… I když ![]()
@Adeelka93 píše:
@Zaluzie @Malcmi Holky tady je odkaz, kde naleznete vsechny lekare, kteri maji z Londyna atestaci na prvotrimestralni screeninghttps://courses.fetalmedicine.com/lists?…
S neutrálním je to vždycky složité. Bývají hned pryč
větší pravděpodobnost něco najít je mezi klučičíma. Minulý týden měli v lidlu, dokonce biobavlna. Tenhle týden budou mít taky něco. Ale tam se musí hned ráno ![]()
Jo a v ca jsem viděla body, taky by se dalo vybrat (jsem byla včera po obchodech kvůli sobě, nic neměli
)
Holky vy už nakupujete bodýčka? Já mám oblečení po dceři, ale říkám si, že jestli to bude kluk, tak budu muset všechno stejně nakupovat znova - nic neutrálního totiž nemám, až na pár vyjímek (asi dvoje dupačky) je všechno růžové
Ale nedávno jsem zálibně koukala na kočárky.. Ale pořád je ještě brzo, tak nakupuju aspoň očima ![]()
@Ornwen já vím, že je to složité, ale budu se snažit odolat, chtěla bych zažít překvápko. Ale známá mi říkala, že si to taky nenechala říct, a měla akut císaře a dozvěděla se to jako poslední ze všech, než se probrala
![]()
@Twitter tady je seznam lékařů s certifikátem, kteří jsou zapojeni do kontroly na provádění streenignu v 1.tr. - české stránky http://www.abctehotenstvi.cz/…am-pracovist třeba tam ta tvoje dr. bude.. ![]()
@esprit1 Ja vcera mela hroznou chut nejake koupit, ale neutralni barvicky v Drazdanech nefrci, takze dnes jedu jeste Prahu a Usti, kdyz jsou ty Dny Marianne
Potrebuji i pro sebe neco na podzim, tak verim, ze neco ukoristim. Moje je miminko prvni, proto takova nedockavost
![]()
@esprit1 já ještě nenakupuji, protože je to ještě brzy. Ale už se na to moc těším ![]()
@Adeelka93 tak vyber něco hezkýho
jinak taky je to mé první mimčo, tak to s mužem prožíváme…
@LiborovaKacka gratulace největší. taky ti nabídli dalsi testy ve 20tt? ze prej si mam zavolat 3 týdne pred…neni to vyšetření prý povinné ale ja půjdu, je to zas jen UTZ a krev.
@Adeelka93 Jo v Praze něco určitě najdeš a krásného
My z malých měst, odkud je všude daleko můžeme jen závidět.. ![]()
@esprit1 My jsme z Teplic, mame to tam tak 50minutek, tak to jde
A holky, taky uz vas desi predstava zimni bundy?
![]()
@Adeelka93 @Malcmi @Twitter Dik. Ten odkaz znam a prave jsem se podle nej ridila a objednala na screening k doktorovi ze seznamu a ne na svoji gynekologii, kde ho poskytuje doktor, ktery v seznamu neni a navic je podle recenzi protivnej a neprijemnej. Jde prece jen o hodne dulezite vysetreni, sice si musim navic zaplatit i krev, ale stoji mi to za ten klid.
@Adeelka93 na bundu jsem už taky myslela, a představila se jako velkého vorvaňe ![]()