Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kastanislava Děkuji
Jj, taky půjdu znovu ve 20tt. Dali mi rovnou termín. Ale já jsem nebyla ve fakultce, ale u. s.g. pol (nebo tak nějak)
Sice jsem ten první screening platila,1400Kc+100Kc za partnera a 100Kc za fotku, ale pojišťovna něco vrací. A musím říct, ze doktor byl moc příjemný a všechno nám hezky ukázal a vysvětlil.
Holky, uz Vám rostou bříška? Ja jsem dneska 13+1 a musím říct, ze už teda pupek mám
Tak jsem dneska neodolala a koupila jsem si tehu kalhoty ![]()
Hele, myslite, ze už bych mohla koupit občas něco prckovi? Vím, ze je brzy, ale už jsem v 2 trimestru, vsechno jde dobře, tak už bych trošku hřešit mohla, ne? ![]()
@LiborovaKacka testy už máš úspěšně za sebou… já myslím, že si klidně můžeš udělat radost a koupit si nějaké krásné pidi bodýčka a pidi ponožečky
už se na to taky moc těším, ale já mám opravdu ještě čas ![]()
@LiborovaKacka Posles mi brisko do zpravyy? Ja mam totiz taky pupik a rikam si, jestli fakt nejsem jedna z mala a zda se mi na prvni miminko fakt obri, jsem 12+3
Ja vcera a dnes hresila a koupila par mini pidi vecicek vel.50. Mam hroznou radost ![]()
@LiborovaKacka já už normálně v těhu kalhotách chodím. Břicho mám velký (druhý těhotenství) a jak mě začali pnout normální kalhoty, tak mi to vadilo na jizvu (mám jí jinde než po normálním cs)
@Adeelka93 50 je imho malé. Kup si radši větší. Pokud teda nemáte v rodině sklon k malým miminům. Kluk měl sice 46 cm, ale my to fakt máme v rodině a krom toho byl o měsíc dřív.
@Ornwen 50 je normalni velikost miminek precii
urcite koupim i vetsi, ale 50 myslim, ze bude na novorozene akorat:)
@Adeelka93 no ale to máš tak jedno do porodnice. A ono taky je velikost a velikost.
Kluk má teď 80cm a máme několik sad 74-80 od různých výrobců a některé mu ještě chvíli vydrží a jiné už chvíli pnou.
Mně všichni okolo porodu nosili 56 nebo 62
@Ornwen Tyju, tak to u nas v okoli fakt minimalne 50, nekdy u holcicek i mensi. Nu nebudu to s 50 prehanet, kdyztak se da po porodu cokoliv hned dokoupit
Dekuji za tip!:)
Příspěvek upraven 18.09.16 v 21:24
@Adeelka93 no fakt je, že holky kolem měly ta mimina dost baculatá (3.9 i 4 kila), to jen nám ta 50 chyběla ![]()
@Ornwen Jee, tak to byla poradna miminka
Ja s nakupy brzdim celkove, dokud nebudeme vedet pohlavi, tohle bylo opravdu jen tak pro radost ![]()
@Malcmi ahoj tak to jsme skoro stejně já dneska 9+6 a na kontrolu k dr jdu zitra
@Adeelka93 já ještě nenakupuji nic ikdyž jsem 13+1 bojim se stále…ne ze bych byla poverciva ale…