Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím o radu, od včerejška mě hrozně bolí jakoby celý spodek, stydká kost a pocit jako bych to měla dostat
myslíte, že je to v pohodě? Děkuji moc.
@Malcmi myslím že se ti jen roztahuje děloha. Taky mě občas bolí spodek jako při ms a píchá tu a tam…no doufám že to tak je ale na sto procent ti to říct nemůžu
pokud to nebude horší a přejde to tak si s tím nelam hlavu, ale pokud to bude přetrvavat tak radši zajdi k doktorovi
@Ayisha26 ja si treba myslim, ze uz ted 13/14tt mimco citim, ale jen obcas v noci, kdyz lezim na brise a jemu se to nezda, tak se tam otoci. Jinak si myslim, ze to pulzovani mimi nebude
@Ornwen tak se taky občas cítím
no jo ale já si tu myšlenku ponechám že je to pulzovani mimi
ať mám aspoň nějakou radost než začne pořádně kopat ![]()
@Malcmi Ahojky, mam to uplne stejne. Take me to dole tlaci a dokonce za chuze i podbrisek obcas picha. Nastesti to vzdy prejde, takze jsem v klidu.. Uz se tesim, az prdolku ucitime ![]()
Ahoj holky tak já jdu teď v pátek na kontrolu, pak v pondělí 26.9 na krev na genetiku a až 14.10 na genetiku na ultrazvuk, už se těším na pátek až uvidím jak mimi povyrostlo ![]()
@Ayisha26 já si to právě taky myslím, jen jsem asi potřebovala ujištění, děkuji ![]()
@Adeelka93 jsem ráda, že to není nic špatného. Jinak já se taky těším ![]()
@Klorindella to teda roste… Moc ti to přeju a už se těším, až se taky dočkám ![]()
@Malcmi není zač
já měla taky strach a ještě furt mám, protože u prvního jsem v 11tt málem potratila a před tímhle těhotenstvím jsem měla biochemko…ale už jsem přešla to rizikové období tak jsem klidnější i když jsou občas bolesti a tlačení a píchání ![]()
Holky máte taky občas jakoby zimnice? Když byli ty horka tak jsem jen ráno otevřela oči a už jsem byla spocena jak po maratonu
a teď mám zas pro změnu zimnice, zrovna teď mrznu jak kdyby bylo mínus 40
a ještě jedna otázka vy co jste na začátku druhého trimestru, jste ještě stále unavené?
@Ayisha26 Ahojky. Nechci Tě zklamat, ale opravdu nejde o srdíčko mimca, ale Tvoje. Je to břišní aorta, kterou proudí krev. Mimi má teď srdeční frekvenci kolem 150 tepu za minutu, tak rychle Ti bříško urcite nepulzuje
Taky to své pozoruji, dela to i mě a myslím, ze všem ostatním taky ![]()
Ahoj holky, přidávám se do klubu. TP 19.3.
Jak se těšíte? Už začínáte připravovat výbavičku? Víte pohlaví? A kde rodíte? ![]()
Já pohlaví ještě nevim. Možnááááá kluk:-) Z výbavy nemám ještě nic. A registrovaná jsem v Podolí. Tak snad tam budu i rodit. ![]()