Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LiborovaKacka tak to je supeer!
mě taky sreening dopadl na výbornou…tak jsem si oddedchla…další kontrola mě čeká 27.9. už aby to bylo ![]()
@Soňa89 Já jdu na kontrolu ke svojí dr.ted ve středu. A konečně dostanu tehu průkazku
Pak si budu připadat hrozně důležitá ![]()
Ahojky v destivem pondělí. Ja mám za sebou náročný víkend v Praze. Od pátku me trápila migrena, ale hrozně, takže se to neobešlo bez panadolu. Sice jsem víc na homeopatika, ale tentokrát mi bylo hrozně. V patek tomu cesta do Prahy neprispela, jeli jsme 4,5 hodiny, vsude nehody a Praha co jindy projedeme tunelema za chvíli totalne ucpana. Už nikdy víc a když, tak neridim. Migrena skončila az dneska ráno, když povolily nervy. Vůbec z toho nemám dobrý pocit.
Mladyho jsem dneska vypravila na školní výlet do čtvrtka, tak jdu s pupikem odpočívat…
Tak jsem po vyšetření, všechno je jak má být
jsem 12+2 a máme 6 cm..teď ještě ve středu screening, snad bude taky všechno v pořádku ![]()
@Adeelka93 děkuju, bylo úžasné vidět jak se tam vrtí
jen škoda, že ty kontroly nejsou častěji ![]()
@Klorindella Jee, to je sladky
ten nas prdola vzdycky spinkal, tak snad ve ctvrtek na screeningu se nam trosku predvede a ukaze ze se v plne „nahe“ krase, jsme zvedavi, jestli cekame holcicku nebo chlapaka ![]()
Tak u nas taky dobry. Vrtel se teda jak das. Pohlavi nejiste. Ale spis kluk. Odpovida temer na den. Vsechny vysledky ok. Mnohem lepsi nez minule
Ahoj holky prcek je v pořádku a pořád utíkal než se povedla fotecka ale mám ji… Prcek má 3cm
Ahoj maminky, jdu vás jen pozdravit, dneska je mě dost špatně. Jsem ráda, že jsem nějak uvařila a nakrmila děcka. Když mi bude líp večer, zajdu a trošku počtu, co jsem zmeškala ![]()
Zdravim, tak dneska po screeningu. Byli jsme tam od 9 do 11 hodin
ale nakonec po pohovoru a cekani utz dopadl dobre a ted do patku cekam na vysledky krve. Jedno 6.6 a druhe 6.8 cm. 11. 11. velky utz a uz konecne i video a pohlavi ![]()
@esprit1 Jeee děkuji, že chápeš. a ještě můj chlap to semnou taky neprožívá a to on chtěl hned po dcerce Mimi nejvíc. moje dcera bude mít v listopadu 10,bude to uz velká pomocnice. už teď mi maže bříško
@LiborovaKacka a neměla jsi jít do fnol? proc jsi nesla do fnol?