Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Adeelka93 no po dvou potratech… No jeste ze mam tu dcerku…ano o tu se taky bojim ale je to takové víc hmatatelne
@Kastanislava To chapu…
ted bude vse dobre, uz jste dosli daleko! ![]()
@LiborovaKacka Ahooj, hele já už nakupuju jako blázen…když se mi něco líbí, tak to prostě vezmu
a dnes jsme vlastně stejně viď 13+0.. už si byla na screeningu?
@LiborovaKacka jinak pupík už mi taky pěkně vyskočil, zatím to řeším legínama a teplákama, ale budu muset taky pořídit něco pěkného pro těhu ![]()
Ahoj holky
já jsem dnes 14+0 a je mi pořád hodně špatně
jak to máte vy? Čekám dvojčátka a doktor říkal, že nevolnosti bývají horší
ale když už začínám 15týden, tak by měly ustupovat, ne?
u dcery mě tak dlouho špatně nebylo ![]()
Jinak screening v 1.trimestru vyšel tak na půl, ultrazvuk ukázkový, jen v krvi mám špatné hodnoty, ale to jsem měla i při dceři a narodila se zdravá, tak si mě budou jen víc hlídat…
Jak dopadly screeningy vám?
Ahojky holky. Já jdu na prvotrimestialni screening zítra
už se nemůžu dočkat. Jen chlap to možná nestihne
je sifak a v noci dnes se vraci ale pojedou z Holandska a ja tam mam byt na devatou
cesta cca osm hodin z Holandska k nám. Tak se budu modlit. Jinak je mi dobře. SeM tam mala nevolnost ale vůbec ne zvracim. Nahoře dvě kila. Druhé těhotenství. Břicho mam uz veliký. Oblečení už mi je dost těsne. Hlavně kalhoty. Takže Já už jedině leginy a teplaky. Snad mi zítra dr řekne co čekáme ať už taky můžeme nakupovat.
dnes jsem 13+1 ![]()
Ahoj maminy
tak jsem se konečně dočkala další kontroly, to čekání je hrůza..dnes jdu na UTZ 11:30 tak mi držte palce ![]()
@darlin.n ahoj, já jdu na screening ve středu do Zlína..jsem nervózní, ale moc se těším
kéž by bylo vidět pohlaví
já zatím mám 3 kila nahoře a břicho už mi pěkně trčí
taky jsem ještě nezvracela díky bohu, pak napiš jak jsi dopadla..držím palce
![]()
@Klorindella Taky chodím ve Zlíně do Baťovky
na tom prvním screeningu to pohlaví moc ještě vidět není
ale třeba bude miminko dobře natočeno ![]()
@kanka80 a jsi tam spokojená?? Uvidíme, třeba budeme mít štěstí ![]()
@Kastanislava Nedivím se, že si s nákupy věciček dáváš na čas, po takových smutných zkušenostech a na pořizování bodýdeč, ponožiček atd. bude ještě spousta času. Já za sebou sice žádný potrat nemám (a moc doufám, že i tohle těhotenství dobře dopadne ťuk ťuk..) ale taky jsem v tomhle dost opatrná. Když si pročítám články a zkušenosti maminek u kterých těhotenství nedopadlo dobře, říkám si, že mi opravdu nic neuteče. Teď přežít do kontroly 30.9. (aby srdíčko i nadále bilo) a pak screening 6.10. Až pak se možná odhodlám něco malinkého koupit. A jak máš starou dcerku? Ta moje už je veliká, má sedm roků a hrozně ten čas letí…
@Klorindella Ano, jsem moc spokojená, chodím k paní doktorce Sukupové, bývá tam úterky, je úplně super, chodila jsem k ní i v prvním těhotenství a rodila mi malou ![]()
@Klorindella ja jsem z Děčína a jdu do Ústí na ten screening. Urcite dam vědět. Hrozne se tesim. Ale jinak tehu moc neprozivam. Tim ze mi je dobře tak ani moc nevnimam ze jsem tehotna.
.
@darlin.n jee Ty jsi z Decina, ja Teplice
Take jsem premyslela o Usti, ale muj doktor screening provadi, tak ho absolvuji ve ctvrtek u nej. Vsem holky drzim palecky a davejte fotecky
![]()
@Soňa89 Tak to já už asi taky občas něco koupím. Dlouho už to stejně nevydrzim
Jinak ani, screening už mám za sebou a dopadlo to na jedničku
A dle UZ na screeningu jsem dneska 13+2
Příspěvek upraven 19.09.16 v 12:45