Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
18.9.16 12:04

@Malcmi našla jsem mezi 9-11tt se to odebírá. U malé mě odebírali v 8+5tt a u malého snad až v 11+2tt

• Citovat
  • Upravit
1075
18.9.16 12:10

@Twitter tak to je máš opravdu kousek od sebe, ale zase budete hezká, velká rodina :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
18.9.16 12:12

@Malcmi to budeme :D No ale zatím jsem nebyla ani na jednom vyšetření, tak nechci předbíhat. Už jsem měla pár ZT. Snad to bude v pořádku, manžel se na něj taky těší.

• Citovat
  • Upravit
1075
18.9.16 12:15

@Twitter tak držím pěsti, ať vše dopadne dobře. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
18.9.16 13:20

@Twitter Pojistovna vraci 800,–, koukala jsem na internetu :D Ale dekuji za tip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
18.9.16 13:22

@Malcmi Ja jsem zatim 1kg minus, ale urcite to prijde, v zime budu jako balon :think: Snad ne po mamce, semnou pribrala 28kg a s brasunou 30kg. Ufff :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.9.16 13:23

Holky mě dal na 1.trimestrální screening můj gynekolog doporučení (do fakultky v Olomouci) a neměla bych platit nic :nevim: jsem objednaná na 6.10. se asi nedočkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.9.16 13:28

@Adeelka93 já se taky zatím držím na své váze, ale začínám terpve 11.tt, takže je ještě čas. S dcerkou jsem přibrala celkem 12 kg ale bylo mi to jedno, hlavně, že byla v pořádku a zdravá. Jenže pak jsem dostala záchvat, když měla dcera 3 měsíce, začala jsem zběsile cvičit posilovat a nakonec jsem si tak namohla svaly, že jsem ji nemohla týden zvednout.. :zed: blázen.. Teď už jsem ale starší a rozumější a opakovat to rozhodně nebudu.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.9.16 13:58

Tak se pripojim. Jdu na screening v pondeli fo Karlovych Varu. Drive se muselo jezdit do Plzne, coz je pro nas z ruky. Takze jsem zvedava. Ale maminky kolem me si je pochvaluji. Budou mi brat krev a delat utz. S prvnim jsem nebyla, nemusela jsem, a narodil se nam s rozstepem patra. Takze mame strach, aby bylo vse ok. Platit budem 1000,– a do toho by mi VZP mela vratit neco. Za priplatek DVD z 3D utz. Do toho po tomto vysetreni me ceka genetika v Motoli v Praze, prave kvuli tomu rozstepu. Vypada to, ze me poslou i na plodovku, podle vysledku ze screenu. A taky uz chceme znat pohlavi. Kocarek jsme koupili cerveny a kdyz to budou kluci, prisije se tam logo Ferrari a bude :lol: jinak obleceni na prvniho jsme kupovali bile, zelenkave a zlute. A je pravda, ze je to pryc hned. Ted mi neco zbylo, neco dostanu od kamaradek a neco dokoupime. A po novem roce dokoupime zbytek - postylky, monitory dechu atd… drzim vsem pesticky, aby vsechno bylo v poradku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
18.9.16 14:57

@Ainiky držím pěsti, aby vše bylo ok. A jinak ten váš kočárek mě pobavil, že logo Ferrari :mrgreen: proč jste nekoupili neutrální? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
18.9.16 15:11

@Malcmi protoze trojkombinaci na dvojcata co jsem chtela jsem sehnala za 2500 tisice po prvni majitelce :D no neberte to, kdyz nova stoji pres 11 tisic ;) a je v dobrem stavu. Pani se ho potrebovala zbavit rychle. A ona ta cervena vypada dobre a i klukum slusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
18.9.16 15:23

@Ainiky tak to je potom jasná volba :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
18.9.16 16:48

Krásné odpoledne, tak jsem včera v práci oznámila, že jsem tehu, reakce byla taková zvláštní, ale mám to za sebou. Včera jsem pak byla na zažít město jinak a koupila si tam od jedné navrharky tehu sukni se stuhou a je úplně nádherná, můj první kousek. Pro mimi ještě nic nemám, čekám na ten screening. Holky před par dny mě při větší námaze poboliva jakoby žíla v pravém třísle, nevíte čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
18.9.16 17:01

@Luciasek31 mě se to stalo taky to píchání, ale ptala jsem se dr. a ten říkal, že to tak bývá, hlavně na té pravé straně, kde je to nějak u žen kratší nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
18.9.16 18:34

@esprit1 ty jsi někde od Olomouce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie