Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
140
20.9.16 14:10

@LiborovaKacka děkujeme :-) přesně tak, hlavně at jsou zdraví :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.9.16 14:15

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.9.16 16:01

@Lambisko taky nejsme v klasickým paneláku, ale v létě mi zahrada chyběla. A taky doufám, ze příští rok se hneme do baráku, chci vystrčit kočár ven a ne chodit městem na procházky…přesně, příští rok bude líp!

My to máme ještě komplikovaný, mladej dojíždí k tátovi do Prahy a ten ted nemá nic lepšího na práci než dokazovat, jak to nejde, když jsem se rozhodla jít tak daleko. Naštěstí mladej ma ve dvanácti víc rozumu než celej tatínek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
20.9.16 16:30

Holky, picha vas v podbrisku? Me v posledni dobe celkem dost, neni to nic hrozneho a bolaveho, ale proste je to takove pichavo-simrave. Snad je to jen roztahovani delohy, prijemne to uplne neni. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
20.9.16 18:09

@Adeelka93 někdy ano, někdy to přejde dřív a někdy později…a někdy je to úplně v pohodě a přijdu si naprosto netehotne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.9.16 20:34

@Lambisko no přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.9.16 21:26

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.9.16 08:07

@Lambisko promiň koukám že se to nějak useklo ta zpráva pro tebe :nevim: no s těmi jmény jsem taky na vazkach, vůbec nevím ani kluka ani holku…byla bych radši kdyby to byla holčička tu už jsem si přála poprvé, ale mám krásného synka a zdravého takže jsem to pak už přešla to malé zklamání :) chtěla bych jméno co jen tak někdo nemá, na Česká jména moc nejsem tak hledám a zkoumam ale zatím mě nic nenapadlo :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
21.9.16 08:13

@Adeelka93 jo je to úplně normální, mě tam píchá a simra skoro furt. nedělej si staRosti je to vážně to roztahovani dělohy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.9.16 09:05

@Lambisko jeeeee to budete mít komplikovaný s tatínkem v RL :) ale to jsou detaily…jak si predavate malou?? Táta si pro ni z Prahy jezdí nebo ji vozis??? Jednou za čtrnáct?

Mladej měl právě jezdit jednou za tři, čtyři týdny (aby nemusel tu dalku každých 14) busem a řekla jsem, ze aby se viděli víc, tak ho i priomluvim ve škole a pojede třeba uz ve st nebo ct do nedele. Tatínek prohlásil, ze to je v práci a nemá to cenu, aby jezdil dřív… tak ok, teď máme novinku, o víkendu mladýmu vysvětlil, ze jezdit si pro něj na bus (20 min) je naprostá ztráta času a ze ma z busu jezdit přes celou prahu az k nim sám. A tím naprosto nesouhlasím. Za prvé po praze sam a za druhé uz takhle je ta cesta strašně dlouhá a unavna…

No my máme jméno pro holčičku, byla by to Rozalka…a protože jsme přesvědčený ze čekáme holčičku, tak kluka nemáme. Ale to fakt netuším co dát, na ničem se neshodneme a navíc se mi žádný jméno vůbec nelíbí.
Zatím dokud nevíme, máme v břiše prostě „rozinku“…

A hlavně zatím se pořád modlim, at z toho vůbec je mimino, zdravý atd…Az je vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.9.16 10:30

My jsme se s partnerem shodli pouze na dvou jménech u každého pohlaví. Dál už se o tom nechce bavit. Já bych ráda ještě vybírala, ale on ne. Považuje to za hotovou věc. Takže musim vybírat z těch dvou od každého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.9.16 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.9.16 13:26

@Lambisko tak to je dobry, jen at to tak funguje dal. Ja muzu byt zla, mila a ja nevim co jeste a nic nepomuze. Ale zase mladej uz je velkej dost, mysli a řekne k tomu svy, a to je snad důležitější než co reknu ja. Je v tomhle užasňák. Ale ona to hodne ovlivnila i ta jeho nová (ma tři deti, tak ex nestiha ;) mladej sam nepojede ani omylem…a ani nechce.

Holky ja masožrout a pivař mám úplně otocene chutě. Masu se pokud můžu vyhnu a pivo jak vidím, tak mám žaludek na ruby… chudák chlapi doma, ale zatím to přežívají… dneska smaženej obalenej květák, mnam…a okurkovy a rajsky salát můžu pořád dokola…

U nás jsou horší příjmení než křestní, každý dítě ma jiný jméno… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.9.16 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.9.16 15:19

Já mám pořád na něco chuť a nevim pořádně na co. Mám docela chuť i na smažený jídla. Ale ty už od začátku roku nejim, protože jsem neměla v pořádku jaterní testy. Takže fakt nevim, co bych do tý huby dala.:-) Zejtra jdu k mamce na svíčkovou.:-)
Jinak u nás taky bude veselo. Partner má ve střídavce dvě malý děti…
Musim se začít shánět po těch těhotenskejch věcech. Džíny mi sice jsou, ale tesnější. Ještě, že mám nějaký legíny a gatě do gumy. Jinak bych neměla v čem pořádně chodit. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí