Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
21.9.16 17:38
@Klorindella píše:
Tak jsem po vyšetření, všechno je jak má být :) :srdce: jsem 12+2 a máme 6 cm..teď ještě ve středu screening, snad bude taky všechno v pořádku :)

Gratuluji ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
21.9.16 18:28

Holky, co jste byli na 1.trimestriálním screeningu, půjdete i na tripple testy nebo je odmítnete? Já se jich celkem bojim. Prý vacházejí velmi často falešně pozitivní. A sama doktorka na screeningu mi řekla, že když tento screening dopadl dobře, tak mohu tripply odmítnout. Prý je to v podstatě náhrada tripplů. Tak teď nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
21.9.16 18:33

Ahoj uživate někdo GC MAMAVIT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
21.9.16 18:34

@Lucie486 Pokud dopadl screening skvele, neni duvod jit na triple testy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.9.16 18:42
@Lucie486 píše:
Holky, co jste byli na 1.trimestriálním screeningu, půjdete i na tripple testy nebo je odmítnete? Já se jich celkem bojim. Prý vacházejí velmi často falešně pozitivní. A sama doktorka na screeningu mi řekla, že když tento screening dopadl dobře, tak mohu tripply odmítnout. Prý je to v podstatě náhrada tripplů. Tak teď nevim. :nevim:

Me prvni screening dopadl dobre, ale i tak mi vzali vcera odbery na tripple testy, neodmitala jsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
21.9.16 19:19

@Lambisko s tím jménem bacha, abyste neskončili na Chrudošovi nebo Polykarpovi (mám půjčenou Knappovou a tam jsou vám perly)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
21.9.16 19:19

@Reza.P jo, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
21.9.16 19:35
@Reza.P píše:
Ahoj uživate někdo GC MAMAVIT?

Já ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
21.9.16 19:43

Holky já dostala v centru brožuru o 1. trimestru. screeningu, kde doporučovali jako dalsi vyšetření právě triply, kvůli tomu, že se v nich zjišťuje nějaká hodnota, která se v době, kdy se provádí 1. trim.scre. ještě nedá změřit. Nemůžu ji bohužel najít, takže nevím o co přesně jde.. :roll: Každopádně to byla brožura specializovaného pracoviště, kde provádí všechna tato vyšetření..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.9.16 19:52

Ahoj, tak všem gratuluji k dobrým výsledkům a krásným fotkám z ultrazvuku:) Já jsem teď v 8tt1den. V úterý mě čeká prohlídka…už se nemůžu dočkat..doufám, že bude vše ok..naposledy jsem byla na kontrole v 6 tt..špatně mi bývá…a jsem šíleně unavena…dojdu z práce ve 2 a jdu spát…od víkendu jsem téměř nepoužitelná…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.9.16 19:54

Na ten screening se chodí kdy přesně?? Je to moje 1 těhotenství, tak nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.16 19:56

Ahoj holky, tak máme za sebou úspěšný screening. :).spadl nám kámen ze srdce :srdce: ten náš špuntík se vrtěl jak šídlo celou dobu :lol: jinak jak jste tady řesily ty jména, tak my jsme se s přítelem shodli na Nikolasovi a Leontýně :) tak uvidíme co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.16 19:57

@Miselka89 11-13 tt..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
21.9.16 20:36
@Klorindella píše:
@Miselka89 11-13 tt..:)

a neřekli vám už pohlaví? Prý to už říkají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.16 20:43

Ahojky holky :mavam: Tak jsem dneska byla na kontrole u svojí dr. a všechno je naprosto v pořádku. Ona je skvělá, hrozne to se mnou prožívá a má z toho ohromnou radost :D Vždycky do mě nalije pozitivní energii :lol: A dohodly jsme se, ze budeme TT počítat podle ní a ne podle genetiky. Stejně se to liší jen dvěma dny :P Takže jsem dneska 13+2tt. A potvrdila nám, ze to bude chlapeček :srdce: Dokonce mi pro partnera vyfotila pinďu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí