Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klorindella píše:
Tak jsem po vyšetření, všechno je jak má být![]()
jsem 12+2 a máme 6 cm..teď ještě ve středu screening, snad bude taky všechno v pořádku
Gratuluji
![]()
Holky, co jste byli na 1.trimestriálním screeningu, půjdete i na tripple testy nebo je odmítnete? Já se jich celkem bojim. Prý vacházejí velmi často falešně pozitivní. A sama doktorka na screeningu mi řekla, že když tento screening dopadl dobře, tak mohu tripply odmítnout. Prý je to v podstatě náhrada tripplů. Tak teď nevim. ![]()
@Lucie486 Pokud dopadl screening skvele, neni duvod jit na triple testy ![]()
@Lucie486 píše:
Holky, co jste byli na 1.trimestriálním screeningu, půjdete i na tripple testy nebo je odmítnete? Já se jich celkem bojim. Prý vacházejí velmi často falešně pozitivní. A sama doktorka na screeningu mi řekla, že když tento screening dopadl dobře, tak mohu tripply odmítnout. Prý je to v podstatě náhrada tripplů. Tak teď nevim.
Me prvni screening dopadl dobre, ale i tak mi vzali vcera odbery na tripple testy, neodmitala jsem ![]()
@Lambisko s tím jménem bacha, abyste neskončili na Chrudošovi nebo Polykarpovi (mám půjčenou Knappovou a tam jsou vám perly)
Holky já dostala v centru brožuru o 1. trimestru. screeningu, kde doporučovali jako dalsi vyšetření právě triply, kvůli tomu, že se v nich zjišťuje nějaká hodnota, která se v době, kdy se provádí 1. trim.scre. ještě nedá změřit. Nemůžu ji bohužel najít, takže nevím o co přesně jde..
Každopádně to byla brožura specializovaného pracoviště, kde provádí všechna tato vyšetření..
Ahoj, tak všem gratuluji k dobrým výsledkům a krásným fotkám z ultrazvuku:) Já jsem teď v 8tt1den. V úterý mě čeká prohlídka…už se nemůžu dočkat..doufám, že bude vše ok..naposledy jsem byla na kontrole v 6 tt..špatně mi bývá…a jsem šíleně unavena…dojdu z práce ve 2 a jdu spát…od víkendu jsem téměř nepoužitelná…:D
Na ten screening se chodí kdy přesně?? Je to moje 1 těhotenství, tak nevím..
Ahoj holky, tak máme za sebou úspěšný screening.
.spadl nám kámen ze srdce
ten náš špuntík se vrtěl jak šídlo celou dobu
jinak jak jste tady řesily ty jména, tak my jsme se s přítelem shodli na Nikolasovi a Leontýně
tak uvidíme co to bude ![]()
@Klorindella píše:
@Miselka89 11-13 tt..:)
a neřekli vám už pohlaví? Prý to už říkají
Ahojky holky
Tak jsem dneska byla na kontrole u svojí dr. a všechno je naprosto v pořádku. Ona je skvělá, hrozne to se mnou prožívá a má z toho ohromnou radost
Vždycky do mě nalije pozitivní energii
A dohodly jsme se, ze budeme TT počítat podle ní a ne podle genetiky. Stejně se to liší jen dvěma dny
Takže jsem dneska 13+2tt. A potvrdila nám, ze to bude chlapeček
Dokonce mi pro partnera vyfotila pinďu ![]()