Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lůca0901 Gratuluji
průkazku dostaneš ale až v 10-11týdnu ![]()
S těmy prsy je to normální, taky se mi zase zvětšily
a prdíky jsou taky ![]()
Příspěvek upraven 26.09.16 v 15:14
@Lůca0901 vsechno normal. Pockej na ruzne chute
mne ted nedela dobre maso ![]()
Jinak ted u druheho uz s prsama moc problem nemam.
Ja se prave vratila z registrace v motole. Bylo nas tam dost, ale to bylo asi pondelkem (ct a pa neregistruji). Tak mam razitko v prukazce a mam chvili klid ![]()
@Denina01 moje mamka ma velikost 34, takže to asi neprojde
. Kamarádka mi radila, ať si necham rozepnuty ZIP na břicho a vezmu si pod to teplý svetr. Nemusím kupovat bundu…že v těhotenství je ženským tepleji… Me je zima pořád a se psem chodim do lesa na hodku a půl, bych byla rychle nemocná.. @maty1983 jo chystam se nosit, tak na to juknu, díky
@Lůca0901 Ahooj, veliká gratulace a vítáme Tě!
Plynatost byl můj první příznak těhotenství, to bylo něco
Průkazka záleží individuálně na každém doktorovi, my dostali hned na první kontrole, která byla na začátku 9tt
Já jsem ve 14tt a do teď skoro nevím, že jsem těhotná, je to určitě v pořádku Luci!:)
Ahoj Lůco, jsme na tom stejně. Akorát mě bolí prsa, jinak nic. Dle dr. jsem 5tt. bohužel bez fotky - trochu závidim, ale je pravda, že na tom není nic vidět. Další kontrola až 14/10. Trochu se bojim, jestli „mimčo“ dobře roste. Podle poslední menstruace už bych měla být 7tt.
Ahoj. Gratuluji k dobrým zprávám. Já jsem prvně těhotná a je mi 38. Mimi čekáme v polovině dubna. Za týden jdu na screening. Teď jsem ve 12. týdnu. Je mi celou dobu dobře, jen trochu únava, prsa o dvě čísla větší a teď zácpa.
A břicho už pomalu roste a je samá modřina. Musím si píchat Fraxiparine ![]()
Ahojky, tak mě ráno sestřičky trochu vycucly…ráno jsem byla na krvi a teď se jenom modlit, ať vše dopadne ok a mímo je ok a nemusim resit amnio (respektive si platit ten krevní test)…kontrola příští čtvrtek i s ultrazvukem, už to chci mít za sebou.
Holky, zdá se mi to nebo je nás tady většina kolem 30? ![]()
Mně průkazku dal dr. až někdy v 10tt, ne-li 11tt.
@Luciii79 Mně na odběru na screening brali 5 ampulí krve. Bylo to teda spojený ještě s testama na pohlavní choroby. Ale myslela jsem, že se tam složim. ![]()
Ahoj tak mám po další prohlídce, vše je v naprostém pořádku, dnes jsem 14+1…krásně to letí
a 15. listopadu jdu na sreening do Brna v 21. tt. Termín máme na 28.3.2017 je tu někdo taky tak?
@Lucie486 taky mi jich vcera brali tolik. U predchozich to byly jen 3 ampule a vcera 5.
@Luciasek31 jj,urcite mrkni. Ted maji na wish peknou nosici mikcu za 300,ale bojim se, ze neodhadnu velikost, jinak by uz byla na ceste domu ![]()
@Éčka zacpa me ted taky potrapila. Ale jablecny most to napravil. ![]()
Ahoj holky tak jsem dnes po kontrole, jsem 14+4. Dr se zeptala jak se cítím, pak sáhla, řekla že rostou a hotovo. Utz přes břicho ona prý nedělá a vnitřní prý jen když by bylo potřeba. Takže nemám ani fotku, nevím jak jsou velký, neviděla jsem jak se hýbou. a to jsem se chtěla zeptat jestli nepozná pohlaví. Teď čekat na 1.11 na screening ve 20tt. Ach jo, jsem pěkně zklamaná. Máte to některá taky tak?
@Soňa89 jé, já mám stejný TP, teda podle MS, podle 1.trim screningu o den dřív.
Na gyndu jdu až 17., ale dnes jsem byla na sonu jater a doktorka mi sama od sebe ukázala miminko. Zamávalo nám.