Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Báfinka fakt týden - já dnes 11+4
Ono je fajn, že my si to tady od souhlasíme - sex je k ničemu… Ale chudáci naši chlapi..
Já mám teda sex ještě pořád zakázány, kvůli hematomu, ale je jasný, že o svou drahou polovičku se postarat můžu
ale ne, věřím, že to zase bude OK ![]()
Jinak já jsem hrozný pesimista a tak se ultrazvuku a screeningu celkově spíš děsím.
@LiborovaKacka Ahooj, ten podbřišek taky dost cítím, už týden, ale vždy chvíli, přestane, pak se to opakuje… nic bolestivého, tak jsem celkem klidná. Ale děsí mě můj výtok, mám od začátku žlutý hrudkovitý, uplně nepříjemný je to
. Jinak co se týče sexu, absolutně na něj nemámm chuť, ale jednou týdně ho tak nějak máme, ale opravdu jen kvuli partnerovi, já na něj nemám ani pomyšlení.. Ty nálady Tě brzy přejdou, mysli na miminko, kup si pro miminko občas něco krásného a určitě to bude lepšíí! ![]()
Právě dneska měl chlap nějaké návrhy, mě se do ničeho nechtělo… no naštěstí ho kluk docela utahal
Měl ho dnes skoro celý den, já měla odpočinek s kamarádkama.
@esprit1
Nebyla jsem s tim myšlením na tom o moc lépe, navic po 3 potratech, 1 spont, 2 ZT. Takže jsem do screeningu denně přemýšlela, jestli to je ok, pozorovala stále projevy a byla jak blazen. Teď jsem se trochu uklidnila, i když strach už bude do konce života.
Je pravda, že zpetně jsem vždy cítila, že to není dobré, člověk to prostě poznal. Teď jsem si říkala v duchu, že už to prostě musí vyjít, ze je to silný jedinec
Niceho se neboj, uvidíš, že to bude v pořádku a užiješ si pohled na mimi ![]()
@Báfinka děkuji za povzbuzení. Od někoho, kdo se musel vyrovnat se třemi tak smutnými událostmi to dodává sílu. Máš můj obdiv.. ![]()
Holky, kolik jste zatim pribraly? Ja jsem 15+4 a uz mam nahore 3,5kg.Tak se bojim jestli to nejde moc rychle nahoru.:-/
@Lucie486 já jsem dnes 11+5 a mám 1,5 kg navíc. Je to moc? je to akorát?
Hlavní je, abys byla v klidu a pohodě.. ![]()
@Lucie486 ahoj, já jsem zatím jen v 11+2, takže zatím nic, spíš jsem zhubla. Ale myslím, že u tebe je to v klidu, přeci jen máš v sobě skoro dvojnásob krve, než je obvyklé, navíc placenta taky něco váží. ![]()
@Lucie486 Já jsem 15+3 a mám nahoře 3kg, ale snad moc nenaberu, když čekám dvojčátka, ale mám dost nadváhu, tak se snažím hlídat… ![]()
@kanka80 Tu mam prave taky. Proto to tak resim. Nemuzu si dovolit moc nabrat. Hlavne ze zdravotnich duvodu…a taky aby mi nenadavali v porodnici…:-/
Ahojky, tak ja jsem zelenac 6+3 a mam stale 68kg
v utery se uvidi jestli uz jsem neco nabrala, s Adelkou jsem nabrala 12kg a shodila 23 ![]()
@Lucie486 Ja se zatim drzim na sve vaze a jsem dnes 14+0, ale brzy to urcite skonci
U kazdeho je to jine, pokud nejis nejake „prasarny“, ktere jsi pred tehu nejedla, tak si z toho vubec nedelej hlavu a uzivej si tehotenstvii ![]()
@Lucie486 já stále 51kg a jsem 14+6,při minul. těhu 17kg nahoře, bleee
Ahoj holky
Tak já mám nahoře zatím půl kila a jsem 14+3. Ale normálně mam nadváhu ( žádná hrůza, ale nějaká kila ano… ) tak si myslím, ze si asi prcek zatím bere z mých zásob
A navíc, mam hroznou hrůzu, ze přiberu moc, tak ani moc nejim. Vím, ze to není úplně ideální, ale nechci se koulet. Už teď mám docela velký pupík a to jsem na začátku 4.mesice.