Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.9.16 16:50

@esprit1 Gratuluji ke kontrole :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.16 16:53

Ahoj holky. Jak se dneska máte :)? Jinak jsem v 15tt a taky ještě pohyby necítím, ale moc se na to těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
30.9.16 17:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
30.9.16 17:13

@VeronikaHolíková ja jsem dneska jak praštěna klackem po hlavě :lol: tak jen ležim není mi dobře :( No co by jsme pro miminka, ale nevydrželi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
30.9.16 17:47

@VeronikaHolíková jsem též prvorodicka. Moje sestricka má narozeniny 19.3., můj pes 23.3. a můj přítel by chtěl, aby se narodil 1.4. už teď mu říká aprílek :lol:.Mamka mi předvídá, že budu přenášet, dr mě straší, že to můj čípek nemusí vydržet, tak dlouho…( mám ho 2× operovany a zkrácený).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
30.9.16 18:00

@Ornwen hele tohle znám, dělá to kamoščina maminka. Tak jsme si sedly a promluvil si, že je mnohem lepší říct: neboj se nic to není, jsi silná, jen mám trochu strach když taháš kluka..nebo : určitě si tě v nemocnici nenechají, nebude to vážné a i kdyby mi se o vše postarame. Pochopila to a zbytečně pak nestrašila, moje kamarádka, taky vždy znervoznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
30.9.16 18:02

@Luciasek31 haha to ja si dělam taky srandu, že se narodí 1.4. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
30.9.16 18:11

@Luciasek31 já už jsem jí to říkala, ale ona je v některých věcech natvrdlá :-)
No a taky má špatnou zkušenost - na úplném konci těhotenství se jí to nějak nezdálo, tak byla u doktorů, ti se tvářili, že ok. No a ono ne, pak to nějak zapckali a dítě umřelo při porodu.
K tomu ten můj porod, ona po rakovině prsu… no chápu jí. Když jsem jí poprvé řekla, že jako jdeme do druhého, pokud mi to doktoři nezakáží, tak jí málem odvezli :(
Teď to snáší celkem statečně, jen občas si nějakou tu poznámku neodpustí (jako tuhle, že by jí stačilo i jedno vnouče. Hlásila jsem jí skvělé výsledky ze screeningu :zed: )
Tentokrát je horší moje matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
30.9.16 18:31

@Ornwen ano, při špatných zkušenostech se člověk bojí. Ale pozitivní přístup je hrozně důležitý. Já, když jsem před třemi týdny začala krvácet, tak mi můj úžasný dr řekl, ze mi ten stres ze strachu ublíží víc než samotné krvácení. Říká mi: miminka jsou silná, to zvládnou, každá druhá maminka v tehu krvácí. Já jako prvorodicka o tom neměla ponětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.16 19:21

@lenulin85 Já se cítím dobře. Akorát mě zase začala pálit žáha :(. To je moje smrt. Na chvíli mě to přešlo, ale teď to zase začalo. Bez Rennie neudělám ani krok. A opravdu mi to znepříjemňuje jídlo. Ale je fakt, že pro miminka uděláme cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.16 19:22

@Luciasek31 Jejda to mě mrzí. Tak, ale nemusí to nic znamenat. Třeba budeš rodit v termínu a třeba budeš i přenášet. Byla by to legrace mít mimčo narozené 1.4. :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.10.16 09:10

Ženy 1.4. Je narozena moje sestra. A když máma tenkrát volala tátovi ze rodi tak ji nevěřil :D bylo to fakt vtipný tenkrát. No a moje dcera je narozena 31.3.2013 ve 20:05. Kdyby šla o 4 hodiny Dyl tak je taky 1.4 ;D ted mam termín 26.3. Tak sem zvědavá kdy to přijde na me :D bylo by fajn Mít dvojčata o 4 roky od sebe. Jako moji dva nejmladší sourozenci. Bratr 7 let a sestra 2 roky. Oba narozeny 15.5. :D máma šla bráchovi pro objednaný dort a už tam nedošla. Misto dortu směr porodnice :D to byla taky sranda. Bráška dostal k narozkam sestřičku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
1.10.16 09:34

@darlin.n to je moc pěkný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
1.10.16 09:56

@darlin.n :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:..Taky řikam, že by to bylo vtipné a i pěkné datum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
1.10.16 10:20

Ahoj, ja jsem 11 + neco a mam -2 kg. Dnes jsem narazila na peknou tehu bundu i s vsadkou, kdyby se nekdo chystal po narozeni miminka i nosit. Je na bonprixu a maji ruzne druhy i kabaty. Vim, ze se to tu pred par strankami resilo, tak mrknete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí