Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
1.10.16 16:58

Tak dneska ráno jsem šla na pohotovost do Podolí, začla jsem včera večer hodně špinit a nezlepšovalo se to a mám nakonec hematon kolem 3 cm. Mimi je v pořádku:-) A to jsem byla ve čtvrtek na kontrole a ničeho si doktor nevšim 8o Tak mám klidový režim a měl by do týdne hematon zmizet. Budu se muset za týden objednat na kontrolu k svému lékaři, snad to bude dobrý:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.10.16 17:21

@Camilla.Ca zase ten hematom někoho zlobí. Hlavně, že nekrvácíš a miminko je v pořádku. Dali ti nějaké léky? Utrogestan, Ascorutin? A jak přišli na ten týden? Ja se svého hematomu zbavovala skoro měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
1.10.16 18:39

@esprit1 Nekrvácím, ale fakt hodně jsem špinila, jako kdybych to měla dostat. Docela mě to vyděsilo, že jsem moc nespala v noci. Léky mi nedali, že neni prý potřeba. V pondělí zavolám ještě svému lékaři a zeptám se ho na léky. Taky jsem čekala, že mi něco daj… Ty ses ho zbavovala měsíc 8o Tak to nevim, jak přišla doktorka na týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
1.10.16 19:00

@Camilla.Ca držím pěsti, ať je všechno v pořádku :hug: v kolikátém jsi týdnu prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
1.10.16 19:07

@Malcmi Děkuju:-) Teď jsem 16+6, podle utz 17+1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
1.10.16 19:08
@Lucie486 píše:
Holky, kolik jste zatim pribraly? Ja jsem 15+4 a uz mam nahore 3,5kg.Tak se bojim jestli to nejde moc rychle nahoru.:-/

Bud v klidu jsem 10+3 a mám 5 kg nahoře…ale možná je to tím i ze nemam štítnou zlazu…snad npor ostuda takhle pořád..:D jinak se neunesu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.10.16 19:38

@Camilla.Ca špinení a krvácení v těhotenství vyděsí asi každou nastávající maminku, já si při krvácení myslela, že je jasný konec.. Při prvním těhotenství se mi nic takového nestalo. Ono to vstřebání je asi individuální, proto mě překvapuje ta jistota týdne.. :nevim: tak hlavně odpočívej a relaxuj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
1.10.16 20:21

@Camilla.Ca tak to už budeš skoro za chvilku v půlce těhotenství ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
1.10.16 20:26

@Malcmi To mi říkal doktor taky ve čtvrtek:-) Mě to trochu vyděsilo, že to tak rychle utíká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
2.10.16 07:26

@Camilla.Ca máš pravdu.. Mě to na jednu stranu utíká taky, ale prodleva mezi kontrolami u dr.mi přijde nekonečná :mrgreen: a to zdaleka nejsem téměř v půlce těhotenství :oops: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
2.10.16 09:29

@Malcmi Tak já byla na první kontrole až v 9.týdnu a chodim jednou za měsíc a taky je mi to dlouhý. Akorát teď tam budu muset dřív kvůli tomu hematonu. Nejdelší jsou pro mě čekání na screeningy. Tebe čeká první viď? To je super zážitek, mně to přepínala doktorka i do 3D a dostala jsem 17 fotek na flashku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.10.16 17:16

@esprit1
Gratuluji ke kontrole :) Vidíš, že to dopadlo dobře, tak vzhůru do další kontroly. Kdypak jdeš? Já jdu 24.10. To bude zase doba, ale všechny to zvládneme a zase budeme mít miminka větší :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.10.16 17:22

Holky, už pokukujete po kočárkách? Co jsem zatím koukala, tak to, co já od kočárku čekám, splňují ve většině pouze ty polské. Tak nevím ta kvalita. Recenze prý nemají moc cenu číst, protože člověk může narazit na vadný kus i za 30.000. Tak jsem na to zvědavá. Vy už máte nějaké tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
2.10.16 18:12

@Báfinka Ahojky, mne čeká příští týden ve čtvrtek 1. trimestrální screening, tak se těším i bojím zároveň ;) 24.10. to je doba.. :roll:
Kočárky teď taky náruživě prohlížím. Do polského bych už nešla. S dcerou se nám neosvědčil, děsný šunt. Ale bylo to před sedmi lety, možná se kvalita zlepšila.. :nevim: Koukala jsem na peg perego book cross a zatím je to můj favorit, miluji tříkolky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
2.10.16 18:20

@Báfinka Ja mam polaka (Tako) a byl super, ted chcem ale novej, tenhle byl uz od jedny pani a mi ho taky pouzivali tak chcem novej a zas pujdem do Taka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí