Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Denina01 No já bych mu čočku určitě nedala
. Vím, že to není nikdy moc jisté. Kamarádka chodila do profi centra a tam ji celou dobu tvrdili, že je to chlapeček. Tak jsme kupovali všechno na kluka. Pokoj modrý, všechno modré. A pak světě div se narodila se holčička. Měla totiž pupeční šňůru mezi nohama
. Kamarádka byla v šoku a říká, že jí nechce, že chce kluka. I když si přála holčičku
. Nakonec vše dobře dopadlo.Jen pár úprav v pokojíčku a jak byla happy
.
@Denina01 31,10. budu podle MS 17+6 a podle ultezvuku 17+4 takže by to už mělo byt vidět se nemůžu dočkat jsem napjata jak struna ![]()
@Malcmi Bych to asi moc neřešila ja to měla u kluku stejně…se spíš divím, že to teď mam jen o 2 dny méně ![]()
@Malcmi Kdyby bylo něco v nepořádku, tak by ti to dr. určitě řekla a hlavně, fakt záleží, jak se jim podaří mimco změřit. Taky mám drobka menšího o cca 1 cm než bývá zvykem v mém tydnu, ale on to určitě dožene.. Musíme jim věřit a sebe nestresovat ![]()
@Malcmi z toho si nic nedělej. Minule mi ještě ve 36tt chtěli měnit termín porodu, protože jim podle utz vycházel celkem dost menší. No asi byl, ale když se ještě ten den musel narodit (nesouviselo s velikostí ani s těhotenstvim) tak ho normálně vedli podle toho původního termínu a všechno měl vyvinuté, jak měl mít
@VeronikaHolíková to musel ale být docela šok když s tím takhle celou dobu počítali
věřim tomu, že měla nakonec radost že se ji přáníčko splnilo ![]()
@lenulin85 to už by mohli určitě vidět pokud bude doktor šikula ![]()
no příští čtvrtek jdeme na 3D utz, tak doufám že nám tam tu holčičku potvrdí ![]()
@Denina01 Tak šok to byl velký. Ale pak byla ráda, že to byla její vysněná holčička jménem Tadeáš
.
@Malcmi neboj.
Můj syn pořád velikostně odpovídal asi o dva týdny méně a do teď je to prcek. Ve školce vypadá na jesle ![]()
@Tofik @Ornwen @esprit1 @lenulin85 holky díky. Budu vám věřit a nebudu se nervovat, stejně je to k ničemu. Uvidím co screening za 14 dní.
děkuji vám.
@Lambisko já vím, že je všechno možné. Jen čekám své první, tak mě to trochu vyděsilo. ![]()
@Malcmi neboj,vse je urcite ok. Den sem, den tam… jeste jich mas kolem 190 pred sebou ![]()
ja cekam nekolikate a pripadam si jak prvorodicka… u predchozich jsem v tuto dobu nosila tehu obleceni, pac jsem se do niceho nevesla. Ted mi padaji normalni kalhoty. Vaha se drzi -2 kg. Pred tydnem mi vyskocilo bricho a ted mi zas prijde, ze se zastavilo… tak jsem zatim taky v klidu, i kdyz dnes cervik zahlodal, jestli to je vse ok. Urcite je, pac jina varianta se nepripousti ![]()
@Báfinka píše:
Ahoj holky, to je nase holcicka![]()
Minulé pondělí, 13 týden.