Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@diablo29 Ahojky
díky a taky přeji hlavně hodně zdravíčka ![]()
Kašperky mi připomněly Ulici a Miloše s Evou, ti se tam stěhovali
jestli sleduješ… ![]()
@kanka80 píše:
@diablo29 Ahojkydíky a taky přeji hlavně hodně zdravíčka
Kašperky mi připomněly Ulici a Miloše s Evou, ti se tam stěhovalijestli sleduješ…
Jj to máš pravdu, je tu krásně ![]()
@kanka80 píše:
@diablo29 A máte tam už pořádnou zimu
Dá se říci že ano, dnes tu bylo celý den jen 2c talže nic moc, vytahli ksme s mimiškem zimní bundu
![]()
@diablo29
nezávidím 2c! U nás bylo kolem 10c, ale ten déšť teda nemusím ![]()
@diablo29 píše:
Dá se říci že ano, dnes tu bylo celý den jen 2c talže nic moc, vytahli ksme s mimiškem zimní bundu![]()
![]()
Omlouvám se za chyby píšu na mobilu ![]()
@kanka80 píše:
@diablo29nezávidím 2c! U nás bylo kolem 10c, ale ten déšť teda nemusím
To jste na tom lépe u nás to bylo dnes docela děsné, lilo tu a ne málo a švára říkal že vejš sněželo přece jen Šumava
![]()
@kanka80 píše:
@diablo29nezávidím 2c! U nás bylo kolem 10c, ale ten déšť teda nemusím
To jste na tom lépe u nás to bylo dnes docela děsné, lilo tu a ne málo a švára říkal že vejš sněželo přece jen Šumava
jinak už dva dny nechodím na svou pravidelnou procházku max do obchodu a docela.mi to chybí
![]()
@diablo29 jj, v Krkonoších už taky sněžilo. A v Beskydech taky.
Tak holky, zitra je vás několik, co jdete na screening. Držím pěstičky a určitě vše bude dobré a budou to zdravá miminka
Jinak všem také gratuluji, i nově příchozím ![]()
@Báfinka připojuji se k tobě. Všem přeji dobré výsledky, zdravé mimča a nově příchozí vítám
![]()
@diablo29 a máš normální bundu zatím? Já teď řeším, že moje podzimní bundy nezapnu pres břicho a pak mi je zima
. Na zimní ještě není zima..zvažuji nějakou koupit..
@Luciasek31 mně máma koupila v CA takovou prošívanou podzimní bundičku, tvrdila jsem totiž, že nikde nic nemaj
. Není těhu, je prostě o číslo větší. Teda nejdřív mi koupila nějakou xl, ale s tim jsem jí vyhodila.
Tahle taky není moc na parádu, protože je prostě vidět, že je mi velká, ale aspoň je tam ještě rezerva na břicho ![]()
Typově podobnou budou asi mít zítra v lidlu, možná teplejší.
Střídám to s jinou, co jsem našla ve skříni, dřív jsem jí mívala na lyže, a břicho se mi do ní vejde.
@Báfinka značku jsem taky nenašla, podle obrázku to hledá jen tyto stránky http://www.kocarkynec.com/…y-potah.html ![]()