Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tofik
Ahojky, děkuju a ty jsi jak daleko? Také moc gratuluji ![]()
@Báfinka Nee
. To by tam asi nešlo nic vidět
. Doktor je to fakt skvělý a záleží mu na těhotných. Je starý a má hodně zkušeností. Na screening mě poslal do specialozovaného centra
.
@Báfinka gratulují… Moc pěkná fotecka já budu mít možná fotecku zitra to budu 12+3
Ahoj tehulky
jsem tu poprvé a prosím o radu nebo pomoc. Před 4 dny jsem se přestěhovala z Liberce do Zlína a jsem tu jak Alenka v říši divu… kdyby tu byl někdo ze Zlína a poradil mi nějaké tipy na doktory, třeba kafe, pokec a kamarádství
jsem holka do nepohody v 16 tt a je prý se mnou sranda. Budu se těšit a přeji všem hezky zbytek dne
zuza. ***@gmail.com
6.10.2016 - edit admin: kontaktní údaje
@ZuziZlin Ahojky. Vítám tě
. Škoda, že nejsem ze Zlína, ale z Ostravy, protože dle tvého úvodu mi připadá, že budeš hodně pohodová. Přeji ti pohodové těhotenství a ať je všechno v pořádku
.
Ahoj holky, mě třeba překvapilo, že od poslední návštěvy se stáří podle ult změnilo o tři dny…se přiblížil stáří podle menstruace. Jinak můj pupik už dostává zabrat, mám dvě prasklinky
..myslela jsem, že je ještě brzo, ale bříško roste a váha ( naštěstí) zůstává stejná, zítra začínám 16 týden.
Ahoj holky jestli mohu, ráda se k vám přidám, poznám nove lidi, jsem v 11 tt ![]()
@ZuziZlin Jé konečně někdo ze Zlína
já jsem v 17týdnu s dvojčátky ![]()
@ZuziZlin píše:
Ahoj tehulkyjsem tu poprvé a prosím o radu nebo pomoc. Před 4 dny jsem se přestěhovala z Liberce do Zlína a jsem tu jak Alenka v říši divu… kdyby tu byl někdo ze Zlína a poradil mi nějaké tipy na doktory, třeba kafe, pokec a kamarádství
jsem holka do nepohody v 16 tt a je prý se mnou sranda. Budu se těšit a přeji všem hezky zbytek dne
zuza. kraus@gmail.com
Ahoj já jsem bohužel až s kašperských Hor, ale ldykoli můžeme pokecat ![]()
@kanka80 píše:
@ZuziZlin Jé konečně někdo ze Zlínajá jsem v 17týdnu s dvojčátky
Gratuluji ať je vše v pořádku