Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre ranko, jdu vás docist…včerejší kontrola OK, prcek ukazoval sice jen prcku a pindika ale nevadi, hlavně ze je OK. placenta na zadní straně.
@Luciasek31 A pak, ze v 2. trimestru ty mrchy odchazeji…
at je brzy dobre, Luci ![]()
Ahoj holky dlouh jsme tu nebyla
ale moje kontrole ve 13 týdu dopadal dobře a prej to vypadá a kluka tak jsme zvědavá jestli to tak i bude
chlapečka moc chceme jednu cácorku totiž doma už máme
jinak dneska jsem 14+5 a na další kontrolu jdu 18. října a termín mi posunuli a 2.dubna prej ten náš chlapák moc rychle roste ![]()
Ahoj ženský, tak včerejší kontrola naprosto v pořádku, na amniocentézu nemusíme!!! Akorát jsem slzu uronila, s Rózinou se můžu nejspíš rozloučit. Ale hlavně, že jsme v pořádku. Další máme kontrolu až 3.11. a velký ultrazvuk ve 20tt…
@Luciii79 To je skvělá zpráva!!! Moc moc gratuluju!
![]()
Já už dneska několikrát cítila miminko
Je to tak krásný
@Tofik jejda jejda, tak to gratuluji, to je úžasný. Kolik jsi? Já si už občas taky říkala jestli je necítím, ale pak z reálného pohledu jsem uznala že to jsou střeva.
@Adeelka93 zlaticko, jak to zvladáš? Co nového? V práci je teď peklo, furt mě někdo nervuje…nevím jak dlouho to vydržím. Neumím si predstavit, že budu doma.. Je to dilema. Kdy máš další kontrolu?
@Tofik Děkuji
Podle ultrazvuku ze screeningu dnes 13+3, ale podle MS i předchozích kontrol 13+0 ![]()
Ahoj holky, koukám samé hezké zpárvy zde. ![]()
Jsem 17tt a už asi dva dny mě šíleně bolí kolena. Ale fakt brutálně. Máte to taky některá? Asi zakoupim tablety vápníku. Jinak už nevim. Je to fakt utrpení.
Ahoj holky
. Já včera skončila v nemocnici kvůli vysokému tlaku. Bylo to šílené. Naštěstí si mě tam nenechali a pustili mě domů. Mám tabletky a dvakrát denně si musím měřit tlak. Miminko je naštěstí v pořádku a dovolte mi Vám oznámit, že čekáme chlapečka
. Je tak krásný až mi slza ukápla
. Mějte se krásně a všem gratuluji k dobrým zprávám z kontrol
.
@VeronikaHolíková No nestraš. Já brala léky na tlak už před těhotenstvim a teď samozřejmě taky a víc. Kolik jsi měla tlak, že tě poslali do nemocnice? Strašně se toho bojim. ![]()
Gratuluju k chlapečkovi. ![]()
@Lucie486 Já před těhotenstvím nikdy vysoký tlak neměla. Měla jsem ho vždycky ukázkový až bohužel s těhotenstvím se mi zvedl. Měla jsem tlak 170/100 což je úplně šílené. Naštěstí mi dali dopegyt a dvakrát denně si ho musím měřit.