Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
. Hlásím se z kontroly. Vše dopadlo dobře. Srdíčko bije a vše je tak jak má být
. Bohužel zase sebou házel nebo házela
, takže zase pohlaví nevíme. Snad se dozvíme za 5 týdnů v nemocnici na vyšetření srdíčka
.
@lenulin85 Jo to mě vždycky na nějakou dobu zase uklidní. Do další kontroly času dost, takže budu zase v klidu
.
@VeronikaHolíková jo to mi je jasne mě to tak uklidní na tyden a pak jsem zas nervozní jdu až 31 a už se nemůžu dočkat
a fotečku máš?
@lenulin85 Já si fotečky beru pokaždé ovšem s tím jsem asi skončila. Ten prcek se nedá vyfotit. Navíc teď byl obráceně
páteří nahoru. Takže fotka by byla o ničem. Nic by tam vidět nešlo. Tak doufám, že to nebude mimino praktikovat pokaždé, jelikož si chci udělat album a bez fotek to půjde dost těžko
.
@VeronikaHolíková gratuluju k dobremu vysledku. A neboj, mimco se urcite jednou ukaze… a kdyz ne, tak to bude prekvapeni jako u nas ![]()
@maty1983
nee to neříkej. My bychom to věděli rádi, tak snad se dočkáme. Budeme do něj šťourat, aby se ukázalo
.
@VeronikaHolíková mam kamaradku, ktere se neukazal ani jeden ze tri kluku. Me se zatim ukazaly vsechny deti a toto si nechame jako prekvapko ![]()
@maty1983 @VeronikaHolíková my jsme se doma rozhodli, že si to říct nenecháme, tak jsem zvědavá, jestli nám to vydrží
![]()
@maty1983 Nééé
to mi ani neříkej. Doufám, že tohle se nám nestane a za čtyři týdny nám doktor v nemocnici řekne co čekáme. Manžel se mě pořád ptá už to víme, už to víme
všichni to chtějí vědět.
@Malcmi Tak to ti tleskám
. Já bych to nevydržela a manžel teda taky ne
. To bych jim nemohla udělat. Já jsem člověk, který si vše plánuje. Dětský pokoj, jméno… Tak doufám, že my to budeme vědět včas.
@VeronikaHolíková taky se Ti může stát, že to netrefí a co pak ![]()
@Tofik No to se stát klidně může
, ale já si to nějak nepřipouštím. Ve 20tt už jde přece mimčo vidět dobře. Přinejhorším to vědět nebudeme
. Dneska je ta technika už daleko a je malá pravděpodobnost, že by se spletli.
@VeronikaHolíková kamarádce se to před dvěma rokama stalo. To byla taky technika daleko
Doma všechno růžový a byl to kluk
@VeronikaHolíková jmena musis mit do porodnice stejne obe - klucici i holcici, co kdyby to nahodou netrefili @Tofik
@Malcmi my to taky nechcem tentokrate vedet. Chceme to mit jako darecek s prekvapenim, kdyz uz i to tehu bylo prekvapeni ![]()
Uz jsem si zacala rikat, jestli jsem vubec tehotna. Vaha sla porad dolu, bricho naskocilo pred par dny a jinak nic. A dnes se nemuzu od rana odtrhnout od zachodove misy… ufff…