Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.10.16 11:15

Ahoj holky :mavam:. Hlásím se z kontroly. Vše dopadlo dobře. Srdíčko bije a vše je tak jak má být :). Bohužel zase sebou házel nebo házela :mrgreen:, takže zase pohlaví nevíme. Snad se dozvíme za 5 týdnů v nemocnici na vyšetření srdíčka :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.10.16 11:29

@VeronikaHolíková Super,že je vše jak má… :kytka: :kytka: :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 11:32

@lenulin85 Jo to mě vždycky na nějakou dobu zase uklidní. Do další kontroly času dost, takže budu zase v klidu :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
6.10.16 11:34

@VeronikaHolíková jo to mi je jasne mě to tak uklidní na tyden a pak jsem zas nervozní jdu až 31 a už se nemůžu dočkat :lol: :lol: a fotečku máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 11:39

@lenulin85 Já si fotečky beru pokaždé ovšem s tím jsem asi skončila. Ten prcek se nedá vyfotit. Navíc teď byl obráceně :mrgreen: páteří nahoru. Takže fotka by byla o ničem. Nic by tam vidět nešlo. Tak doufám, že to nebude mimino praktikovat pokaždé, jelikož si chci udělat album a bez fotek to půjde dost těžko :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.10.16 13:11

@VeronikaHolíková gratuluju k dobremu vysledku. A neboj, mimco se urcite jednou ukaze… a kdyz ne, tak to bude prekvapeni jako u nas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 13:13

@maty1983 :lol: nee to neříkej. My bychom to věděli rádi, tak snad se dočkáme. Budeme do něj šťourat, aby se ukázalo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.10.16 13:18

@VeronikaHolíková mam kamaradku, ktere se neukazal ani jeden ze tri kluku. Me se zatim ukazaly vsechny deti a toto si nechame jako prekvapko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
6.10.16 13:41

@maty1983 @VeronikaHolíková my jsme se doma rozhodli, že si to říct nenecháme, tak jsem zvědavá, jestli nám to vydrží :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 13:43

@maty1983 Nééé :mrgreen: to mi ani neříkej. Doufám, že tohle se nám nestane a za čtyři týdny nám doktor v nemocnici řekne co čekáme. Manžel se mě pořád ptá už to víme, už to víme :mrgreen: všichni to chtějí vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 13:45

@Malcmi Tak to ti tleskám :potlesk:. Já bych to nevydržela a manžel teda taky ne :mrgreen:. To bych jim nemohla udělat. Já jsem člověk, který si vše plánuje. Dětský pokoj, jméno… Tak doufám, že my to budeme vědět včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.10.16 13:53

@VeronikaHolíková taky se Ti může stát, že to netrefí a co pak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.16 13:55

@Tofik No to se stát klidně může :lol:, ale já si to nějak nepřipouštím. Ve 20tt už jde přece mimčo vidět dobře. Přinejhorším to vědět nebudeme :). Dneska je ta technika už daleko a je malá pravděpodobnost, že by se spletli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.10.16 13:59

@VeronikaHolíková kamarádce se to před dvěma rokama stalo. To byla taky technika daleko :mrgreen: Doma všechno růžový a byl to kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
6.10.16 14:00

@VeronikaHolíková jmena musis mit do porodnice stejne obe - klucici i holcici, co kdyby to nahodou netrefili @Tofik

@Malcmi my to taky nechcem tentokrate vedet. Chceme to mit jako darecek s prekvapenim, kdyz uz i to tehu bylo prekvapeni :lol:

Uz jsem si zacala rikat, jestli jsem vubec tehotna. Vaha sla porad dolu, bricho naskocilo pred par dny a jinak nic. A dnes se nemuzu od rana odtrhnout od zachodove misy… ufff…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí