Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@esprit1 Jo tak, ja myslela, že jste kontrolu udělali o týden dříve..:) No právě se těch polských bojím, ale už to asi není tak hrozne.. Já trojkolku zase právě nechci:)
@Jitus.Slavickova
Ahojky, děkuji za názor. Já jsem viděla už i na živo Petite&Mars go, což je napodobenina či co Taka a moc se mi líbí. Hlavně má bezva odpružení a houpe:)
@Báfinka ne ne teď to byla jen prohlídka u mého gynekologa
Kočárků je spousta a času je docela dost, určitě najdeme ten nejlepší právě pro nás. Hluboký jsem měla polský a sporťák jsem kupovala quinny speedi (trojkolku) a byl super, ale brzda už nefunguje.. Je fakt, že každému vyhovuje něco jiného.
@esprit1
Tak to jo, tak se aspoň ještě máš na co těšit v týdnu):) No jasně, času je hodně. Hodil by se nějaký veletrh ![]()
Ahoj holky, jak se dela ten prvni velky ultrazvuk v ramci screeningu na konci 1. trimestru, je bezne, ze je u toho i manzel? Mely jste ho tam?
@Camilla.Ca ano, první screening mám ještě před sebou, na jednu stranu jsem z něj nervózní, na druhou stranu se i těším ![]()
@Nili ano, je to běžné. Pro chlapy to začíná být víc zajímavé, protože už se mimi začíná podobat člověku a ne čmouhám. Já tam toho svého měla a byl nadšený hlavně z věcí, co byli dobře vidět jako mozek, páteř, oči ![]()
@Camilla.Ca ty jo ty se máš. Me dr na prvním screeningu řekl že DVD dává až na druhým (a to jen za DVD chtěj 600)
@Báfinka veletrh je kolem 25.10. v Brně. Včera jsem to zahlédla na netu, ale už nevím na jakých stránkách. Taky jsem zrovna okukovala kočárky, zajímá mě jak je skladný kočárek pro dvojčata, jak se mi vejde do auta. Ale nikde jsem fotky složeného nenašla
@danytek.hor 600 kč je hodně teda, nechápu moc ty vysoký ceny, přitom to jenom přenesou. Čekala jsem, že mi daj jenom pár fotek, ale měla jsem štěstí na doktorku asi:-) Byla jsem v nemocnici na Bulovce v Praze, stál mě screening 1100 plus fotky na flashku asi 250 kč. Tak kdyby někdo ještě uvažoval kam jít:-) Akorát příště jdu do Podolí, kde jsem registrovaná k porodu… Tak snad to bude taky v pohodě.
Já byla na screeningu u nás v Ostravě v jednom specializovaném centru a neplatila jsem za vyšetření nic.To centrum má smlouvu s pojišťovnama
. Jinak chtějí tam za fotku 100 kč a za video na vlastní Flashku 400 Kč. Tak uvažuji, že si to video necháme ve 20tt nahrát. Jinak my máme Casualplay a jsme naprosto spokojení. Vhodný do terénu i do města
.
Ahoj, gynekolog mě doporučil abych došla na EKG.Ale nedal mi žádný k tomu doporučení. Prý stačí abych ukázala těhotenstkou průkazku. Jak se tam objednat? Nebo mam zajit k obvodacce
?
@Tofik je ahoj
u mne zatím vše v pořádku, ale na screening teprve čekám, tak pak řeknu
Co ty, jak se vede?