Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Luciasek31 píše:
@Nili ano, je to běžné. Pro chlapy to začíná být víc zajímavé, protože už se mimi začíná podobat člověku a ne čmouhám. Já tam toho svého měla a byl nadšený hlavně z věcí, co byli dobře vidět jako mozek, páteř, oči
A provádí se prosím tě přes břicho a nebo vaginálně?
Ahoj holky, volali mi z genetického centra, že se musím dostavit ještě na jednu kontrolu, ale až 18.10. Že prcek měl trochu zvětšený žaludek, nestalo se vám to někdy?? Ale screening dopadl na jedničku..jenomže teď musím čekat na vyšetření a jsem nervózní ![]()
@Reza.P mám to normálně v průkazce. I minule jsem to tak měla. Při návštěvě obvoďáka je tam i požadavek na ekg. Brala jsem to jako běžné, ale asi to všichni nedělají ![]()
Kamarádka byla na screeningu a dělali jí ultrazvuk vaginálně, ale tady jsem četla, že vám ho dělali přes břicho. Já jdu za 14 dní a jde mi o to jestli se tam mám hned svlíknout i s kalhotkama, nebo jak to probíhá, abych si tam neutrhla ostudu hned po příchodu
poradí někdo?
Na ekg chodim k obvodacce, da razitko do prukazky
a utz mi muj gindar dela vaginalne dost dlouho..az kolem 18tt pres bricho..tak chlap chodi az pak..
@mrkvikva mě screening už dělali přes břicho, do té doby vaginálně
@mrkvikva Ahojky. Screening by se měl dělat přes břicho pokud nemáš problémy třeba s bolením podbříšku. Mi říkal, že přes spodek by všechno neviděl a přes břicho toho uvidíme více. Vše nám vysvětlil a pak říkal ať si vyhrnu tričko a trošku sesunu kalhotky.
@VeronikaHolíková Ahojky,no a me pres bricho u prvni dcery screning nemohl delat, nic nevidel..a to nejsem njak oplacana.. ![]()
@mrkvikva Ahoj. Me při první dcerce i ted při druhém tehu dělali prvotrimestialni screening přes břicho a bylo vše krasne vidět a mam krasne fotecky z toho. ![]()
Ahojky, tak já se k vám přidám ![]()
Termín porodu mám 11/4/2017 a čekám dvojčata - podle všeho to bude páraček(juchůůůůůů)
Doma už máme Verču(v prosinci jí budou 3r) a Honzíka(dnes 5m)
a néééééé, nejsme blázni ![]()
hezký den přeji ![]()
Leonka
@mrkvikva v klidu, já se vždycky radši zeptám, jestli se mám svléct nebo co. Minule (ten prvotrim) jsem si nechala kalhoty, páč říkala tady na postel, no a ona zespoda zkontrolovala něco (čípek a jizvu?) a zbytek přes břicho.
@leja.t neboj,nejsi blazen… mam doma 3 a cekame neplanovane ctvrte
tp mam tyden po tobe
s dvojcatkama a tim 5 mesicnim to ale budes mit peknou litajdu ![]()