Jarní miminka 2017 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6993
22.9.16 10:12

Ja se citila netehotne cele minule těhotenství, jen ten pupek to trochu kazil :mrgreen: nevolnosti moc nebyly, jen jsem porad behala na zachod a jednu dobu nemohla maso.
A je z toho zdravej kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
22.9.16 10:20

U nás bylo trošičku dilema, jestli Róza nebo Anna…ale Roza je jasny vítěz. Bude to spravedlivý…Matěji, proč Tě holky nechtěji…a…Koza Róza…tedy pokud to bude holčička…kluka jsem chtěla Honzíka/Jendu a to u nikoho neprošlo. A doufám, že mě žádnej pinďa na ultrazvuku nepřekvapí :-)

Matěje mám v podstatě taky vymodlenýho a vyleženýho, málem se prodral na svět na konci 5.měsíce, takže jsem pak dlouho ležela u Apolináře, abych ho udržela. Jen doufám, že teď to dáme do 9.měsíce a doma a ani si nechci představovat ty moje pánský telata samotný doma, nejsem si jistá, že by se do týhle domácnosti dalo z nemocnice s radostí vrátit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.9.16 10:32

@Lambisko aha no tak to ti toho pověděla hodne :lol: ta moje mi zase dává tolik informací ze si z toho půlku nepamatuji jen co vyjdu z ordinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
22.9.16 11:15

@Luciii79 Je to holka (4roky) a kluk (3roky). Jsou u nás ob týden. No nejvíc se bojim, jak to budu zvládat až přijde mimčo…No budu muset. Snad se nezbláznim. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
22.9.16 11:17

@Ayisha26 Já taky vycházim z ordinace a vim toho minimum, protože si to nepamatuju. Mám takovej záhadnej obrázek z jednoho ultrazvuku, když byl zrovna špatně vidět a dodnes nevim, kde je hlavička a kde trup, i když mi to doktor řikal. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.9.16 14:06

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.9.16 15:04

@Luciii79 ja mam doma Amálku a ted když by to byla holka tak by to byla taky Rozárka. Ale prý je to klučík kTerezou bysme strasne chtěli. Prý urcite kluk. Je fakt že to byli na utz i krasne vidět. Takže to bude Lukášek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
22.9.16 16:01

@Adeelka93 no dvojče, čekám na tebe :) koukej dát večer vědět jak jsi dopadla :)))) my jsme totálně zdravoučcí a bez rizik jupíííííííí :mrgreen: :srdce: :srdce: :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
22.9.16 21:05

@Denina01 Holkyyy, my jsme taky zdravoucky, vse vyslo naprosto negativni! Mame 6,61 cm od zadecku k hlavicce, chodidlo meri 1,5 cm a jsme na 90% chlapaaak :srdce: Jsem tak stastna! A jsem moc rada, ze vam vse vyslo v poradku :hug: Vite pohlavi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
23.9.16 06:24

@LiborovaKacka juuuu,tak to má být pozitivně naladěná bys měla odcházet od každého dr.juuu dalsi pinda, naši kluci ale potřebuji i nevěsty, tak sup sup ale voní si chlapy počkám. s mužem jsme taky o tři roky,Hihi.ja kontrola až 4.10,bebebebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.16 07:04

@Adeelka93 moc gratulujuuu :hug: jen tak dál :) ty se máš, že už víš pohlaví..my jdeme na další kontrolu 17.10, tak doufám, že už se nám taky ukáže v celé své kráse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
23.9.16 07:17

@Klorindella Dekujeme moc :hug: Nu, krasne se nam ukazal, pindik ma pry 2mm :D Me dalsi kontrola ceka take za ctyri tydny, 20.10. Jen at ti nasi broucci hezky rostou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.9.16 07:50

Ahoj :) :srdce: moc gratuluji na mě vykoukly v úterý a pořád jsem tomu nemohla věřit tak jsem si těch testů udělala asi 8 :D :D :D :D a pak jeden speciální digitální a ukazalo se že fakt nekecaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
23.9.16 09:07

@Adeelka93 gratuluji Adelko, moc ti to přeji. Klucik je super :-). Jsem zvědavá na nás za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
23.9.16 09:20

@Adeelka93 jé tak to je super :srdce: gratuluji ke kloučkovi :dance: náš prďous sice měří 9 cm ale odmítal nám ukázat co tam dole má :mrgreen: takže pořád věříme že je to ta naše stydlivá holčička. Za to teda úplně nádherně na nás mával, taťka si utřel i slzičku, pak mi teda tvrdil že se mu chtělo smrkat, ale z očí asi těžko že jo :D :D :D jééé to jsem tak ráda že jsou všichni v pořádku :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí