Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
v Tescu mají jihočeské máslo v akci,že bych si udělala zasobu na zimu na pečení
Zamrazit jde, tchýně mrazí ve velkém. Když už to nemá kam dávat, fasujeme i my ![]()
Taky mrazím,ani sem nikdy nad tím nepřemýšlela, že by to třeba nešlo
Prostě to tam fláknu a pak to dám do lednice ![]()
Kdyz ho pak prendate do lednice,za jak dlouho ho spotrebujete?Pokud tedy neni na peceni,ale na normalni spotrebu..
Já ho běžně mrazím a pak spotřebovávám jako normální máslo. Nemám představu jak dlouho ho mám v lednici, ale občas ho používáme jen na snídaně, takže vydrží dlouho.
Jde to, ale podle mě se to nevyplatí… sice jsem to nepočítala, ale tipla bych, že energie na zmrazení a rozmrazení vyjde dráž než o kolik koupíš levnějc
Jestli to někdo počítal a pletu se, tak budu ráda, když mě opravíte ![]()
Aspera píše:
Já ho běžně mrazím a pak spotřebovávám jako normální máslo. Nemám představu jak dlouho ho mám v lednici, ale občas ho používáme jen na snídaně, takže vydrží dlouho.
diky
Elik píše:
Jde to, ale podle mě se to nevyplatí… sice jsem to nepočítala, ale tipla bych, že energie na zmrazení a rozmrazení vyjde dráž než o kolik koupíš levnějcJestli to někdo počítal a pletu se, tak budu ráda, když mě opravíte
mrazák mi tedy jede i kdybyž je poloprázdný (nejde už víc regulovat, lednici mám na 1 a stejně maká jak blbej
)
a na rozmrazení energii nepotřebuju, vyndám když ještě máslo mám a ono v lednici samo „dojde“
rozdíl je někdy hodně významný, loni jsem koupila máslo za 20 a před vánocema bylo za 30 … při koupi 6ks to dělá rozdíl další 2 drahý másla