Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc na to tlačíš a hrotíš to.. partnera jsem našla, až jsem ho přestala zuřivě hledat ![]()
ono to je prostě dost „cítit“, že moc chceš..
chce to zvolnit, dát si oraz pár měsíců i bez seznamky, najít si fajn koníček, jezdit s dítětem na výlety, jeďte na dovču, nečti červenou knihovnu, zakaž si Rosacundu Pilcherovou
a uvidíš, že se to zlomí samo..
dítě už máš, to je dost podstatné, tak nemusíš úplně stresovat…
Chlapi „zoufalku“ vycítí a hodí zpátečku, věř mi.. na seznamkách jsem nějaký ten čas strávila…
Blaznis? Mám kolem sebe fůru chlapu, kteří jsou single, v nejlepších letech. Prostě nepotkali tu pravou. Škoda, že nejde jednoduše sparovat nezadane muže a ženy, protože v obou skupinách jich je plno, ale vzajemne se míjí (zjednodušeně řečeno, život je samozřejmě mnohem slozitejsi).
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tak trochu smutná … 36 let, malé dítě a nevydařené manželství. Jde si ještě najít vztah? Za poslední 2 roky asi 5 x pokus o vztah a nikdy to nevyšlo… buď si chtěli pánové jen užít nebo mne nebrali za partnerku… Moc mi chybí pocit být milovaná. Muži kolem mne jsou většinou moc mladí (cca 18 - 20 let, nebo ženatí nebo hodně staří)… a ze seznamky byli 2 známosti, se kterými to po chvilce skončilo, protože nechtěli vztah. V práci se neseznámím a moc volného času není prohozem se věnuju i dítěti takže jen naplánované schůzky přes seznamky. Mám už smůlu?
fakt chceš s malým dítětem nějakého chlapa? Užívej si dítěte dokud je malé a máš ho jen pro sebe. Kdyby do toho přišel nějaký cizí element a ty se zamilovala může se stát, že dítě půjde tak trochu stranou a to mu opravdu nechceš udělat. Milovaná jsi, právě tím nejcennějším co teď máš a to je Tvoje dítě. Nemusíš rezignovat na lásku, ale jak píše Lucka, dej si oraz, najdi si koníčky, jezdi s prckem na výlety a on se časem někdo najde. Držím palce ![]()
Jsem milá, usměvavá a podle lidí kolem atraktivní… ale s děckem mne asi jen tak někdo neosloví a popravdě to na mne není vidět, ale prostě mi uvnitř něco chybí a hodně. Dítě si užívám, ale ten pocit moci se k někomu přitulit aniž by to bylo výjimečně je nenahraditelný… zoufale snad nepůsobím, jen muži kteří by se mi líbili dřív či později ztratí zájem a mne to samotnou nebaví. Milence kamaráda mám, sex mi nechybí a je to opravdu jen kamarád, city nejsou ani z jedné strany, spolu být nemůžeme.
@Anonymní píše:
Jsem milá, usměvavá a podle lidí kolem atraktivní… ale s děckem mne asi jen tak někdo neosloví a popravdě to na mne není vidět, ale prostě mi uvnitř něco chybí a hodně. Dítě si užívám, ale ten pocit moci se k někomu přitulit aniž by to bylo výjimečně je nenahraditelný… zoufale snad nepůsobím, jen muži kteří by se mi líbili dřív či později ztratí zájem a mne to samotnou nebaví. Milence kamaráda mám, sex mi nechybí a je to opravdu jen kamarád, city nejsou ani z jedné strany, spolu být nemůžeme.
Možná blbost
ale jestli není trochu problém, když máš kamaráda na sex, že ten zájem partnerů opadá, protože poznají, že jsi obstaráváná - ergo nehledáš vztah. Já to třeba na chlapech poznám, tak myslím, že to chlapi poznají i na ženských.
A třeba si pak nabaluješ jen ty, co to partnerství nehledají, a proto pak vycouvají, když zjistí, že vlastně partnerství hledáš, byť tělo vysílá jiné signály.
Moc tlačíš na pilu. Já byla sama zhruba 6let se třemi dětmi. Vůbec mi to nevadilo. Řekla bych, že mi to i vyhovovalo. Doma klid, obcaš milenec. Pak jsem šla s kámoškou na pivo a byl tam chlápek, co slavil 50tiny (znali jsme se od vidění). Dali jsme si panáka, pivo, sex a byla ruka v rukávě ![]()
Teď jsme čtvrtý měsíc manželé.
Dvě děti mám již velké, žijí svůj život a manžel je má moc rád. Z nejmladšího je úplně poprděný. Učí se s ním, chodí na třídní schůzky, bere ho do garáže, společně pracují na domě atd.
Svoje děti nemá a vzhledem k tomu, že mi je kousíček přes 40 a jemu přes 50, tak společné mít nebudeme.
@Anonymní píše:
Moc tlačíš na pilu. Já byla sama zhruba 6let se třemi dětmi. Vůbec mi to nevadilo. Řekla bych, že mi to i vyhovovalo. Doma klid, obcaš milenec. Pak jsem šla s kámoškou na pivo a byl tam chlápek, co slavil 50tiny (znali jsme se od vidění). Dali jsme si panáka, pivo, sex a byla ruka v rukávě
Teď jsme čtvrtý měsíc manželé.
Dvě děti mám již velké, žijí svůj život a manžel je má moc rád. Z nejmladšího je úplně poprděný. Učí se s ním, chodí na třídní schůzky, bere ho do garáže, společně pracují na domě atd.
Svoje děti nemá a vzhledem k tomu, že mi je kousíček přes 40 a jemu přes 50, tak společné mít nebudeme.
To je super ![]()
S manželem jsme se seznámili, když mu bylo 39. Takže jo, jde to.
Jen je třeba to tolik nehrotit a netlačit na pilu.
@Tomie píše:
Možná blbostale jestli není trochu problém, když máš kamaráda na sex, že ten zájem partnerů opadá, protože poznají, že jsi obstaráváná - ergo nehledáš vztah. Já to třeba na chlapech poznám, tak myslím, že to chlapi poznají i na ženských.
A třeba si pak nabaluješ jen ty, co to partnerství nehledají, a proto pak vycouvají, když zjistí, že vlastně partnerství hledáš, byť tělo vysílá jiné signály.
Tohle je zajimavy pohled na vec, ona ta zadostivost po sexu pry tak trochu kouka z oci
.
Moc na to asi tlačíš, mamka se rozváděla a zhruba ve 40 letech sme daly inzerát a našel se fajn chlap. Pak se vzali a dodnes jim to klape. Je to uz cca 18 let ![]()
Dej tomu čas, věř mi ![]()
Holka jedna ušatá, co blázníte? Vždyť jste v nejlepších letech! Zapracujte trošku na sebedůvěře, mějte se ráda, dělejte si radost a hlavně, usmívejte se! Uvidíte, že potom půjde vše mnohem snáz. Krásný den ![]()
Chápala bych to tvoje zoufalství, kdybys byla ve 36 bez chlapa i bez dítěte. Ale dítě máš. Tudíž to nemusíš hrotit za každou cenu, nemusíš se bát, že bys zůstala bezdětná. Věnuj se teď dítěti a až dítko trochu povyroste, on se i ten chlap najde.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tak trochu smutná … 36 let, malé dítě a nevydařené manželství. Jde si ještě najít vztah? Za poslední 2 roky asi 5 x pokus o vztah a nikdy to nevyšlo… buď si chtěli pánové jen užít nebo mne nebrali za partnerku… Moc mi chybí pocit být milovaná. Muži kolem mne jsou většinou moc mladí (cca 18 - 20 let, nebo ženatí nebo hodně staří)… a ze seznamky byli 2 známosti, se kterými to po chvilce skončilo, protože nechtěli vztah. V práci se neseznámím a moc volného času není prohozem se věnuju i dítěti takže jen naplánované schůzky přes seznamky. Mám už smůlu?
Píšeš o mně??
Jak přes kopírák, ty pocity…
![]()
Ahoj, jsem tak trochu smutná … 36 let, malé dítě a nevydařené manželství. Jde si ještě najít vztah? Za poslední 2 roky asi 5 x pokus o vztah a nikdy to nevyšlo… buď si chtěli pánové jen užít nebo mne nebrali za partnerku… Moc mi chybí pocit být milovaná
. Muži kolem mne jsou většinou moc mladí (cca 18 - 20 let, nebo ženatí nebo hodně staří)… a ze seznamky byli 2 známosti, se kterými to po chvilce skončilo, protože nechtěli vztah. V práci se neseznámím a moc volného času není prohozem se věnuju i dítěti takže jen naplánované schůzky přes seznamky. Mám už smůlu?