Jde najít partnera ve 36 letech?

Anonymní
4.5.22 23:06

Jde najít partnera v 36 letech?

Ahoj, jsem tak trochu smutná … 36 let, malé dítě a nevydařené manželství. Jde si ještě najít vztah? Za poslední 2 roky asi 5 x pokus o vztah a nikdy to nevyšlo… buď si chtěli pánové jen užít nebo mne nebrali za partnerku… Moc mi chybí pocit být milovaná :(. Muži kolem mne jsou většinou moc mladí (cca 18 - 20 let, nebo ženatí nebo hodně staří)… a ze seznamky byli 2 známosti, se kterými to po chvilce skončilo, protože nechtěli vztah. V práci se neseznámím a moc volného času není prohozem se věnuju i dítěti takže jen naplánované schůzky přes seznamky. Mám už smůlu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24827
4.5.22 23:14

Moc na to tlačíš a hrotíš to.. partnera jsem našla, až jsem ho přestala zuřivě hledat ;)
ono to je prostě dost „cítit“, že moc chceš..
chce to zvolnit, dát si oraz pár měsíců i bez seznamky, najít si fajn koníček, jezdit s dítětem na výlety, jeďte na dovču, nečti červenou knihovnu, zakaž si Rosacundu Pilcherovou :lol: a uvidíš, že se to zlomí samo..
dítě už máš, to je dost podstatné, tak nemusíš úplně stresovat…
Chlapi „zoufalku“ vycítí a hodí zpátečku, věř mi.. na seznamkách jsem nějaký ten čas strávila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
4.5.22 23:17

Blaznis? Mám kolem sebe fůru chlapu, kteří jsou single, v nejlepších letech. Prostě nepotkali tu pravou. Škoda, že nejde jednoduše sparovat nezadane muže a ženy, protože v obou skupinách jich je plno, ale vzajemne se míjí (zjednodušeně řečeno, život je samozřejmě mnohem slozitejsi).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
4.5.22 23:19
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tak trochu smutná … 36 let, malé dítě a nevydařené manželství. Jde si ještě najít vztah? Za poslední 2 roky asi 5 x pokus o vztah a nikdy to nevyšlo… buď si chtěli pánové jen užít nebo mne nebrali za partnerku… Moc mi chybí pocit být milovaná :(. Muži kolem mne jsou většinou moc mladí (cca 18 - 20 let, nebo ženatí nebo hodně staří)… a ze seznamky byli 2 známosti, se kterými to po chvilce skončilo, protože nechtěli vztah. V práci se neseznámím a moc volného času není prohozem se věnuju i dítěti takže jen naplánované schůzky přes seznamky. Mám už smůlu?

fakt chceš s malým dítětem nějakého chlapa? Užívej si dítěte dokud je malé a máš ho jen pro sebe. Kdyby do toho přišel nějaký cizí element a ty se zamilovala může se stát, že dítě půjde tak trochu stranou a to mu opravdu nechceš udělat. Milovaná jsi, právě tím nejcennějším co teď máš a to je Tvoje dítě. Nemusíš rezignovat na lásku, ale jak píše Lucka, dej si oraz, najdi si koníčky, jezdi s prckem na výlety a on se časem někdo najde. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15855
4.5.22 23:38

Proč by to nešlo ve 36? Nech tomu volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.22 23:40

Jsem milá, usměvavá a podle lidí kolem atraktivní… ale s děckem mne asi jen tak někdo neosloví a popravdě to na mne není vidět, ale prostě mi uvnitř něco chybí a hodně. Dítě si užívám, ale ten pocit moci se k někomu přitulit aniž by to bylo výjimečně je nenahraditelný… zoufale snad nepůsobím, jen muži kteří by se mi líbili dřív či později ztratí zájem a mne to samotnou nebaví. Milence kamaráda mám, sex mi nechybí a je to opravdu jen kamarád, city nejsou ani z jedné strany, spolu být nemůžeme.

• Citovat
  • Upravit
2395
5.5.22 00:01
@Anonymní píše:
Jsem milá, usměvavá a podle lidí kolem atraktivní… ale s děckem mne asi jen tak někdo neosloví a popravdě to na mne není vidět, ale prostě mi uvnitř něco chybí a hodně. Dítě si užívám, ale ten pocit moci se k někomu přitulit aniž by to bylo výjimečně je nenahraditelný… zoufale snad nepůsobím, jen muži kteří by se mi líbili dřív či později ztratí zájem a mne to samotnou nebaví. Milence kamaráda mám, sex mi nechybí a je to opravdu jen kamarád, city nejsou ani z jedné strany, spolu být nemůžeme.

Možná blbost :P ale jestli není trochu problém, když máš kamaráda na sex, že ten zájem partnerů opadá, protože poznají, že jsi obstaráváná - ergo nehledáš vztah. Já to třeba na chlapech poznám, tak myslím, že to chlapi poznají i na ženských. :nevim: A třeba si pak nabaluješ jen ty, co to partnerství nehledají, a proto pak vycouvají, když zjistí, že vlastně partnerství hledáš, byť tělo vysílá jiné signály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.22 06:36

Moc tlačíš na pilu. Já byla sama zhruba 6let se třemi dětmi. Vůbec mi to nevadilo. Řekla bych, že mi to i vyhovovalo. Doma klid, obcaš milenec. Pak jsem šla s kámoškou na pivo a byl tam chlápek, co slavil 50tiny (znali jsme se od vidění). Dali jsme si panáka, pivo, sex a byla ruka v rukávě :mrgreen:
Teď jsme čtvrtý měsíc manželé.
Dvě děti mám již velké, žijí svůj život a manžel je má moc rád. Z nejmladšího je úplně poprděný. Učí se s ním, chodí na třídní schůzky, bere ho do garáže, společně pracují na domě atd.
Svoje děti nemá a vzhledem k tomu, že mi je kousíček přes 40 a jemu přes 50, tak společné mít nebudeme.

• Citovat
  • Upravit
248
5.5.22 06:55
@Anonymní píše:
Moc tlačíš na pilu. Já byla sama zhruba 6let se třemi dětmi. Vůbec mi to nevadilo. Řekla bych, že mi to i vyhovovalo. Doma klid, obcaš milenec. Pak jsem šla s kámoškou na pivo a byl tam chlápek, co slavil 50tiny (znali jsme se od vidění). Dali jsme si panáka, pivo, sex a byla ruka v rukávě :mrgreen:
Teď jsme čtvrtý měsíc manželé.
Dvě děti mám již velké, žijí svůj život a manžel je má moc rád. Z nejmladšího je úplně poprděný. Učí se s ním, chodí na třídní schůzky, bere ho do garáže, společně pracují na domě atd.
Svoje děti nemá a vzhledem k tomu, že mi je kousíček přes 40 a jemu přes 50, tak společné mít nebudeme.

To je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
5.5.22 07:02

S manželem jsme se seznámili, když mu bylo 39. Takže jo, jde to.
Jen je třeba to tolik nehrotit a netlačit na pilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.5.22 07:18
@Tomie píše:
Možná blbost :P ale jestli není trochu problém, když máš kamaráda na sex, že ten zájem partnerů opadá, protože poznají, že jsi obstaráváná - ergo nehledáš vztah. Já to třeba na chlapech poznám, tak myslím, že to chlapi poznají i na ženských. :nevim: A třeba si pak nabaluješ jen ty, co to partnerství nehledají, a proto pak vycouvají, když zjistí, že vlastně partnerství hledáš, byť tělo vysílá jiné signály.

Tohle je zajimavy pohled na vec, ona ta zadostivost po sexu pry tak trochu kouka z oci ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.22 07:20

Moc na to asi tlačíš, mamka se rozváděla a zhruba ve 40 letech sme daly inzerát a našel se fajn chlap. Pak se vzali a dodnes jim to klape. Je to uz cca 18 let :kytka:

Dej tomu čas, věř mi :hug:

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
5.5.22 08:15

Holka jedna ušatá, co blázníte? Vždyť jste v nejlepších letech! Zapracujte trošku na sebedůvěře, mějte se ráda, dělejte si radost a hlavně, usmívejte se! Uvidíte, že potom půjde vše mnohem snáz. Krásný den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6061
5.5.22 08:19

Chápala bych to tvoje zoufalství, kdybys byla ve 36 bez chlapa i bez dítěte. Ale dítě máš. Tudíž to nemusíš hrotit za každou cenu, nemusíš se bát, že bys zůstala bezdětná. Věnuj se teď dítěti a až dítko trochu povyroste, on se i ten chlap najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
5.5.22 09:12
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem tak trochu smutná … 36 let, malé dítě a nevydařené manželství. Jde si ještě najít vztah? Za poslední 2 roky asi 5 x pokus o vztah a nikdy to nevyšlo… buď si chtěli pánové jen užít nebo mne nebrali za partnerku… Moc mi chybí pocit být milovaná :(. Muži kolem mne jsou většinou moc mladí (cca 18 - 20 let, nebo ženatí nebo hodně staří)… a ze seznamky byli 2 známosti, se kterými to po chvilce skončilo, protože nechtěli vztah. V práci se neseznámím a moc volného času není prohozem se věnuju i dítěti takže jen naplánované schůzky přes seznamky. Mám už smůlu?

Píšeš o mně?? 8) Jak přes kopírák, ty pocity… :nevim: :hug: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria