Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,prosím poraďte… v noci jsem měla křížové bolesti,nevím,jak daleko od sebe,mezi tím jsem vždy usnula. Od 4 od rána se přidalo i mírné tvrdnutí břicha. Ve vaně jsem byla,bolesti nepřestaly,ale ani se nezhoršily. Je to zhruba na střídačku -křížové,tvrdnutí,křížové,tvrdnutí… Do toho mi není zrovna nelíp od žaludku (zatím teda nezvracím) Do porodnice se chystám,ale čekám na odvoz a hlídání pro staršího. Myslíte,že to může být porod? První byl vyvolávaný a tyhle pocity jsem vůbec neměla… ![]()
U mě to začínalo podobně,takže to asi začínající porod bude.Přeju hodně štěsťí ![]()
Může být, obzvláš´t, když je kombinace křízových a bolesti bříška. Nevolnost je taky často indikátor začínajícího porodu. Pokud je to od 4 ráno a neztrácí se intenzita, tak bych řekla, že se to může rozjet. Ale posouzení je jen a jen na dr, netroufnu si říct ano ani ne ![]()
Já to měla stejně, akorád s tím, že sem ty křížové bolesti měla po celou noc po 5 minutách, takže spát ani omylem
Držím palečky, ať je vše v pořádku ![]()
děkuju za odpovědi.. tak uvidím…
jen mě zaráží,že je ještě brzo,ale snad už bude beruška ok…
U mě to začínalo taky uplně stejně
Tak snad bude všechno v pořádku ![]()
@brebera jeď ihned do porodnice. Možná se jedná o předčasný porod a nahříváním v teplé vodě se rozhánějí poslíčky v termínu.
Zkus teplou sprchu na břicho,pokud to nepřejde,jedná se o porod. Mě také takto začínal,rodila jsem v 36tt.
Přeji hodně štěstí ![]()
@terezka24 píše:
Zkus teplou sprchu na břicho,pokud to nepřejde,jedná se o porod. Mě také takto začínal,rodila jsem v 36tt.
Přeji hodně štěstí
Jak můžeš takhle radit? ![]()
Celkem mě zaráží, že nikoho nepřekvapuje, že zakladatelka je podle metříku teprv 34tt ![]()
@werunkaw123 píše:
Celkem mě zaráží, že nikoho nepřekvapuje, že zakladatelka je podle metříku teprv 34tt
Aha,to jsem se nepodívala
Tak to bych hned mazala do porodnice. ![]()
@Cassi píše:
Jak můžeš takhle radit?
Nevšimla jsem si toho měříku
![]()
@brebera Být Tebou tak urychleně pádím k dr. jelikož pokud by to byl začínající porod dalo by se to třeba ještě zastavit
přeji hodně štěstí aby to byli jen posli ![]()
jak už jsem psala,do porodnice se chystám,ale čekám na hlídání a odvoz… děkuju za rady,mě právě zarazilo,že po vaně žádná změna (ani k dobrýmu ani k horšímu) ![]()