Jde o porod?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
25.5.12 09:35

@brebera Tak snad to bude co nejdříve, s tímhle bych si moc nezahrávala jelikož pak to může být ráz na ráz a z toho velkej malér… Ale snad bude vše v pořádku a třeba to jsou jen silnější posli já je měla poslední měsíc před porodem :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.5.12 09:46
@werunkaw123 píše:
@brebera Tak snad to bude co nejdříve, s tímhle bych si moc nezahrávala jelikož pak to může být ráz na ráz a z toho velkej malér… Ale snad bude vše v pořádku a třeba to jsou jen silnější posli já je měla poslední měsíc před porodem :hug: :hug:

přiznávám,že teď jsi mi na klidu moc nepřidala… :lol: ale děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
25.5.12 09:48

@brebera Tak to se sice omlouvám, ale jedná se o zdraví tvého miminka takže nějaké bububu je na místě :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4115
25.5.12 09:52

Ja to mela,34tt…okamzite jed!!!!!Zkontrolujou mimi a „spodek“ a jestli to pujde jeste a nebude rozjety kapacky magnezka a zastavit…ja pak nakonec rodila 37tt presne. Kazdy den dobry pro malou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
25.5.12 10:11

Jj fakt jed 34tt je ještě brzy!!!držím pěstičky at prcek ještě u tebe aspoň 3týdny vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
25.5.12 10:13

Určitě se přidávám k holkám, co nejdříve do porodnice. Je opravdu dost brzy, jestli se něco děje, a můžou to pozastavit, kyždý den navíc je dobrý.. Přeju hodně štěstí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí