Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@brebera Tak snad to bude co nejdříve, s tímhle bych si moc nezahrávala jelikož pak to může být ráz na ráz a z toho velkej malér… Ale snad bude vše v pořádku a třeba to jsou jen silnější posli já je měla poslední měsíc před porodem
![]()
@werunkaw123 píše:
@brebera Tak snad to bude co nejdříve, s tímhle bych si moc nezahrávala jelikož pak to může být ráz na ráz a z toho velkej malér… Ale snad bude vše v pořádku a třeba to jsou jen silnější posli já je měla poslední měsíc před porodem![]()
přiznávám,že teď jsi mi na klidu moc nepřidala…
ale děkuju…
@brebera Tak to se sice omlouvám, ale jedná se o zdraví tvého miminka takže nějaké bububu je na místě
![]()
Ja to mela,34tt…okamzite jed!!!!!Zkontrolujou mimi a „spodek“ a jestli to pujde jeste a nebude rozjety kapacky magnezka a zastavit…ja pak nakonec rodila 37tt presne. Kazdy den dobry pro malou!!!
Jj fakt jed 34tt je ještě brzy!!!držím pěstičky at prcek ještě u tebe aspoň 3týdny vydrží…
Určitě se přidávám k holkám, co nejdříve do porodnice. Je opravdu dost brzy, jestli se něco děje, a můžou to pozastavit, kyždý den navíc je dobrý.. Přeju hodně štěstí. ![]()