Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
omlouvám se za hloupý dotaz, ale kamarádka bude mít narozeniny, bydlí daleko - téměř přes celou republiku, tak nemám možnost k ní zajet osobně. Ale dneska jsme spolu mluvily a vypadlo z ní, že má strašně ráda orchideje. Ráda bych jí nějakou koupila, ale je možné ji bezpečně poslat poštou? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji
Jde to, řezanou v krabičce dobře zabalit a poslat s příplatkem za křehké. Hrnkovou bych neposílala, nepřežije to.
Raději si na netu najdi nějaké květinářství u nich ve městě, ta lepší mají službu dodání na adresu, objednej co potřebuješ, zaplať, oni dodají.
Souhlasim s Barou-lepsi je si najit kvetinarstvi s donaskou v jejim meste a tam se domluvit.
Nu slyšela jsem pracovnici z pošty, jak to chodí s balíčky…ono i když se zaplatí příplatek za křehké, tak se prý s těma balíkama zachází úplně stejně. Vlastní zkušenost nemám, poště nevěřím, takže jsem nikdy nic křehkého neposílala.
Holky,
moc děkuji. Já právě také poště moc nevěřím, tak proto jsem se ptala.
To s květinářstvím ve městě mě vůbec nenapadlo
. Zkusím nějaké sehnat.
Ještě jednou děkuji za rady ![]()
Ahoj, mrkni na stránky www.e-kytky.cz
mě tam partner objednal kytici růží přes net… došla do druhého dne… a poslal to jakoby z Chomutova do Českého Krumlova… Květiny mi pak přivezla paní z květinářství které bylo poblíž a kytice byla krásná, čerstvá… ![]()
Já jsem si oblíbila květinářství které máme hned za rohem, a to poté, co mi vyrobili nádhernou svatební kytici. Od nich právě nechávám posílat hlavně růže a klobásové kytice, zatím jen rodičům do Blanska. Objednávám to přes eshop na www.kvetinarstvibrno.cz/…-kytice.html a rozváží to www.kvetinovetaxi.cz. Toho „taxikáře“ znám osobně, je s ním celkem sranda ![]()