Jde poslat květina poštou?

5532
4.11.09 00:05

Jde poslat květina poštou?

Ahoj holky,
omlouvám se za hloupý dotaz, ale kamarádka bude mít narozeniny, bydlí daleko - téměř přes celou republiku, tak nemám možnost k ní zajet osobně. Ale dneska jsme spolu mluvily a vypadlo z ní, že má strašně ráda orchideje. Ráda bych jí nějakou koupila, ale je možné ji bezpečně poslat poštou? Nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2724
4.11.09 07:50

Jde to, řezanou v krabičce dobře zabalit a poslat s příplatkem za křehké. Hrnkovou bych neposílala, nepřežije to.
Raději si na netu najdi nějaké květinářství u nich ve městě, ta lepší mají službu dodání na adresu, objednej co potřebuješ, zaplať, oni dodají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.11.09 08:44

Souhlasim s Barou-lepsi je si najit kvetinarstvi s donaskou v jejim meste a tam se domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.11.09 11:04

Nu slyšela jsem pracovnici z pošty, jak to chodí s balíčky…ono i když se zaplatí příplatek za křehké, tak se prý s těma balíkama zachází úplně stejně. Vlastní zkušenost nemám, poště nevěřím, takže jsem nikdy nic křehkého neposílala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
4.11.09 12:15

Holky,
moc děkuji. Já právě také poště moc nevěřím, tak proto jsem se ptala.
To s květinářstvím ve městě mě vůbec nenapadlo :oops: . Zkusím nějaké sehnat.
Ještě jednou děkuji za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
6.11.09 17:48

kytky

Ahoj, mrkni na stránky www.e-kytky.cz
mě tam partner objednal kytici růží přes net… došla do druhého dne… a poslal to jakoby z Chomutova do Českého Krumlova… Květiny mi pak přivezla paní z květinářství které bylo poblíž a kytice byla krásná, čerstvá… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.15 23:42

Já jsem si oblíbila květinářství které máme hned za rohem, a to poté, co mi vyrobili nádhernou svatební kytici. Od nich právě nechávám posílat hlavně růže a klobásové kytice, zatím jen rodičům do Blanska. Objednávám to přes eshop na www.kvetinarstvibrno.cz/…-kytice.html a rozváží to www.kvetinovetaxi.cz. Toho „taxikáře“ znám osobně, je s ním celkem sranda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová