Jde vám Facebook?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4208
24.11.11 21:15

Mě se teda nelíbí,jak je ted novej..ty zprávy mi vůbec teda nejdou… vždycky musím aktualizovat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
24.11.11 21:42
zrofka píše:
Mě se teda nelíbí,jak je ted novej..ty zprávy mi vůbec teda nejdou… vždycky musím aktualizovat… :zed:

Ano, taky mi to dělá, to je hrůza :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
24.11.11 23:02
Laskecka píše:
Ty jo tak doufám, že jsem s tím nic neudělala, mám tam nějaké divné rozložení, vůbec žádné obrázky, všechno hozené na levé straně do sloupce :roll:

Tak to mě naskočilo dnes také a vůbec se mě to nelíbí :twisted:
Nejspíš to je ze strany FB novinka v zobrazení,ale na h…
Jinak jsem zjistila,že někdo to má už nějaký čas a někdo vůbec…tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
25.11.11 10:18

FB funguje, ale dneska se v nem vubec nevyznam… nechapu tu listu s prispevky vpravo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.1.12 19:02

Ahoj už asi hodinu a půl mi oba prohlížeče(chrom a explorer) píšou tohle

Existuje problém s certifikátem zabezpečení tohoto webu.
Certifikát zabezpečení tohoto webu má prošlou platnost nebo ještě není platný.
Problémy s certifikátem zabezpečení by mohly ukazovat na pokus podvést vás nebo zachytávat data, která odešlete na server.

:think: :think: :think: Odhlásilo mě to samo(nikdy se přes den neodhlašuju) a začalo mi to psát tohle. 8o

Funguje vám normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.1.12 19:05
Bubu25 píše:
me jde FB uplne v pohode :pankac:

teď mi to taky holky píšou ve skupině…že by se mi někdo heknul do PC? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.1.12 19:05

Mně funguje i google chrom i mozila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
10.1.12 19:06
MirušeProdigy píše:
Bubu25 píše:
teď mi to taky holky píšou ve skupině…že by se mi někdo heknul do PC? :think:

Ty jo, nestraš. Zkoušela jsi restartovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.1.12 19:09
Ester13 píše:
MirušeProdigy píše:
Bubu25 píše:

No, zkusím, ale teda vůbec se mi to nelíbí, pač ty prohlížeče ví proč mě varujou :think: A pak mě to hodí na nějakou divnou stránku a že se teda přihlásim(úpně napoprvé před tou asi hodinou), jsem si říkala, zase nějaký změny FB, tak že s přihlásím a prd, nejde to 8o tudíž teď má někdo moje heslo-no, skvělý. A změnit ho rychle nemůžu, páč se tam nedostanu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.1.12 19:40

Mám Chrome a jede to naprosto bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
10.1.12 20:13
MirušeProdigy píše:
Ester13 píše:
MirušeProdigy píše:
Bubu25 píše:
No, zkusím, ale teda vůbec se mi to nelíbí, pač ty prohlížeče ví proč mě varujou :think: A pak mě to hodí na nějakou divnou stránku a že se teda přihlásim(úpně napoprvé před tou asi hodinou), jsem si říkala, zase nějaký změny FB, tak že s přihlásím a prd, nejde to 8o tudíž teď má někdo moje heslo-no, skvělý. A změnit ho rychle nemůžu, páč se tam nedostanu :zed:

Nekdo te nahlasil jako falesny profil. Uz se mi to stalo taky, musela jsem si zmenit prijmeni. Takze az tam zase bude at zadas svoje jmeno a primeni, tak tam proste nejake zadej, jinak mas po profilu.
A taky radi trollove na FB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.1.12 20:15
Weru píše:
MirušeProdigy píše:
Ester13 píše:
MirušeProdigy píše:
Bubu25 píše:
No, zkusím, ale teda vůbec se mi to nelíbí, pač ty prohlížeče ví proč mě varujou :think: A pak mě to hodí na nějakou divnou stránku a že se teda přihlásim(úpně napoprvé před tou asi hodinou), jsem si říkala, zase nějaký změny FB, tak že s přihlásím a prd, nejde to 8o tudíž teď má někdo moje heslo-no, skvělý. A změnit ho rychle nemůžu, páč se tam nedostanu :zed:
Nekdo te nahlasil jako falesny profil. Uz se mi to stalo taky, musela jsem si zmenit prijmeni. Takze az tam zase bude at zadas svoje jmeno a primeni, tak tam proste nejake zadej, jinak mas po profilu.
A taky radi trollove na FB

Počkej a co tam mám zadat? Já tam zadávám mail a heslo, ne jméno a příjmení :? A co jsou rollové? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
10.1.12 20:20

tvl 8o tak to není facebookem… nejde se mi přihlásit ani do jednoho mailu, hlásí to ten samej problém. Co budu dělat? :? No to je fuk, do téhle diskuse to není…když to není facebookem. Díky za reakce… Já jdu plašit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.1.12 20:24
MirušeProdigy píše:
tvl 8o tak to není facebookem… nejde se mi přihlásit ani do jednoho mailu, hlásí to ten samej problém. Co budu dělat? :? No to je fuk, do téhle diskuse to není…když to není facebookem. Díky za reakce… Já jdu plašit :zed:

Hmm tak to ti někdo ukradl data k účtu, zkus to přes kontrolní otázky dostat se do emailu, třeba to ještě půjde oni ti pošlou nové heslo na email co si založíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.1.12 20:25

Mě se to jednou taky stalo vykradli mi to přes jednu internetovou hru, vůbec teda nevím jak přišli na email a heslo :think: Ale od té doby mám 12 místné heslo a u facebooku mám jiné než u emailu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová