Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se teda nelíbí,jak je ted novej..ty zprávy mi vůbec teda nejdou… vždycky musím aktualizovat… ![]()
zrofka píše:
Mě se teda nelíbí,jak je ted novej..ty zprávy mi vůbec teda nejdou… vždycky musím aktualizovat…
Ano, taky mi to dělá, to je hrůza ![]()
Laskecka píše:
Ty jo tak doufám, že jsem s tím nic neudělala, mám tam nějaké divné rozložení, vůbec žádné obrázky, všechno hozené na levé straně do sloupce
Tak to mě naskočilo dnes také a vůbec se mě to nelíbí ![]()
Nejspíš to je ze strany FB novinka v zobrazení,ale na h…
Jinak jsem zjistila,že někdo to má už nějaký čas a někdo vůbec…tak nevím ![]()
FB funguje, ale dneska se v nem vubec nevyznam… nechapu tu listu s prispevky vpravo ![]()
Ahoj už asi hodinu a půl mi oba prohlížeče(chrom a explorer) píšou tohle
Existuje problém s certifikátem zabezpečení tohoto webu.
Certifikát zabezpečení tohoto webu má prošlou platnost nebo ještě není platný.
Problémy s certifikátem zabezpečení by mohly ukazovat na pokus podvést vás nebo zachytávat data, která odešlete na server.
Odhlásilo mě to samo(nikdy se přes den neodhlašuju) a začalo mi to psát tohle. ![]()
Funguje vám normálně?
Bubu25 píše:
me jde FB uplne v pohode
teď mi to taky holky píšou ve skupině…že by se mi někdo heknul do PC? ![]()
MirušeProdigy píše:Bubu25 píše:teď mi to taky holky píšou ve skupině…že by se mi někdo heknul do PC?
me jde FB uplne v pohode
Ty jo, nestraš. Zkoušela jsi restartovat?
Ester13 píše:MirušeProdigy píše:Ty jo, nestraš. Zkoušela jsi restartovat?Bubu25 píše:teď mi to taky holky píšou ve skupině…že by se mi někdo heknul do PC?
me jde FB uplne v pohode
No, zkusím, ale teda vůbec se mi to nelíbí, pač ty prohlížeče ví proč mě varujou
A pak mě to hodí na nějakou divnou stránku a že se teda přihlásim(úpně napoprvé před tou asi hodinou), jsem si říkala, zase nějaký změny FB, tak že s přihlásím a prd, nejde to
tudíž teď má někdo moje heslo-no, skvělý. A změnit ho rychle nemůžu, páč se tam nedostanu ![]()
MirušeProdigy píše:Ester13 píše:No, zkusím, ale teda vůbec se mi to nelíbí, pač ty prohlížeče ví proč mě varujouMirušeProdigy píše:Ty jo, nestraš. Zkoušela jsi restartovat?Bubu25 píše:teď mi to taky holky píšou ve skupině…že by se mi někdo heknul do PC?
me jde FB uplne v pohodeA pak mě to hodí na nějakou divnou stránku a že se teda přihlásim(úpně napoprvé před tou asi hodinou), jsem si říkala, zase nějaký změny FB, tak že s přihlásím a prd, nejde to
tudíž teď má někdo moje heslo-no, skvělý. A změnit ho rychle nemůžu, páč se tam nedostanu
Nekdo te nahlasil jako falesny profil. Uz se mi to stalo taky, musela jsem si zmenit prijmeni. Takze az tam zase bude at zadas svoje jmeno a primeni, tak tam proste nejake zadej, jinak mas po profilu.
A taky radi trollove na FB
Weru píše:MirušeProdigy píše:Nekdo te nahlasil jako falesny profil. Uz se mi to stalo taky, musela jsem si zmenit prijmeni. Takze az tam zase bude at zadas svoje jmeno a primeni, tak tam proste nejake zadej, jinak mas po profilu.Ester13 píše:No, zkusím, ale teda vůbec se mi to nelíbí, pač ty prohlížeče ví proč mě varujouMirušeProdigy píše:Ty jo, nestraš. Zkoušela jsi restartovat?Bubu25 píše:teď mi to taky holky píšou ve skupině…že by se mi někdo heknul do PC?
me jde FB uplne v pohodeA pak mě to hodí na nějakou divnou stránku a že se teda přihlásim(úpně napoprvé před tou asi hodinou), jsem si říkala, zase nějaký změny FB, tak že s přihlásím a prd, nejde to
tudíž teď má někdo moje heslo-no, skvělý. A změnit ho rychle nemůžu, páč se tam nedostanu
A taky radi trollove na FB
Počkej a co tam mám zadat? Já tam zadávám mail a heslo, ne jméno a příjmení
A co jsou rollové? ![]()
tvl
tak to není facebookem… nejde se mi přihlásit ani do jednoho mailu, hlásí to ten samej problém. Co budu dělat?
No to je fuk, do téhle diskuse to není…když to není facebookem. Díky za reakce… Já jdu plašit ![]()
MirušeProdigy píše:
tvltak to není facebookem… nejde se mi přihlásit ani do jednoho mailu, hlásí to ten samej problém. Co budu dělat?
No to je fuk, do téhle diskuse to není…když to není facebookem. Díky za reakce… Já jdu plašit
Hmm tak to ti někdo ukradl data k účtu, zkus to přes kontrolní otázky dostat se do emailu, třeba to ještě půjde oni ti pošlou nové heslo na email co si založíš.
Mě se to jednou taky stalo vykradli mi to přes jednu internetovou hru, vůbec teda nevím jak přišli na email a heslo
Ale od té doby mám 12 místné heslo a u facebooku mám jiné než u emailu.