Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkopiruj, co ti to hlasi, kdy zadas mail a heslo?
Zkus se prihlasit na vyhledavaci chrom
Weru píše:
Zkopiruj, co ti to hlasi, kdy zadas mail a heslo?
Zkus se prihlasit na vyhledavaci chrom
já se přihlašuju přes chrom i explorer… no každopádně se přihlásil manžel na svém PC (zajímavé je, že máme stejnou ajpinu
) a všechno v poho. achjo tak já nevim ![]()
Tak aspon, ze dobry
. Mozna jste byli oba dva na stejne IPine a stejnym prohlizeci ve stejnou dobu
Weru píše:
Tak aspon, ze dobry. Mozna jste byli oba dva na stejne IPine a stejnym prohlizeci ve stejnou dobu
no to ne, on to měl vyplý, tak to zap, přihlásil se na svém PC na mě a všechno ok. Pak se odhlásil, přihlásila jsem se já na svém PC a problém. HTTP(před facebook.com/moje jméno) mám červeně přeškrtnuté a pořád mě to hází na nefunkční stránku a ještě psané nějak divně. když na ten červenejhttp kliknu tak mi to tvrdí že mám vypršený nějaký certifikát ale datum platnosti certifikátu mám ještě půl roku. Je to bordel!
![]()
Kdyby se mi tohle stalo s emiminem, tak už dělám stojku na hlavě
Facebook mě moc nezajímá-naštěstí ![]()
A Ip adresu mate stejnou jakou IP adresa u obou PC je stejna nebo ta hlavni, ktera je vzdy stejna ? Pokud mas router? Pokud ano tak obe PCcka musi mit jinou Ipinu, jinak nebudou mezi sebou komunikovat. Musis si ji zmenit v network settings
Ha ha tak je to ještě zapeklitější. Můj profil na PC mýho manžela funguje normoš Na mém ne. ALe máme ještě profil našeho psa, an něj jsem se přihlásila na mém PC a funguje normálně. No tak teď jsem z toho jelen!!!
A maily mi po změně hesla fungují už zcela normálně. Bože bože bože! Asi si úplně profil zrušim a založím nový ![]()
Ahoj,
jde vam FB?
Vyhodilo me to z aplikace na mobilu, ani pres net nejde…