Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemusíš tam letět hned zítra, pokud jsi těhotná, budeš těhotná i za 14 dní a to už doktor aspoň něco uvidí, a udělej si prvně test
Může to být a nemusí. Mě se objevil jasně pozitivní test cca tyden po datu očekávané ms. Z krve by už Hcg zjistili, ale je pravda, že je hodne brzy. Držím palce ať to dopadne, jak chceš
Těchto diskuzí je tady každej den milion a já jaksi nechápu jejich smysl
až půjdeš na gyndu tak ti to potvrdí nebo vyvrátí. Co mi tady máme furt věštit jako, jaké jsou těhotenské příznaky, to se dá najít na googlu a ne každej den zakládat 50 nových diskuzí
pokud těhotná jsi a přála sis to, tak ti to samozřejmě přeju. Omlouvám se za výlev, ale prostě je to už otravný.
@juliettee a navíc nejenže je tady denně 50 diskusí o ničem, ale ony v reálu klušou k doktorovi první den, kdy jim vynechá menses a pak tam chodí minimálně 1× týdně - pak nemají být doktoři zahlceni a čekačka několik hodin ![]()
@stinga píše:
@juliettee a navíc nejenže je tady denně 50 diskusí o ničem, ale ony v reálu klušou k doktorovi první den, kdy jim vynechá menses a pak tam chodí minimálně 1× týdně - pak nemají být doktoři zahlceni a čekačka několik hodin
To je pravda, to je asi ten důvod, proč jsem čekala šílenou dobu v 7 měsíci těhotenství než mě Dr vezme, když jsem měla fakt problém
asi tam čekaly děvčata s mokrýma tehotenskyma testama ![]()
Mě teď taky bolely prsa dost, ale test negativní, za další tři dny už byl pozitivní 🙂 tajze ano, může se jednat o příznak, ale taky nemusí.
@juliettee a podle této diskuse i děvčata s nagativníma testama, co kdyby - že jo ![]()
@stinga píše:
@juliettee a podle této diskuse i děvčata s nagativníma testama, co kdyby - že jo
Tak samozřejmě, náhoda je blbec, test přece není vždy stoprocentně spolehlivý ![]()
Ja si jasne priznaky dokazala vsugerovat i pres jasne bile testy, jeden ksem teda mela falesne pozitivni. Tehotna jsem nebyla. Pouze podle priznaku bych se rozhodne neridila. Cekala bych na vic pozitivnich testu v limitu.
Děkuji ze jste se podelily o zkusenosti, jste hodne. A tem protivkam…Jinak je tu plno dalsich stejných i jiných kravin, co se tu řeší. Myslela jsem si, že o tom to je, že si tady ženský vymění názory, rady, pokecaji. Ty které mají osobní problémy a potřebuji svou negativni náladu zde vybit, tak prosím, jelikož vim, že v reálném životě bychom si take moc nepokecaly,, ráda se totiž bavím s prirozene lidskými a inteligentnimi lidmi…
A ke všemu jsem dnes zabrala místo v čekárně, kde kvůli mně čekaly ostatní o něco déle, které to určitě potřebovaly víc., ale dozvěděla jsem se, že jsem v 8 týdnu. Děkuji za diskuzi hlavně tem příjemným a přeji pěkný večer. ![]()
Dobrý den, jdu na radu
, mívám nepravidelnou ms, ale měla přijít včera podle výpočtu, ale nemůžu se podle toho řídit, když si chodí jak chce. Už 14 dní mě bolí prsa, jsou jakoby uvnitř ty žlázy netekly, bolest bradavek tez, jsem unavená, pichá mě v levo u pupiku. Test včera negativní. Zítra jdu k dr. Jelikož mne takto prsa nikdy nebolela. Může to být tehu? Pozná se to s krve, když test nic neukázal? Kdy test ukázal vám// čárky? Děkuji..