Úspěšné druhé ivf?

24.9.19 19:32

Úspěšné druhé ivf?

Ahoj :mavam: mám dotaz mám za sebou 1 pokus ivf (ket) zmrazené není bohužel nic. Proto chci jít do 2 pokusu dr říkala že je tam větší sance má někdo zkušenost že vysel az druhý pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
24.9.19 19:44

Me druhy vysel, ale nakonec jsem o to prisla v zacatku-biochemko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
24.9.19 19:47

@olomouc1996 mě nevyšel ani 3.ivf :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 19:47

Aha je to strašný už ničemu nevěřím je mi 24 let mám PCO a přítel 23 let špatná morfologie, jednou sem otehotnela přirozeně ale byl to potrat hned na začátku, jsem bezradná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.9.19 19:50

Mne vyšiel druhý pokus ivf, ktorý sa zatiaľ úspešne drží. Prvý pokus, pri ktorom som mala aj dosť zamrazených vajíčok bol kompletne neúspešný. Druhý pokus hneď po prvom vklade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
24.9.19 19:51

Ahoj, prvni ivf neuspesne.. nedoslo ani k transferu,,pak jsem mela zacit stimulovat 2. ivf a otehotnela jsem prirozene 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
24.9.19 20:01

Nam vyšlo 1 ivf - et, máme doma dvouletacku. Ale nebylo nic mrazeno, takže sourozenec 2.ivf a opět se povedlo hned z et. Ale nebylo nic k mrazení. Ted jsem 24tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
24.9.19 20:01

Já první IVF 4 transfery a jen jedno biochemické těhotenství. Na druhé IVF jsem změnila kliniku, udělalo se více vyšetření, vyšel hned druhý transfer a jsem 15tt. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 20:15

Moc gratuluji vsem komu se zdařilo :srdce: :hug: ja jsem za to nešťastná nevím co dal nevím vůbec nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
24.9.19 20:18

@olomouc1996 nepropadej panice :hug: :hug: :* zadari se uvidis :srdce:
vim jake to je my cekali na prvni dceru 5 let a mezitim probehl 1 potrat.. ale stalo to za to cekani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 20:21

1.ivf 2014 (ve 34 letech): 5 embryí, 1.ET nic, 1. KET nic, uchytil se druhý (zamlklé těhotenství) a třetí KET (syn 3,5 roku), čtvrtý KET po dvou letech se neuchytil.

2.ivf teď v červnu (v 39 letech): opět pět embryí, první ET se neuchytilo, první KET teď mám 19tt :)

• Citovat
  • Upravit
24.9.19 20:21

Nevím co už podstoupit abych se dockala :,( jak to podpořit abych tomu nějak pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.19 20:22
@Anonymní píše:
1.ivf 2014 (ve 34 letech): 5 embryí, 1.ET nic, 1. KET nic, uchytil se druhý (zamlklé těhotenství) a třetí KET (syn 3,5 roku), čtvrtý KET po dvou letech se neuchytil.2.ivf teď v červnu (v 39 letech): opět pět embryí, první ET se neuchytilo, první KET teď mám 19tt :)

Gratuluji :potlesk: i ja uz bych chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.9.19 20:24

@olomouc1996 nerieš, nechaj tak…ked to má prísť to príde. Ja som už na to druhé ivf akosi kašlala, bolo mi jedno ako to dopadne. Úplná apatia. Niektoré dni som aj pri stimulke zabudla pichnúť inj, pila som víno a dosť, športovala, súložila aj keď som nemala, Proste šum a fuk a práve vtedy sa zadarilo. Pri prvom som všetko brala poctivo, dodržiavala ako sa má… a výsledok žiadny. A čo som tak sledovala diskusie, každej jednej sa podarilo až vtedy keď to vzdali a úplne sa na to vykašlali. Čím viac budeš vystresovaná, a budeš to siliť, tým väčší neúspech sa dostaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 20:27

Kdybych to vzdala po prvním neúspěšném ET, nemám syna a nejsem teď znovu těhotná. My na první čekali 4 roky, během toho jeden potrat, syn je třetí KET. Teď znovu až z KETu. Je to běh na dlouhou trať, ale chce to vydržet, ono to většinou statisticky prostě jednou vyjde. Držím palce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex