Opožděná MS, silný výtok

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.9.19 09:19

Opožděná MS, silný výtok

Dobré ráno holky :kytka:
Chtěla bych se zeptat, zda někoho nepottkaly stejné problémy jako me. Protože já jsem už bezradná :?

Mám PCO, takže nepravidelná menstruace je u mě normální věc. Teď jsem dva měsíce po sobě brala clostik 2-0-0, protože se snažíme s přítelem o miminko už rok. Ma poslední MS byla 23.-27.8., ale byla úplně slabá, ze kdyby to bylo hygienicky možné, tak by mi vydržel jeden tampón na celý cyklus, spise to bylo spineni, než menstruace. Což u me není normální, protože i když jsem mela zpoždění, tak to bylo vždy silna a bolestivá MS, vždy me doprovázela bolest zad, břicha. Ale tentokrát ne, kdybych trosicku nekrvacela, tak ani nevím, ze to mám :nevim:

13 den cyklu jsem byla na kontrole folikulu, mela jsem tam jeden. Gynekolog mi řekl, ze budu ovulovat nejspíš 31.8., měli jsme nechráněný sex tedy. Pak me cely týden strašně bolelo v podbřišku, ještě teď sem tam me píchne, poslední 3 dny se mi udělá před spaním zle, ze utikam na záchod zvracet :poblion: možná je to tím, ze jsem i nachlazená.
Dělala jsem si test minuly týden (10DPO) mela jsem tam slabého ducha, ale druhy den už zase nic, bílo.
Ale 20.9. Jsem mela mít MS, OK, zase se mi opozdila, ale mám mám bílý silný výtok :nevim:
Myslíte, ze by to mohlo byt tehu nebo znak, ze přijde MS?

Zítra si udělám ještě test, ale bojím se, ze budu zase zklamaná a na gynde jsem ponallu víc, než doma :D
Už jsem z toho snažení, čekání vyčerpaná. Přítel ted začal jezdit pracovně pryč, tak už ani na to snažení nebude moc času.
Moc by jme si přáli miminko :( :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
24.9.19 09:25

Udelala bych si dalsi test. Ja to mela taky tak, ze kdyz jsme se snazili o mimi, zacala jsem mit tehu priznaky. Uplne jsem si je vsugerovala. Nakonec ms prisla az jednou ne… :P A taky jsme si museli pockat a dlouho pockat… Az jsme prestali tlacit na pilu, tak se zadarilo. Preji hodne stesti a // carky na tt. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 09:32

@Botičkadam právě ještě minulé měsíce jsem na to myslela porad, četla jsem si různé diskuze, atd. Ale ted se mi bude vdávat kamarádka a jdu ji za svědka. I my máme svatbu příští rok, tak spise ted mám v hlavě tohle, než mimco, maximálně, když se bavim s kamarádkou, která je ted ve 4.měsíci :)

Test si udělám 100%, tak konečně snad. Na gynde mi řekl, ze pockam do konce roku a pak by me vyšetřil a poslal na zákrok, ze tomu pomuzeme, což mám z toho strach, chtěla bych spíše normální cestou :)

• Citovat
  • Upravit
192
24.9.19 09:42
@Anonymní píše:
@Botičkadam právě ještě minulé měsíce jsem na to myslela porad, četla jsem si různé diskuze, atd. Ale ted se mi bude vdávat kamarádka a jdu ji za svědka. I my máme svatbu příští rok, tak spise ted mám v hlavě tohle, než mimco, maximálně, když se bavim s kamarádkou, která je ted ve 4.měsíci :)Test si udělám 100%, tak konečně snad. Na gynde mi řekl, ze pockam do konce roku a pak by me vyšetřil a poslal na zákrok, ze tomu pomuzeme, což mám z toho strach, chtěla bych spíše normální cestou :)

Drzim pesti.. Ale ono to tam nakonec jednou padne! :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15107
24.9.19 10:09

Ty máš lutealni fázi dlouhou 20dni? To je docela dost. Jestli byla ovulace prokazatelně toho 31.8.uz bys musela mít pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 10:21

Napsala jsem to špatně. Ovulaci jsem mela podle lékaře v sobotu 7.9. A 17.9. (10DPO )jsem si dělala TT, byl tam slabý duch a druhy den byl test bílý :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15107
24.9.19 10:39
@Anonymní píše:
Napsala jsem to špatně. Ovulaci jsem mela podle lékaře v sobotu 7.9. A 17.9. (10DPO )jsem si dělala TT, byl tam slabý duch a druhy den byl test bílý :nevim:

No tak jedině udělat další test. To už bude jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí